X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, mój jakby mógł to ciagle by ze mną wszędzie chodził i czasem aż mam tego dość a tu widzę w drugą stronę :D

Mizzi ja obstawiam Psiochę! ;-)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety nie mamy ideałów.... ale jednak to przyszły Tata.. i jeszcze wiele musi się nauczyć... i w koncu odciąć tą pieprzoną pępowinę od mamuśki.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest najgorsze jak mamuśka i synuś tworzą taką "jedność"

mizzelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie oglądam sobie zdjęcia przedwojenne mojego miasta rodzinnego i się wzruszyłam ;( 2 lata tam nie byłam już :/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dziś się okaże czy to psiocha czy psiorek <3 ale najbardziej się boję o to czy odpowiednio urosło, oby! i to jest najwazniejsze :D
    może mam jak Anutka... czuje chłopca a tu córcia :D w sumie to ja mialam byc chłopcem hahah:D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi nauczy się ;-) W końcu nigdy ojcem nie był to skąd ma wiedziec jak ma sie zachować? ;-)

Ja tam do swojego rodzinnego miasta nie jeżdżę i wcale mi tego nie brakuje :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi nauczy się ;-) W końcu nigdy ojcem nie był to skąd ma wiedziec jak ma sie zachować? ;-)

ja mam całą rodzinę w tym mieście, moich rodziców, siostrę i resztę :/ tu mam tylko ciocię i we Wrocławiu mam brata mojej mamy a reszta tam :/

• livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja mieszkam sama w Gdyni, moja rodzina albo na podkarpaciu albo w lubuskim i w sumie jest mi tak dobrze :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z natury sentymentalna i jak widzę jakąś np. ulicę z mojego miasta albo nasze śliczne jezioro to włączają mi się wspomnienia z dzieciństwa i mi smutno :/ tęsknię troszkę za kilkoma miejscami... lasem, jeziorami, polami z pszenicą.... <3

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    to jest najgorsze jak mamuśka i synuś tworzą taką "jedność"
    na pewno dupę mi obrabia synuś kochany... bo dziwny zbieg okoliczności.. ostatnio teściowa jebła drzwami (humorki chciala pokazać) i coś głośno mamrotała pod nosem... taaaa nie słyszałam... i nagle wczoraj mąż zaczepił że papier toaletowy szybko schodzi ( a akurat wtedy nie dołączyłam wiecej papieru bo miałam dołożyć jak bd szła) a tu taki psikus... pewnie nie miała czym du... wytrzeć hahahha :D
    przepraszam... ale najpierw mnie to rozbawiło a potem wkur...

bo głupia nie jestem... albo wczoraj mi gadał że mam minę i zachowanie jakby krzywda mi sie działa i że mam tak dobrze u nich i obiad i chodze do pracy kiedy chce i sie nie przepracuje itp..
    A ja zdziwko konkretne i mu powiedziałam że w ciąży zapierdzielać nie będę.. i jak mu nie pasuje to moge wcale nie chodzic jak taki hojrak.
    W ogóle tak jakby wymieniał słowa matki.. że wybrzedzam itp..
    Jakbym była zlinczowana za życie.. a mam tak super.. taaa..
    Tylko co ma dupa do sera? ja wkurzyłam się o jej głupi komentarz na temat "syfu" a sama nie lepsza, a czy ja coś mowilam albo dałam odczuć że jest tu źle? w ogóle dwa mijające się ze sobą tematy..

albo zarzucał mi że nie sprzątałam.. nosz kurde.. nie dość że swoje myłam podłogi to jej i meble itp... dopiero jak zaczęła się ciążą to przestałam.. bo ona leży do góry dupą kilka H i może też się ruszyć..

oj wczoraj było rzyganie za rzyganiem ale dobrze mi z tym... bynajmniej go kilka razy zatkałam i się zamknął...

najgorzej zabolało mnie to że mało robie... tylko że jego mamusia aby poda siano a ja zapierdzielam równo razem z tesciem i z nim.. i mało robie? ona nawet nie ściągnie dobrze mleka.. nawet dupy nie usadzi w pobliżu...

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam sobie z ciekawości owu test bo mam w domu i musze wykończyć ale w nie nie wierze :) wynik dokładnie taki jak Ty Sury wczoraj :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:

prawda, ale boli mnie to że co byłam na poprzedniej wizycie i chcialam zeby jechał ze mną... to powiedział że zobaczy dziecko przy porodzie....
    zabrzmailo to tak jakby go to nie interesowało..
    Wyrzygałam mu.... bo tak nie powinien powiedzieć nawet w żartach, najpierw niech pomyśli nad tym co mówi.

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku DZiewczyny jak tak czytam o tych Waszych Chlopach to ja chyba trafiłam na skarb jakiś :)
    zero klótni, fochów itd! zero zakazów, nakazów ! jeśli chodzi o kase to jakby nie bylo tematu. Mamy dwa konta bo tak zostało jeszcze z czasów gdy nie bylismy razem, ale mamy dostępy do kart, znamy piny itd! Jak mu czasem mówie dja mi np 200 i mu dziekuje to sie mnie pyta czemu mu dziekuje skoro to nasza kasa, nie wazne kto ja zarabia! Wydaje tyle ile chce, teraz na dziecko tym bardziej i ani sie nie odzywa, tylko mi mowi " kupuj co trzeba bo i tak trzeba" no i taka gadka...
    Jeśli chodzi teraz o ciąze to dziś w nocy mnie brzuch bolał, ewidentnie mi sie lewa strona rociąga, bo ciagnie jak cholera to chciał mnie na pogotowie wieżć i rano kazał mi sie na wizyte umówić bo stwierdził ze raz na mc to zdecydowanie za rzadko ;) hehhehe wiec jak nie wiem o co kaman :D czy On jakiś inny jest?? :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    zrobiłam sobie z ciekawości owu test bo mam w domu i musze wykończyć ale w nie nie wierze :) wynik dokładnie taki jak Ty Sury wczoraj :D
    a jak tam u Ciebie z cyklem? jaki to dzień bo się pogubiłam? ;P

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi współczuje takiego życia- nie wytrzymałabym- a najgorsze jest to że mąż nie "idzie" za tobą tylko za mamusią :(
    jak będzie dziecko to będziesz : źle karmiła, żle nosiła, źle spacerowała, i za przeproszeniem źle dupę wycierała... stara zrzęda z niej .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    a jak tam u Ciebie z cyklem? jaki to dzień bo się pogubiłam? ;P
    nie wiem mój 8 albo 9 nie pamiętam - zerknij na wykres :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku mój taki sam wiec ale czytajac historie tutaj to chyba juz wymarly gatunek nam sie trafił ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    jejku DZiewczyny jak tak czytam o tych Waszych Chlopach to ja chyba trafiłam na skarb jakiś :)
    zero klótni, fochów itd! zero zakazów, nakazów ! jeśli chodzi o kase to jakby nie bylo tematu. Mamy dwa konta bo tak zostało jeszcze z czasów gdy nie bylismy razem, ale mamy dostępy do kart, znamy piny itd! Jak mu czasem mówie dja mi np 200 i mu dziekuje to sie mnie pyta czemu mu dziekuje skoro to nasza kasa, nie wazne kto ja zarabia! Wydaje tyle ile chce, teraz na dziecko tym bardziej i ani sie nie odzywa, tylko mi mowi " kupuj co trzeba bo i tak trzeba" no i taka gadka...
    Jeśli chodzi teraz o ciąze to dziś w nocy mnie brzuch bolał, ewidentnie mi sie lewa strona rociąga, bo ciagnie jak cholera to chciał mnie na pogotowie wieżć i rano kazał mi sie na wizyte umówić bo stwierdził ze raz na mc to zdecydowanie za rzadko ;) hehhehe wiec jak nie wiem o co kaman :D czy On jakiś inny jest?? :D

mój P. też ma swoje za uszami bo jest leniwy jak szlag ale za mną stoi murem zawsze jak np. teściowa coś gada albo ktoś inny to on mnie zawsze broni. A jak idę do gina na głupie zwykłe nie ciążowe badanie to on się tak stresuje, że aż biedny rozwolnienia dostaje :D

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi! Papier ścierny jej podłóż, niech dupsko przejedzie to popamięta :D

sury_cat, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku mój też chyba jakiś inny.
    Mizzy skoro nie chce być przy usg to po co mu być przy porodzie- dla mnie tak samo to ważne .

sury_cat lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1260 1261 1262 1263 1264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ