Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamartyna ja robiłam test pierwszy o 13 a drugi o 16 ;P zrobię jeszcze dziś, jeśli będzie jaśniejsza to już pewnie po owu a jeśli taka sama albo ciemniejsza to ovuf się pewnie myli ;P nawet dobrze by było jakby się okazało, że już była owulka bo obstrzelana równo
-
nick nieaktualny
-
MAMArtyna wrote:Sury, mi testy pokazywały jedną kreską przez cały msc (robię codziennie). W dni wyznaczone przez OvF pkazywało drugą kreskę bardzo jaśniutką...
Dziołchy z mamazone mowią, że powinnam była zrobić test wieczorem, a ja zrobiłam rano z porannego moczu, więc stężenie LH mogło być niskie.
Ale też mam nadzieję, że OvF się nie myli -
Sury też myślałam na poczatku, że skomplikowane te tesy owu sa i nie wiedziałam czy ogarne te kreski
Studiowałam długo zanim zaczęłam robić i okazało się, że to proste bardzo jest
Ogarniesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:44
sury_cat, przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:bo "rozcieńczasz" mocz wtedy haha
głupie no ale co zrobić
Złota to startujemywizytujesz w pon? To wtedy zobaczysz co tam jest,ale brałaś luteinę to torbieli chyba nie powinno być
No to nie wiem czemu mnie boli od dwóch tygodni. Wizyta w poniedziałek. W sobotę robimy badanie nasienia. -
My kiedyś w pracy akcję robiliśmy bo też nam nie grzali i zimno było. Zgłaszaliśmy do zarządu, na termometrze nie było 15 stopni... Okazało się, że jakas awaria jest ale tak nagłośnilismy sprawę, że pan prezes przyjechał osobiście i nam farelki przywiózl