Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was.
Sury owulke ci wyznaczy program bez wykupionego abonamentu. Ja wykupywałam 3 miechy i teraz nie wykupuje bo to bez sens i daremne nakręcanie.
Dziś znów te "piękne" badanie.. najchętniej bym to wszystko olała, ale od tego w ciąże nie zajde.
Jak to będą hormony to trzeba będzie zrobić z tym porządek . Ale najgorsze, że jak mój pójdzie do szpitala to sie wszyscy dowiedzą. -
nick nieaktualnyMonia nic się nie przejmuj ludzkim gadaniem! Jakbyśmy się mieli przejmować co kto o nas powie to by z łóżka nie można było wstać
olać to zupełnie i tyle wiesz, jak ludzie Cię obgadują za Twoimi plecami to znaczy tylko tyle, że jesteś duuuużo przed nimi
-
nick nieaktualny
-
Jakbyśmy nie wstawali z łóżka to też by gadali, że nic nie robimy tylko lezymy
Ludzie gadaja i gadać bedą zawsze, nic z tym nie zrobimy ale możemy olewać
Ja zmykam się ogarnąć i cos porobic bo będziecie o mnie gadac że ciagle tylko siedzę na ovusury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:A co się stało?
a on rozumy pozjadał, wszystko wie lepiej... najpierw hejtował męża teleskop chociaż wcześniej mu się podobał, później był spór kto jest grzeczniejszy dziewczynki czy chłopcy ( wiesz, pracowałam z dziećmi od 16 roku życia i to jako niania, przedszkolanka i opiekun na placu zabaw to mam jakieś już pojęcie o dzieciach) no a na koniec skrytykował wybór imienia Pola ( pewnie ma uraz bo podobno jak mu się Wiktor urodził to nikomu się imię nie podobało i teraz krytykuje każde, najpierw siostry a teraz nasze)... aa no i jeszcze się spierał kto załatwił siate na polsacie <facepalm>
No i wymyśliłam wierszyk dla niego o Poli z której się śmiał:
Z Polą, autem Polo, przez Pole do Polosury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny