Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Progesteron powinno się badać 7 dni po owulacji, prolaktynę i po MTC bez różnicy, wymazy też bez znaczenia. TSH przed ciążą miałaś OK ale ja bym sprawdziła jeszcze na wszelki wypadek (w ciąży skacze i nie powinien wynik przekraczać 2,5). Może jestem nadgorliwa ale ja u siebie wszystko już sprawdzilam bo chcialam wiedziec na czym stoję
No i wyszło kilka niedoskonałości, które trzeba było poprawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 16:48
-
Cześć Kochane,
dziś dałam popalić mężowi. Dwie awantury od rana, a później płacz, ze się do niczego nie nadaję i żeby sobie znalazł żonę, która mu dziecko urodzi, bo ja chyba nie dam rady ciągnąć już leczenia, tabletek badań itp...
Ale za teraz już po burzy. I przyszły męża wyniki z krwi: Estradiol, TSH, Kortyzol, testosteron, prolaktyna - Wszystko w normie. Wszystko! Jestem szczęśliwa. Jeszcze za tydzień powtórzymy wyniki nasienia i może zaróżowi nam się niebo...przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Livko ten od badania powiedział ze mamy zrobić ponowne badanie po 24 godzinach od oststniego
poczekać ok poł godziny on tylko zerknie na ilość. Zrobi to za darmo i mamy omówać dalsze postępowanie bo on skierował nas do endo bo ponoć to sprawa hormonalna wg niego.
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Niestety Aga, ludzie jak bydło się zachowują... Ostatnio jakaś babcia się wydzierała, że ona jest w kolejce i nie chciała przepuścić kobiety z ogrooooomnym już brzuchem. Szkoda słów... Dla mnie te starowinki najgorsze są (nie wszystkie oczywiście)...
A z cenami badań to nic mi nie mów bo ostatnio wydałam 500zł (za same badania z krwi)
Jakaś skapciała dzisiaj jestem. Chyba muszę zabrać się do jakiejś roboty żeby czas zająć
-
no wiesz, tylko ja stanęłam w kolejce a one miały jakąś swoją od 5 rano ustaloną... to ja mówię,że ja i tak z pierwszeństwem to mogę od razu pod drzwi iść (chciałam kulturalnie) a jakaś oburzona "To niech pani idzie!" to poszłam
i jakaś młoda dziewczyna kazała mi iść jeszcze przed nią
u mnie toxo chyba takie drogie, bo mocz, krew to chyba nie aż tak
nawet nie mów...ja zasypiam nad laptopema w środę znowu rano endo ;/
-
Cześć dziewczęta!
U mnie leje, pogoda pod psem, mąż wyjechał na konferencje, wraca jutro. Będę ryczeć cały wieczór, bo nienawidzę sama być w domu:/ A do tego test dziś znów negatywny.
Albo owu była później, albo nie było jej wcale. Ciąży nie ma na 100%.