Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Dzień dobry!
Witam się mroźnym porankiem
Program ovuf wyznaczył mi owulację w poniedziałek w 11 dcz kolei apka, którą mam w telefonie wyznacza mi ovu jutro bądź pojutrze. Testy owulacyjne wczoraj i przedwczoraj negatywne (kreska jaśniejsza). wtf? Na moje może być, że owulka była w 11dc bo obstawiona serduszkami by była z każdej strony
ale co z testami? czy po ewentualnej owulacji też wychodzą negatywne???
-
nick nieaktualny
-
Sury za późno zaczęłaś robić testy z tego by wynikało... Po owulacji kiedyś z ciekawości też robiłam kilka dni testy ale dwa dni po już nie było śladu po kresce.
ZIMNO dzisiaj! Siedzę w szlafroku pod kocem brrrr Zaraz sobie herbatkę zrobię i muszę na targ jechać bo dziś do córy koleżanka przychodzi i robię im gofry więc w owoce trzeba się zaopatrzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 07:52
-
nick nieaktualnyNo właśnie tak sobie też pomyślałam, że za późno testy ale przy 30 dniowym cyklu to cosik szybko ta owulka ;/
a ta moja wczorajsza kreseczka niby taka sama ale leciutko bledsza jest... zrobię jeszcze dziś i zobaczę... ale nawet jajniki mi nie dokuczały nic lekko napięte są i to wszystko ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:00
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry !
Groszku duży i mały będzie dobrze, trzymamy za Was kciuki! Odpoczywaj i daj znać jak będziesz miała siłę :*
Marta ja po owulacji miałam dwie kreski coraz bledsze aż zanikły całkiemzrobisz dzisiaj i zobaczymy czy jaśnieje czy ciemnieje
Livia no jak czapy idą w ruch to na prawdę jest zimnica, znam to
jakie plany na dziś macie?
ja jadę z mamą po kurtkę bo mam taką cieniutką tylko...
a wczoraj z T. zaszaleliśmy i 15 rzeczy na allegro zamówiliśmy dla Polkiale myślałam że wyjdzie więcej więc jest dobrze
słoneczny dzień się zapowiada -
nick nieaktualnyHej Aga
no dziś jeszcze zrobię test i zobaczymy
Livia jak zaznacza przerywaną linią to chyba znaczyło, że nie wszystkie parametry wskazują na owulację w danym dniu, że jest taka "niepewna" ;P
moje plany na dziś? praca do 15.30a później to jeszcze nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze chwilkę posiedzę pod kocykiem a potem jadę po owocki a tak wieje brrr. Muszę posprzątać ogród na zimę i jakoś nie mam natchnienia no ale muszę
O i poćwiczę sobie dzisiaj z moim osobistym trenerem na kinekcie
Za 2 tygodnie równo mężuś wraca!!!sury_cat lubi tę wiadomość
-
no to test zobaczymy jak dzisiaj
Livia właśnie miałam pytać o męża,ale ten wrzesień leci
Z. na forum u Kaśki ze słabszymi wynikami męża od Moni ma dwie kreskidziewczyny, na każdą przyjdzie pora, nawet przy gorszych wynikach
livia30, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
witam się z nowym cyklem. W nocy ból brzucha, od rana dwie tabletki. Na razie tylko słabiutko krwawię, ale się rozkręci.
Pachwina nadal mnie boli, obawiam się torbieli.
Sury, przerywana linia świadczy o tym, że nie wszystkie parametry potwierdzają ovu.
Groszku! Trzymaj się biedactwo!
Nie pocieszajcie mnie, bo się rozkleję.
-
Sury, mi testy pokazywały jedną kreską przez cały msc (robię codziennie). W dni wyznaczone przez OvF pkazywało drugą kreskę bardzo jaśniutką...
Dziołchy z mamazone mowią, że powinnam była zrobić test wieczorem, a ja zrobiłam rano z porannego moczu, więc stężenie LH mogło być niskie.
Ale też mam nadzieję, że OvF się nie mylisury_cat, Anutka lubią tę wiadomość