X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz jak kumaci ludzie to móże zatrudnią Cię po ciąży :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo zatrudnią teraz jako wsparcie merytoryczne :D

sury_cat lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 25 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanak to chyba zawsze tak jest nie w czas, ale dziewczyny dobrze mówią, idź na rozmowę i może po ciąży zatrudnią cie

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też sie pojawiły dwie oferty pracy i to takie o ktorych marzyłam cały czas..no ale odmówiłam :) choć kazali sie skontaktować jak już wróce do formy :D czyli za ok 1,5 roku :)

a tak wogole to dzien dobry :)
    Ale Groszka mąż dał popalić, o masakra...chyba bym go z domu wyrzuciła :)
    a dziś biedna leży w szpitalu, mam nadzieje, ze z nią wszystko oki :)

ja wczoraj kupiłam sobie piżamkę tzn koszule w owieczki :D i małemu spiworek :D:D
    i w sumie pół dnia byłam za domem, bo tu kolezanka, tu o sklep zahaczyłam , tu coś i tak mi zeszło :):)
    a dziś zimno i ponuro...bleeeeeeeee :(

musze isc do sklepu bo robie dziś kopytka z sosem pieczarkowym i nie mam składników :(:(

co u Was na obiadki ?

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupa kalafiorowa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze niedobitki pomidorowej i pizza :) cześć Rudasku :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez pomidorowa..juz sie gotuje :)

a kalafiorowa lubie...mam brokuł w lodówce, pewnie na dniach zrobie z brokuła :D

hej hej wszystkim :):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z targu. Normalnie kupiłam jeszcze truskawki, maliny i borówki :O Moje dziecko dostanie dziś swój ulubiony obiadek - makaron z truskawkami.
    A ja dziś wcinam żurek, taką ochotę miałam, że nie mogłam się powstrzymać :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 25 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się przytrafiła sytuacja :)

Poszłam z piesami na spacer na łąkę. One latają jak szalone, a ja spaceruję. A że mnie boli dzisiaj brzuch i plecy, do tego mam wrażliwe piersi to idę i mówię do tego mojego bębena: Kacperku, powiedz mamusi czy ty tam już jesteś? Daj jakiś znak, bo mamusia wariuje, a do testowania jeszcze daleko :)
    I tak gadam jak głupia do siebie i spojrzałam w dół i widzę, że dookoła wszędzie rośnie koniczyna... To mówię: Kacper, jak w ciągu minuty znajdę czterolistną koniczynkę to znaczy, że siedzisz w brzuszku. Schylam się i... OD RAZU: dwie koniczyny: 4 listna i 5 listna obok siebie.
    Czy to znaczy, że bliźniaki? :D

sury_cat, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Livka, przeciez Ty nie jestes gruba :O

myslałam, ze sie bedzie inaczej zachowywał teraz...ale widze, ze znowu jakies muchy w nosie ma;/

Mizy Ty tez masz niezle z ta tesciowa, ja bym nie wytrzymała.
    Zreszta tez tak mialam z tesciem, moj malz przez to byl prze wredny, wiec sie wyprowadzilismy... noo a teraz u moich rodzicow.
    Zreszta od poczatku mielismy tu byc, nikt sie nie wtraca tu przynjamniej...
    wrrr...

pojechał godzine temu do ojca, zjem kolacje chyba, wykapie sie i pojde spac, a co!
    ehh znam ten ból. Nie raz mam ochotę uciec z tego domu.
    Moja mama (nie ze sie chwale czy co) ale serio potrafi wyczuć sytuacje, nie wtrąca się, jak nie chce coś mówić nie wyciąga ze mnie, jest po prostu WYROZUMIAŁA. Nigdy w życiu nie słyszałam żeby na zięcia coś powiedziała siostry itp. jeżeli już coś miała do skomentowania to nigdy w twarz mu to nie powiedziała żeby go aby nie urazić bo jak to kiedyś mi powiedziała: On zapamięta to na całe życie, to nie jest moja córka której mogę powiedzieć wszystko... Wyznaje takie zasady... i czy nie mogłaby być taka teściowa? co ona w ten sposób chciała osiągnąć?
    Także Groszku trzeba walczyć.. może w koncu nam się uda, ja dopiero zaczynam te odcinanie pępowiny... ;/

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wkręcaj sobie, szkoda późniejszego twardego lądowania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna wrote:

Poszłam z piesami na spacer na łąkę. One latają jak szalone, a ja spaceruję. A że mnie boli dzisiaj brzuch i plecy, do tego mam wrażliwe piersi to idę i mówię do tego mojego bębena: Kacperku, powiedz mamusi czy ty tam już jesteś? Daj jakiś znak, bo mamusia wariuje, a do testowania jeszcze daleko :)
    I tak gadam jak głupia do siebie i spojrzałam w dół i widzę, że dookoła wszędzie rośnie koniczyna... To mówię: Kacper, jak w ciągu minuty znajdę czterolistną koniczynkę to znaczy, że siedzisz w brzuszku. Schylam się i... OD RAZU: dwie koniczyny: 4 listna i 5 listna obok siebie.

heh ja tam w przypadki i zbiegi okoliczności nie wierzę, także szykuj się mamuśka! :) powodzenia :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAMArtyna wrote:

Nie wkręcaj sobie, szkoda późniejszego twardego lądowania.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    jestem z "kolorowymi" kanapeczkami :)

Marta no dzisiaj naładujcie akumulatory spokojnie :)

Mizzy ma być podobno jakieś gorące sceny w tym Kto poślubi... :P haha

Groszku faceci tak mają, nic nie jest potrzebne, szkoda kasy a bo to to bo tamto.. mój też czasami ma takie odpały :) spokojnie, minie :) sam się przekona a jak nie to będziesz w szpitalu a on latać po mieście kupować :P

ale mi brzuch podskakuje <3
    Widziałam dupe! hahhaha :D po masażu, ale kurde spóźniłam się przez zmywanie :Di całego odcinka nie obejrzałam :)
    a pro po facetów, wiecie na co mój wpadł? hahah :D
    powiedział mi żebym się umawiała co dwa miesiące na wizyty hahahah :D dobre nie? albo na badania rzadziej BO PO CO tyle jeździć... -.-

• livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci to mają pomysły :D Czasem nie wiem jak to skomentować nawet :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • MAMArtyna Znajoma

Wysłany: 25 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, nie wkręcam :) Bardziej jestem nastawiona, że w tym cyklu będą z tego nici... Nawet już zaopatrzyłam się w @ środki higieny.

Ale pomarzyć zawsze można :P Jak tak człowiek sam spaceruje godzinę, dwie to chociaż do wyimaginowanego syna pogada :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko te chłopy to jakieś jełopy totalne :/
    Mizzy o której masz wizytę? bo my tu już od rana zakłady robimy hahah :) jest chyba 4:1 dla dziewczyny (tylko ja obstawiam pisiorka ;D)

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy...walnęłaś go w łeb łopata? Albo cegłówką? Bo ręka to za mało...coś ciężkiego by się przydało.

"PO CO? A po to, żebyśmy z dzieckiem poród przeżyli" - tak trzeba było mu powiedzieć.

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota mój wzrok był jak laser.... mało co go nie połknęłam... najpierw to się smiałam bo myslalam że żartuje..
    no ale jednak nie...
    ja pierdyle... z kim ja się zadaje???

Groszku... Trzymajcie się tam! dacie radę! mam nadzieję że te nerki dadzą ci spokój... na pewno się tobą odpowiednio zajmą.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    matko te chłopy to jakieś jełopy totalne :/
    Mizzy o której masz wizytę? bo my tu już od rana zakłady robimy hahah :) jest chyba 4:1 dla dziewczyny (tylko ja obstawiam pisiorka ;D)
    kochana własnie was nadrabiam :D bo tyle stron od rana :)

wizyta około 17-18 (17:20 ale wiadomo moze cos sie przedluzyc) ale dam znać wieczorkiem jak się uda bo jeszcze do roboty pewnie skoczę.

bo uwaga uwaga.. Mój mąż chyba jedzie ze mną na pierwszą wizytę SZOOOOOK
    nie boi się o mamusie że się przepoci.. no SZOK
    ale chyba zadziałały ostatnio słowa na niego na ostatniej wizycie że Tatuś nie ma czasu zobaczyć dziecka to zobaczy BABCIA, jego mina .... ooooo kurwiki w oczach jak bazyli :D

‹‹ 1259 1260 1261 1262 1263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ