Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki! byłam wczoraj na wizycie i mamy już pierwsze zdjęcie naszej maleńkiej fasolki
wprawdzie na zdjęciu widać tylko czarną plamkę w kształcie łezki, ale to chyba normalne
wiek ciąży określony na 5 tyg! martwi mnie tylko to, że gin przepisał mi duphaston, mam go brać 2 razy dziennie 1 tabl., powiedział że to dla zmniejszenia ryzyka poronienia
wystraszył mnie
sury_cat, kryśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja.....i miska płatkow z mlekiem
zbieram sie pomału i lece na zajęcia do dziecków
pomocy..potrzebuje szybkiego,prostego przepisu na obiad
nie mam dzis ochoty na siedzenie w kuchni a po drugie musze chalupe ogarnac bo wieczorem goście..wiec nie chce sie bawić przy obiedzie -
nick nieaktualnyziemniaki zasmażane: obierasz i kroisz w plastry ziemniory, wrzucasz na rozgrzany olej na patelnię, posypujesz przyprawą do ziemniaków i jak chcesz to koperkiem, czekasz aż się "rozmiękną" i zarumienią mieszając, do tego jakaś surówka, 30 minut i obiad jest
-
no własnie Sury tak myslałam
tylko dodam troche cebulki jeszcze i troche ostrych przypraw i zrobie takie indyjskie
i do tego kefirek
:D:D Dziekiiiii :*
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
wczoraj nie dałam rady nic napisac, bo po wizycie (trwała ponad godzinę) wyłam cały wieczór, potem wypiłam dwa kieliszki wina i poszłam spać.
Jest źle.
Moje wyniki w 5 dc nie wskazują na wczesną owulację, tylko na przedwczesną luteinizację pęcherzyków. Mam progesteron z fazy poowulacyjnej w fazie przedowulacyjnej, blokuje to wszystko i jak na razie medycyna jest bezradna wobec tego problemu.
Mimo poprawy, nasienie męża wciąż słabe. Ma brać leki i powtórzyć wyniki za 3 miesiące. Więc już po nowym roku.
Dostaliśmy tonę leków za ponad 1000 zł. Wczoraj zapłaciłam 550 zł za wizytę i dwa posiewy, które pobrał. (Skąd na to brać, jeszcze jedna wizyta i nie ma mojej pensji, a żyć trzeba) Stwierdził, że to może bakteria, a może stan zapalny, nie wie. Pierwszy raz powiedział, że już nie wie, co robić.
Mam mu przesłać na maila wyniki jak już je będę miała, to będzie myślał.
jestem załamana, bo powiedział, ze CLO w moim przypadku, przynajmniej na razie, jest wykluczone.
Mam teraz do 30 dc czekać na @. jak nie przyjdzie to luteina przez 10 dni i powtórzyć wyniki między 2 a 4 dc. jak znów wyjdą złe, to wtedy będzie myślał. jeśli wyjdą lepsze, to też będzie myślał.
W tym cyklu szanse na ciążę tylko wtedy, jeśli sama będę mieć owulację, a nie będę, bo progesteron ją blokuje.
Szanowne koleżanki, jestem bezpłodna.
Przynajmniej będzie seks bez spiny.
-
nick nieaktualny