X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia my dzisiaj palimy bo zimno też... w sierpniu też raz paliliśmy :O

A jak dał farelki to dobrze, podobno poniżej jakiejś temperatury nie można siedzieć w szkole, w pracy też? :P

Złota to w sobotę już wynik będzie? Dasz znać co i jak:) a to pierwsze badanie czy już wcześniej robiliście?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dajcie spokój, to jakaś paranoja! ale jak potem na chorobowym się jest to też źle :P

• simon86 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! ale numer od rana: koleżanka w pracy powiedziała że w ciąży jest (7 tyg) zdjęcie pokazała i od razu na L4 idzie! jak ja w przyszłym tyg też powiem o ciąży to szefowa chyba zawału dostanie!!!

przedszkolanka:), MAMArtyna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie patrzę na ten mój wykres (głupia ja) i muszę Wam powiedzieć, że się nim jaram :D ładny kurcze ;P poprzednie były tragiczne: góry, doliny, skoki co 2 dni ;P a ten taki stonowany, spokojny... :)

• Złota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w pracy grzeją od tygodnia.

badanie drugie. Wcześniej już robiliśmy. Zaraz Wam wkleję poprzednie wyniki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:27

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png

Wysłany: 25 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:
    Cześć Dziewczyny! ale numer od rana: koleżanka w pracy powiedziała że w ciąży jest (7 tyg) zdjęcie pokazała i od razu na L4 idzie! jak ja w przyszłym tyg też powiem o ciąży to szefowa chyba zawału dostanie!!!

hahahahaha! no na bank dostanie :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:

a co Ty się szefową przejmujesz? teraz najważniejsze jest zdrowie i spokój Twoje i dziecka :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    tak sobie patrzę na ten mój wykres (głupia ja) i muszę Wam powiedzieć, że się nim jaram :D ładny kurcze ;P poprzednie były tragiczne: góry, doliny, skoki co 2 dni ;P a ten taki stonowany, spokojny... :)

po tabletkach organizm wraca do normalności :)

sury_cat lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nudów obejrzałam sobie wycieczki Last Minute bo mi wyskoczyły i się zakochałam... Musze mężowi nagadać - Wietnam mi się zamarzył :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas najwyższy! 3 cykle świrował to niech już pracuje jak należy ;P wiem, że niektóre dziewczyny mają dłużej problemy po tabsach :/
    w sumie przez te 3 poprzednie cykle tak mnie jajniki bolały bo może się budziły, a teraz potencjalnie owulka mogła już być a jajniki tylko troszkę kłują (przed tabsami nigdy owu nie czułam może teraz też tak będzie) :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Z nudów obejrzałam sobie wycieczki Last Minute bo mi wyskoczyły i się zakochałam... Musze mężowi nagadać - Wietnam mi się zamarzył :D

moje marzenie to Toskania i Alpy :)

Wysłany: 25 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój zbiera na Hawaje <3 jego siostra tam jeździ co roku (mieszka w Chicago) i marzy o tym by tam się z nią spotkać na wakacjach kiedyś (nie widzieli się ponad 12 lat)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam paszport w końcu po wielu latach więc teraz dalej gdzies chcę :D We Włoszech juz byłam w tamtym roku, co prawda zimą i trzeba powtórzyć latem ale o dalszych to sobie na razie pomarzę tylko ;-) Może za kilka lat... Jak dziecko odchowam tzn jak zajdę w ciąże, odchowam itp :D

sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko 12 lat.... o_O mojego P. siostra mieszka w Cannes we Francji ale widzieli się na Boże Narodzenie ;P ale 12 lat? współczuję :/

• livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny Aga to siostra nie może go zaprosić do siebie? 12 lat, kupa czasu :O

My mieliśmy w podróż poślubna tam jechać ale odpuściliśmy bo nie chciało mi się paszportu robić na stare nazwisko jeszcze a potem wymieniać - tak wiem, glupia jestem :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włochy super sprawa Livia <3 a gdzie dokładnie byłaś?

• simon86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury ładny ten Twój wykres :-) trzymam kciuki za zieloną kropeczkę :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję simon ;)

Wysłany: 25 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my w tym roku mieliśmy do Włoch,ale plany się zmieniły :P

oni na skype tyle co się widzą... zapraszają nas, pewnie że tak,ale na 2 tygodnie jechać się nie opłaca bo same bilety koło 5 tysięcy ;/ a na 2 miesiące do pracy też mi się nie widzi... no i wiecie ona chce wrócić do rodziny, ale on poczuł pieniądz i boi się że tu się urwie, bo znajomi im opowiadają jak wrócili i pracy nie mają itp. Czekają aż w końcu zielona karta będzie czy coś- nie znam się na tym :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury my bylismy na nartach w styczniu w miejscowości Olang Valdaora - średnio mi się podobało. Tzn góry śliczne i widoki ale mnie Włochy nie rajcują niestety ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1256 1257 1258 1259 1260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ