Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tylko leciałam do miesnego i do domu i byli wszyscy w kurtkach a ja w krótkim rękawie i nie było mi zimno
teraz szłam z psem sikać i myślę jak ja wytrzymałam w tym krótkim rękawku w taką zimnicę. Oby to nie zaowocowało grypą .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:21
-
witam sie z Wami dziewczynki Drogie;)
ja oczywiscie pol nocy nieprzespałąm, dzis dwie nerki nawalały;/ szkoda słów! nie zycze nikomu takiego bólu.... no i dół brzucha, cos sie pewnie dzieje z układem moczowym;/
ale padało w nocy i wiatr był! dobrze ze nam nie zwaliło dachu
teraz tez dalej pochmmurno i zzzzimno....
mama gdzies wyczytała, ze snieg ma spaść..ale to chyba w górach gdzieś?
ale mam nastroje ostatnio....płacze co chwile, wzruszam sie..i nerwy mam...
byłam wczoraj z małzem w Ikei, ale nic mi nie spasowało...
w ogóle nie mam pomysłu na nic;/ na zadne łóżeczko, komode...ani na wózekkompletnie jestem w kropce...
ale super ze nasi wczoraj wygralibyłam z nich dumna
pewnie nie tylko ja...
witam nowe staraczki awo i Paty i mam nadzieje, ze nikogo nie pominełam:)
kibicuje Wam mocno i wiem, ze dacie rade:* przecież jesteście silne kobiety
śle wiruski i duuuużo siły ze wsparciem:):*
ps. dziekuje za zyczonka... duzo ludzi nam je złożyło, szkoda ze siostra mojego męża nie...nie wiem jak to odbierać...ale trzeba chyba zapomnieć o tym, że kiedykolwiek bedzie ok.
-
nick nieaktualnywiecie co do Ikei... u nas (Aga) jest dużo sklepów dziecięcych z pełnym wyposażeniem, raczej w tej samej cenie
a nawet jeśli kilka złotówek więcej to to co zaoszczędzicie na paliwie akurat. Według mnie lepiej na miejscu kupować, my tylko wózek zamawiamy (bo już mamy wybrany), łóżeczko robi mój kuzyn stolarz a resztę na miejscu kupimy
-
Groszku mnie tez ten lewy bok boli....
nie nerka bo robił usg ale cos tam jest, albo mieśnie tak ciągną albo coś...też mnie to budzi i nie spie...a do tego sikanie, dalej mam pęcherz przyciśniety i wstaje 4-5 razy a nie sikam prawie nic
a dziś wstałam z bólem głowy
Leje jak cholera, zimno ...brrrrrrrrrrrrr -
nick nieaktualny
-
jestem przeokropnie zmierzła...
nie wiem o co kaman.
zrobiłam małzowi jadke wczoraj w Ikei, rozpłakałam sie jak dziecko, ze nas nie stac na Maleństwo itd.nie poznaje siebie;/
małz chce zrobic mebelki sam dla Malucha, moze potem bedzie jakies pod zamowienie robiłciekawe jak mu to wyjdzie
szukam wlasnie wzoru.....
czuje sie czasem tak do bani i do niczego, bezgraniczne wahanie hormonów i odmóżdżeniebiedne jestesmy
my bylismy w Katowicach w Ikei, ale jakis mały wybór łózeczek..tylko 3 widziałami jakies to takie liche... nie wiem sama...drewno na biało pomalowane, schodziła ta farba z tego... a jak dziecku beda zeby wychodzic i zacznie sobie ogryzac troche? bo tez tak robia dzieci...bedzie zjadać tą chemię??;/
moze mam spatrzone podejscie....zero zdecydowania;/
Rudasek, moze to przez ta pogode....ta głowa? staram sie pic co godzine szklanke wody...ale po tym wypiciu jestem zaraz głodna...bo ta woda przeleci i wypłucze wszystko
-
Dziewczynki bo w IKEI to takie prowizorki tylko są, niestety. Ładne ale gówniane (sorry za wyrażenie). Nie jedną rzecz z IKEI mialam i raz dwa była do wyrzucenia (kanapa, stolik)... Fakt, lubie ten sklep i czasem tam jeżdże ale kupuję małe rzeczy - do kuchni, ozdoby itp...
-
livia30 wrote:Dziewczynki bo w IKEI to takie prowizorki tylko są, niestety. Ładne ale gówniane (sorry za wyrażenie). Nie jedną rzecz z IKEI mialam i raz dwa była do wyrzucenia (kanapa, stolik)... Fakt, lubie ten sklep i czasem tam jeżdże ale kupuję małe rzeczy - do kuchni, ozdoby itp...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:49
-
nick nieaktualny
-
a ja będę IKEE bronić, bo mamy połowę mieszkania z niej wyposażonego i jesteśmy baardzo zadowoleni, a za to mamy komodę czy biurko ze sklepów z Wałbrzycha i taka dupa blada że szkoda kasy (mimo że tańsze). No co tam kupimy to tam a resztę będzie się szukać , zależy co akurat na sklepie będzie
Groszku ja jak byłam mała to kolo łóżeczka w ścianie była dziura- tak, jadłam ścianęi jestem całkiem normalna
sury_cat, Groszek lubią tę wiadomość
-
Zapisałam męza do urologa dziś na 17 prywatnie- idzie do innego. Niech jeszcze raz zrobi usg, potwierdzi że jest ok tak jak powiedział ten pierwszy i temat urologów zakończymy, a rozpoczniemy endokrynologów. Fajnie bo w jeden dzień tyle załatwimy i badanie i omówimy wyniki i jeszcze urologa.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość