Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Livia my dzisiaj palimy bo zimno też... w sierpniu też raz paliliśmy
A jak dał farelki to dobrze, podobno poniżej jakiejś temperatury nie można siedzieć w szkole, w pracy też?
Złota to w sobotę już wynik będzie? Dasz znać co i jak:) a to pierwsze badanie czy już wcześniej robiliście? -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! ale numer od rana: koleżanka w pracy powiedziała że w ciąży jest (7 tyg) zdjęcie pokazała i od razu na L4 idzie! jak ja w przyszłym tyg też powiem o ciąży to szefowa chyba zawału dostanie!!!
przedszkolanka:), MAMArtyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
simon86 wrote:Cześć Dziewczyny! ale numer od rana: koleżanka w pracy powiedziała że w ciąży jest (7 tyg) zdjęcie pokazała i od razu na L4 idzie! jak ja w przyszłym tyg też powiem o ciąży to szefowa chyba zawału dostanie!!!
hahahahaha! no na bank dostanie -
nick nieaktualnysimon86 wrote:Cześć Dziewczyny! ale numer od rana: koleżanka w pracy powiedziała że w ciąży jest (7 tyg) zdjęcie pokazała i od razu na L4 idzie! jak ja w przyszłym tyg też powiem o ciąży to szefowa chyba zawału dostanie!!!
a co Ty się szefową przejmujesz? teraz najważniejsze jest zdrowie i spokój Twoje i dziecka -
sury_cat wrote:tak sobie patrzę na ten mój wykres (głupia ja) i muszę Wam powiedzieć, że się nim jaram
ładny kurcze ;P poprzednie były tragiczne: góry, doliny, skoki co 2 dni ;P a ten taki stonowany, spokojny...
po tabletkach organizm wraca do normalnościsury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczas najwyższy! 3 cykle świrował to niech już pracuje jak należy ;P wiem, że niektóre dziewczyny mają dłużej problemy po tabsach
w sumie przez te 3 poprzednie cykle tak mnie jajniki bolały bo może się budziły, a teraz potencjalnie owulka mogła już być a jajniki tylko troszkę kłują (przed tabsami nigdy owu nie czułam może teraz też tak będzie) -
nick nieaktualny
-
Zrobiłam paszport w końcu po wielu latach więc teraz dalej gdzies chcę
We Włoszech juz byłam w tamtym roku, co prawda zimą i trzeba powtórzyć latem ale o dalszych to sobie na razie pomarzę tylko
Może za kilka lat... Jak dziecko odchowam tzn jak zajdę w ciąże, odchowam itp
sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeny Aga to siostra nie może go zaprosić do siebie? 12 lat, kupa czasu
My mieliśmy w podróż poślubna tam jechać ale odpuściliśmy bo nie chciało mi się paszportu robić na stare nazwisko jeszcze a potem wymieniać - tak wiem, glupia jestemsury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no my w tym roku mieliśmy do Włoch,ale plany się zmieniły
oni na skype tyle co się widzą... zapraszają nas, pewnie że tak,ale na 2 tygodnie jechać się nie opłaca bo same bilety koło 5 tysięcy ;/ a na 2 miesiące do pracy też mi się nie widzi... no i wiecie ona chce wrócić do rodziny, ale on poczuł pieniądz i boi się że tu się urwie, bo znajomi im opowiadają jak wrócili i pracy nie mają itp. Czekają aż w końcu zielona karta będzie czy coś- nie znam się na tym