X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota podoba mi się, że nie krytykujesz i nie narzucasz a tylko wyrażasz swoje zdanie :-)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka, nie mam prawa do krytyki ani narzucania komukolwiek czegokolwiek. I daleka jestem od potępiania wszystkiego w czambuł. Jestem wierząca, a nie katotalib :D

livia30, Groszek, przedszkolanka:), sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku, dziękuję :* Ale wiesz, ja mam zboczenie już - mimo, że zdjęcia cudne to muszę je troszkę po swojemu po przerabiać :P Coś tam później wrzucę na FB ;-)

Teraz to muszę ruszyć tyłek na zakupy bo w lodowce to światło mam :/ Później zasiądę do mojego programu z przeróbkami i będę działać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:28

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie! Kazdy ma inne podejscie :) ja nawet widziałam takie dzieciaki, nie były słabe i z wadami, ale zawsze wtedy c.c robia, bo to duze obciazenie dla organizmu. Tak tłumacza, zeby nie traumatyzować i matki i dziecka :O

A tak w ogole podoba mi sie Twe imie Złota :) :D

zwlekam sie z wyrka, bo przeginam :P

a znowu oczywiscie w nocy pobudka była :D

Złota lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Złota ma na imię? :O Ominęło mnie to? :/

Kochana, tłumacz się :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj jak była wieczorna dyskusja o imionach to zdradziłam swoje. Przegapiłaś;)

• Złota Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na imię Kalina.

mizzelka lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, to faktycznie... Wstyd mi :( A imię masz faktycznie super! Zawsze mi się podobało!

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, nie przepadam za nim, ale już przywykłam :)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba jak większość ;-) Ja swojego nie trawię do dzisiaj i nawet zbierałam się żeby je zmienić, już prawie papiery złożyłam... Nie lubię jak nawet mój mąż do mnie mówi Dorota - ble, ale Dorotka już ujdzie :D

Oczywiście moje dziecko tez twierdzi, że każde inne imię byłoby lepsze niż Maja :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)
    nie byłam jeszcze w przychodni ale to nie kleszcz, tylko pieprzyk sie chyba pojawił...malutkie to bardzo, troszke wieksze jak ziarenko maku, nie rośnie, nie jest zaczerwienione itd- ogladałam to dzis sto razy do swiatła dziennego i mam kilka innych takich punkcików na swoim ciele..ale dla własnego spokoju podejde do przychodni ale popoludniu, jak R odbiore z pracy :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ciamajda z rana..nie dość ze mleko mi wykipiało to jeszcze nie trafilam do miski z płatkami i rozlałam na blat :) ehhhhhhhhhhhh :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba już tak jest, że zawsze podoba nam się coś innego niż mamy.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na TVN mówią o chińskim kalendarzu planowania płci :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    witam się ze słoneczkiem i kolorowymi kanapkami :)

Livia zdjęcia bajeczne <3 no bo para na nich piękna, no i oczywiście młoda :)
    co do Majki to ma ładne imię niech nie narzeka :P

Moniś... ja powiem tak- co do hormonów to sama wiesz,że to jest do wyleczenia bo same się na to leczymy i poprawa już po miesiącu jest .
    Co do wyników to o 21 po całym dniu, pracy, zmęczeniu każdemu wyszły by słabe wyniki. Przecież to cały dzień chodzenia w majtkach, spodniach, praca, człowiek się poci, wkłada wysiłek,dlatego tu bym też jeszcze spokojnie do poniedziałku czekała - widzisz, najlepiej jakby na 7-10 rano się udało, bo są świeże po nocy jak to Livia napisała.
    Co do in vitro to każdy ma swoją wizję, ja znam parę (w rodzinie) która się podjęła po latach starania ( on miał za dziecka żylaki usuwane czy coś i mu tam wszystko zepsuli) no i in vitro udało się, mają piękną córcie ,która jest ich największym skarbem i nie ma mowy żeby choć minutę żałowali.
    Tak więc jak dla mnie kochana,jak po całym dniu to i tak ten spadek plemników nie jest zły, zwłaszcza że jeszcze powtarzacie . Głowa do góry, no przecież musi być dobrze tak? Przecież taka twarda babka się nie podda przez jedne wyniki?
    Wspieraj teraz męża bo oni to bardziej przeżywają, kochacie się a szkoda to zniszczyć chyba?
    Będę Cię miała też w modlitwach :* główka do góry i walczymy!

Złota coraz bardziej podoba mi się Twój wykres :)

Rudasku i co to w końcu jest? Jak kleszcz to ja też do rana bym nie czekała...

Groszku my z T. o 5 rano wstawaliśmy siu :P

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia no raczej nie kleszcz, skoro swit wziełam go pod dzienne swietło, do słonca i wyglada jak pieprzyk, jak wiele innych ktore mam na ciele- a zauwazyłam ze teraz mi ich troche przybyło..Nie urosło, nie boli, nie zaczerwieniło sie...taka zwykla kropka , troszke wieksza od ziarenka maku. Mimo wszystko jak pojade po R do pracy to wejde do przychodni, niech wezma to pod lupe i zobaczą....:)
    jak sie masz Ty i Twoja Dziewczynka :)
    wiedziałam, ze tak bedzie..no to mój Staś ma Panne :Dhihihi :) przyjade na "zmówiny" jak to moja babcia mówi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 10:18

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia...ja nie wiem co powiedzieć..
    Mnie też po 6 nieudanych próbach przychodziły rózne myśli do głowy! Jakoś odrzucilismy in vitro od razu- bardziej mój R...od razu pod uwage poszła adopcja, choć wiem , ze to nie to samo i jak o tym głebiej pomyślałam, to przecież to tak na prawde nie nasze dziecko, nie znas..troche tak jakbysmy od sasiada pożyczyli- wiem ze to brutalnie brzmi i głupio no ale tak troche jest :(
    Na szczescie sie udało, WAm też sie uda.......zgadaj sie na plotach, ploteczkach z ANia 84, Ona ma tez z męzem bardzo duze problemy, przechodza jakies zabiegi itd! Pisz do niej śmiało, myśle , ze wiele Ci podpowie itd! i absolutnie sie nie załamuj! jestesmy z Tobą, uda sie na pewno!!!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, czuję, że mam stan podgorączkowy. Czerwone policzki, ciepły brzuch i zimne ręce.

• livia30 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku mnie też w ciąży wysypało pieprzykami, szczególnie na twarzy i już tak mi zostało :D Ale nawet mi sie podobają :P Ale jak Cię swędzi czy coś to lepiej to sprawdzić ;-)

Powiem wam Dziewczynki, że po tych wczorajszych zdjeciach znowu mam akcję na robienie, obrabianie, robienie prezentacji... Dobrze, że zaraz szkołę zaczynam bo juz wariuję :D

Lena87 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 19 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) ja również staram się z mężem o dzidziusia póki co staramy się już albo dopiero 3 cykl zależy jak się na to spojrzy :)

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
‹‹ 1216 1217 1218 1219 1220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ