Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja agate lubie, jysk tez..ikee tez lubie..ale akurat mi narazie nic tam nie odpowiadało:)
nie narzucam nikomu nic...luuuzik przeciez...
Aga ale sie usmiałam z ta scianamoj brat gips zjadał ze scian jak był mały
ja za to lubie zapach benzyny:P moze nie teraz;p ale lubiłam..i zapach staaarej piwnicy;p
odnosnie mebli chciałabym lozeczko z szufladka... i komode z przewijakiem...tak sobie ubzdurałam..nie mam gdzie wlozyc rzeczy Małego, narazie sie wszedzie walają... no i przy okazji przebierania w komodce tez bym sobie pudełeczka porobiła i powkładała kosmetyki, rozne rzeczy pielegnacyjne...
sama nie wiem czy dobrze robie;/
moze Bartuś zrobi sam? tylko czy go tym obarczac jeszcze dodatkowo??
Super Monia, trzymaj byka za rogii w jeden dzień tyle sie dowiecie i załatwicie;)
XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
ehehehe myślałam , że ze mną jest coś nie tak bo lubię zapach starej piwicy ale Groszku widzę , że nie jestem sama
ale jeszcze lubię ..... uwagapobije chyba wszystkie
zapach mokrej gąbki kąpielowej
ale musi być mokra
heheheheheheh
-
Monia wygrałaś z ta gąbką
Groszku ja mialam łóżeczko z szufladą - super było. Komodę też mialam, kupiłam sobie nawet przewijak z którego skorzystałam razNa łóżku później przewijałam bo wygodniej było.
Idę na rosołek bo coś w brzuszku burczyXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
ooooooo... jak jest ksiazka to ten zapach druku tez jest super
kurcze, a podesłałabys mi stronke Przedszkolanko?
Bo nie widziałam gazetkimoze nie było jeszcze tego asortymentu...?
hihi widze ze kazda ma ulubione zapachy
ale z ta gabka to nie słyszałam tez... ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wcie co...byłam własnie w sklepie i mnie zagotowało, otóż
stoje w kolejce za przede mna zakupy pakuje babcia, ok 70 lat!i wchodzi do sklepu chlopak, na oko 18lat, wystylizowany na maxa, fryzura itd...jak sie okazuje Konradek
Chłopak staje w kolejce a Babcia do niego " jak tam Konradku, ze szkoly wracasz, jak było?"
Na co Konradek :" aaa cieżko, matura teraz itd"
Na co Babcia: " wciekli sie, nie dadza spokoju tej młodzieży, tylko sie znecaja, tępia ich itd"...
no myslałam ze mnie szlak trafi...Ciekawe czy jakbym sie zapytała Konradka kto napisał Dziady czy by wiedział...
Mam ochote zabić jak słysze takie teksty, przecież Młodzież teraz jest taka tępa ze szok. U mnie w klasie jakby był taki Konradek to najpierw by musiał włosy obciać i umyć z nadmiaru zelu/pianki itp, potem sie przebrać...a nasteonie mógłby wejśc do klasy....szok!!!!
a Konradek taki pokrzywdzony...ehhhhhhhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 14:20
-
Rudasku niestety, "nasze czasy" już minęły... Teraz jak patrzę na dzieciaki w wieku Majki, ich zachowanie to aż ręka świerzbi (dlatego stwierdziłam, że pedagogika to nie jest moje powołanie i nie skończyłam).
A ja byłam dziś w sklepie i przechodziłam obok tego z butami co wam ostatnio pisałam, że miałam spięcie z kobietą... I wiecie co? Trampki dalej stoją na stojaku za 9złAle odpuściłam sobie już dzisiaj
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Rudasku niestety, "nasze czasy" już minęły... Teraz jak patrzę na dzieciaki w wieku Majki, ich zachowanie to aż ręka świerzbi (dlatego stwierdziłam, że pedagogika to nie jest moje powołanie i nie skończyłam).
A ja byłam dziś w sklepie i przechodziłam obok tego z butami co wam ostatnio pisałam, że miałam spięcie z kobietą... I wiecie co? Trampki dalej stoją na stojaku za 9złAle odpuściłam sobie już dzisiaj
hahahahhahahahahahahaha!!