Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Livia, zawsze ryczę, jak jestem sama, bo rzadko jestem i źle znoszę jak męża nie ma przy mnie.
Przedszkolanko, olać to. Kreski nie wyczaruje na teście. Cieszę się tylko, że mąż ma wyniki dobre z krwi, to jeszcze tylko nasienie zbadamy i zaczynam znów CLO.
Ale mam nadzieje, ze skoro hormony dobre, to może i nasienie wyjdzie w porządku.
A co do bab w kolejkach... jak czekaliśmy na badanie krwi w laboratorium w szpitalu na Stępińskiej w Warszawie, przylazła taka babcia i foch, że jest kolejka, bo przecież ona jest chora i należy jej się, żeby pierwsza weszła. Wszyscy ją olali, bo każdy chory, długo czeka, a pobrani krwi to 5 minut, babcia nie zginie. Wiec zaczęła opowiadać, o szpitalu, o chorobach, o niewdzięcznych ludziach/młodzieży/pielęgniarkach; o tym jaka ona cierpiąca i umierająca... bardzo dziarsko opowiadała o swoich nieszczęściach. Niepytana.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to przywitam się i ja
dzień dobry!
u mnie zmiany w pracy, siedzę w gabinecie szefa... ;/ wiecie jak to jest....
skończył mi się abonament na ovu ale nie wykupuję, najwyżej nie będę mierzyć tempki i prowadzić wykresu ;P
o babciach w kolejce to mi nic nie mówcie nawet ;P -
no ja też niestety mam "niewyparzony język"
ale dzisiaj z takim spokojem podeszłam , tak mi się spać chciało że mi zwisało co mówią, chociaż jedna z tekstem wywaliła " no nie wiem czemu ma pierwszeństwo, może w ciąży jest?" - zrzuciłabym ze schodów jakby szła przede mną!
-
nick nieaktualny
-
Aga trzeba było brzuch wystawić
Sury możesz przecież prowadzić wykres mimo braku abonamentu - tak mi się wydaje właściwie bo ja tam abonament mam bo bardziej kolorystycznie mi się podoba mimo, ze wykresu nie prowadzęAle jak mi się skonczy to już sobie odpuszczę
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:No to przywitam się i ja
dzień dobry!
u mnie zmiany w pracy, siedzę w gabinecie szefa... ;/ wiecie jak to jest....
skończył mi się abonament na ovu ale nie wykupuję, najwyżej nie będę mierzyć tempki i prowadzić wykresu ;P
o babciach w kolejce to mi nic nie mówcie nawet ;P
Sury, brak abonamentu premium nie przeszkadza w prowadzeniu wykresu. Po prostu jest on czarno biały i nie działa detektor płodności i detektor ciąży. Ale ovu wyznacza. po prostu nie pokazuje czy to dzień płodny czy nie i ile % szansy masz na ciąże. Mi lepiej bez premium, mniej się nakręcam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny