Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWczoraj dziewczyny przeżyłam chwilę zgrozy ..
Jak wróciłam z Budowy to teściu wypuścił Scoobiego, ostatnio nauczył się biegać tylko koło domku nigdzie dalej ..
Pobiegł do sąsiada i teściu poszedł wypity spać..
Ja myślałam że Go zamknął z powrotem do zagrody ..
Pojechałam do koleżanki włoski robić, wracam po 20 a psa w zagrodzie nie ma i koło domu też nie ..
Przed 21 zadzwonił sąsiad, czy mam pieska w domu - odpowiedziałam że nie i nie mam pojęcia gdzie jest ..
Na to On mówi że widział Go koło stacji, zanim podjechałam to Scoobi pobiegł dalej za rowerzystą .. Jeździłam, szukałam Go wszędzie ale na marne
Dobrze se sąsiad pomyślał za Mnie i zostawił swój nr. tel na stacji ..
O 3:30 dostałam tel. że piesek pojawił się ..
Panu który zamknął Mojego Psiaka w magazynku kupiłam piwko
A sąsiada też muszę zawołać wieczorem
Teściu rano dostał po uszach ! I powiedziałam Mu że ma zakaz wypuszczania psa z zagrody ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:16
-
nick nieaktualny
-
Lena ale psiak chyba szczęśliwy co?
Ja też mało zawału nie dostałam jak mi koty pierwszy raz do domu na noc nie wróciły a teraz juz luzik
Jenyś dziewczynki zbieram sie bo zasiedziałam się gruboA samo się nie zrobi
Do później :*
P.S. Oj to cofam o tym zadowolenie psiakaMoże już nie będzie wyruszał na takie wyprawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:25
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
ale śpioch dzisiaj ze mnie a do tego cały czas jakieś zachcianki mam, mam nadzieje , że to dobry sygnał, że coś się zagnieździło i ta komóreczka powoduje u mnie zachcianki. Już wypiłam swoją dawkę płodność faza 1 i 2 i się nie mogę doczekać przyszłego weekendu
-
Złota masz Pink express?? taki biało-fioletowy?
ktoś mówił, ze potrafią się mylic na (+) podczas gdy ciązy nie ma...chyba 2 opinie słyszałam...nawet La chyba o tym wspominała, bo ja go tez robiłam...ale w moim przypadku sie nie pomylił...
o reszcie nie słyszałam.....
Kryśka to w prrzyszłym tygodniu test?
ale normalnie mnie zmogło...spanie mnie zbiera;P o co kaman? -
tutaj link:
http://www.naturalna-plodnosc.pl/en/how-to-get-pregnant/var/30,266,1,pink-express-test
ponoć one "lubią" się mylić.
Pewnie masz innyale dobrze, ze trzy
w razie czego do potwierdzenia;)
to kiedy Złota sie przymierzasz??
no mniej wiecej w terminie @, a najlepiej jak sie troszke spóźnia...
choć mnie test wyszedł 3 dni przedcoś mnie tknęło...
ale owu musiała byc wczesniej...
-
Złota widzę przygotowana jak na wojnę
Kryśka, to w niedziele testuj
ja na obiadek już naszykowałam, teraz też mnie coś sen łapie
ja myślałam że robię w dniu @ (po clo nie wiedziałam ile cykl będzie trwał bo swoje miałam 42 dni) a okazało się że wykres dwa dni za szybko owu mi pokazuje, więc testowałam w 12dpo i były mocne krechyjak mają być to będą, zawsze można po terminie @ powtórzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 12:57
-
Różnie zazwyczaj 12-13 dni. A zdarzały się i 17
Edit: 8 ostatnich cykli w kolejności od zeszłomiesięcznego: 11, 13, 13, 11, 15, 11, 13, 12
I w dniu ostatnim już miałam plamienia. A teraz nie plamię. A 11 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 13:43