Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spokojnie leżę i biorę udział w konkursie i jestem w finałowej 20 tce
zaraz obiadek będę robić a później aż do wieczora mąż będzie czuwał -> dzisiaj mamy wieczór z Gessler , chipsami i sosem
Livia to córa jak ja, o ile nie wyższaprzyzwyczaiłam się
Marta ze mnie ciągle sie leje to wiesz, ludzki organizm ...
a czytałam przed chwilą w książeczce że w 5 miesiącu bóle mogą się takie zdarzyć,ale i tak sprawdzę jutro dla pewności i spokojusury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:ja mam często wodnisty po owulce. Najpierw kremowy a potem wodnisty, a na końcu rozciągliwy i potem @. I tak w koło Macieju.
ja już mam dość! będę robić tak teraz: o 6 rano: tempka, szyjka, śluz dziękujemy bardzo cały dzień już nie sprawdzam
a ja za godzinkę do domu do ciepłego łóżeczkadziś pierogi z truskawkami
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:spokojnie leżę i biorę udział w konkursie i jestem w finałowej 20 tce
zaraz obiadek będę robić a później aż do wieczora mąż będzie czuwał -> dzisiaj mamy wieczór z Gessler , chipsami i sosem
Livia to córa jak ja, o ile nie wyższaprzyzwyczaiłam się
Marta ze mnie ciągle sie leje to wiesz, ludzki organizm ...
a czytałam przed chwilą w książeczce że w 5 miesiącu bóle mogą się takie zdarzyć,ale i tak sprawdzę jutro dla pewności i spokoju
oj Gesslerowej dawno nie oglądałamchyba dziś zapodam
-
sury_cat wrote:ja już mam dość! będę robić tak teraz: o 6 rano: tempka, szyjka, śluz dziękujemy bardzo cały dzień już nie sprawdzam
a ja za godzinkę do domu do ciepłego łóżeczkadziś pierogi z truskawkami
I tak jest najzdrowiej. Śluz się zmienia w ciągu dnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota Ty się nic nie martw, nic nie zapomniałam, tylko tutaj z Tobą to jeszcze o tą owulkę muszę podwójnie wymodlić
Livia a Ty wiatropylna w tym cyklu?bo ja napisałam dziewczyną że w tym a wiem,że u Ciebie męża jeszcze nie ma...no ale jak tu takie cuda i dziwy no to oczywiście ten cykl musi być tym
co do śluzu to ciężko z nim, w ciągu dnia ja potrafiłam i potrafię mieć wszystko na raz -
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ha ha dzięki Sury ale ja jestem na etapie oczekiwania @ a i później bez spiny
Ja ani szyjki ani śluzu raczej nie sprawdzałam więc Ci nie pomogę.
ja już sobie powiedziałam, że jeśli ten cykl jest stracony, to w kolejnym sprawdzam tylko temp żeby wiedzieć, czy chociaż był skok a też luz bluesnawet moja mama mi powiedziała, że zaszła po pół roku "ciśnienia" a jak wyluzowała to... jestem Ja
a w genach uwarunkowania płodności mogłam przejąć