Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasze poprzednie wyniki. Normy w nawiasach.
Całkowita liczba plemników w ejakulacie 30 M (powyzej 39)
Szybki ruch progresywny (A ) 1 % (powyżej 25%)
Wolny ruch progresywny (B ) 2 %
Ruch progresywny (A+B ) 4 % (powyzej 30%)
Prawidłowa morfologia wg WHO IV 23 % (powyzej 30)
Liczba prawidłowych morfologicznie plemników o
ruchu progresywnym (SMI) 2566 (> 60 tys)
Ruch nieprogresywny (C) 5 %
Plemniki nieruchome (D) 91 %
Prawidłowa morfologia wg WHO V 6 % (>4)
i jeszcze coś tam było, ale dużo tego i wszystko słabe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:38
-
nick nieaktualny
-
no to teraz muszą być napewno lepsze
a dajesz mu coś? Ma dietę, ruchu trochę?
siostra mojego starała się o małą po tabletkach kilka lat, udało się ale poroniła, później udało się przy stymulacji, teraz o drugie walczą już 5 lat... zrobili badania mężowi i okazało się że ma za wolne i coś jeszcze a on pali zioła jakieś i w ogóle dziwny;/
więc jak coś bierze to na bank są teraz lepsze, jeśli są za wolne to 2 h przedcole mówią by wypić, a ilość to wiesz, potrzebny jest tylko jeden
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:no to teraz muszą być napewno lepsze
a dajesz mu coś? Ma dietę, ruchu trochę?
siostra mojego starała się o małą po tabletkach kilka lat, udało się ale poroniła, później udało się przy stymulacji, teraz o drugie walczą już 5 lat... zrobili badania mężowi i okazało się że ma za wolne i coś jeszcze a on pali zioła jakieś i w ogóle dziwny;/
więc jak coś bierze to na bank są teraz lepsze, jeśli są za wolne to 2 h przedcole mówią by wypić, a ilość to wiesz, potrzebny jest tylko jeden
Dietę ma taką normalna, ani się nie przejada, ani nie obżera słodyczami. Normalnie je. Trochę się rusza. Teraz mniej, bo zapracowany.
A z leków:
Cynk, chrom, kwas foliowy dla mężczyzn, l-karnityna, kwas alf-aliponowy, kwasy omega, witamina D, koenzym Q-10. -
no właśnie ... i komu na czym bardziej zależy... mój jest uparty ale skoro się odejmuje decyzje o dziecku razem, to oboje coś robimy w tym kierunku (oczywiście były bunty że Ewa to się stara tyle i tyle a my dopiero tyle ,no ale my to my a nie oni tak?) no i jakoś poszło
-
nick nieaktualny
-
Orzechy są ok, muszę dziś kupić i zrobić mieszankę orzechową. Bo jak są to zje, a jak pytam czy kupic, to mówi: nie, nie trzeba.
Dziś na obiad zupa kalafiorowa. Tak przemycam warzywa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:02
sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:w zupie? kochana, jeśli ja warzyw do zupy nie zetrę na tarce na miazgę to mój P. je wyławia i ładnie nimi talerz dookoła dekoruje ;P jak ja gotuję zupę to pół godziny stoję i trę warzywa jak dla niemowlaka
To zamiast trzeć, kup blender, ugotuj zupę, a potem ją zmiksuj i zrób zupę-kem. Szybciej i wygodniej. -
nick nieaktualnyZłota wrote:To zamiast trzeć, kup blender, ugotuj zupę, a potem ją zmiksuj i zrób zupę-kem. Szybciej i wygodniej.
. Zmiksowane to chyba nie byłoby zbyt apetyczne ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:15