Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ;pierdol....ogladam powtórkę "kto poślubi"...i nie wierze...gość napisał wierszyk...rymy częstochowskie....o jezusieeeeeeeee....szczeka mi opadła
a moja idolką jest Afrodytata od tego wierszykowca
ma tlenione włosy z odrostem i prostą grzywką, prasowaną chyba zelazkiem! dramat chodzacy na ziemii.....masakrejszyn!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:49
-
z tymi cyckami to i ja muszę mu sprzedać
on niby nie jest zazdrosny... tak sie tłumaczy ale o cholere mu chodzi? i że nie wierzy w przyjazn damsko męską -.- och losie.. to tearz siedziec w domu i nigdzie sie nie ruszac :<
a te psiukadło też mam ale mąż alergicznie na neigo reaguje hahaahACOTO??
-
dokładnie, a przede wszystkim tyle tam pomieszczeń a laski spią w niewykończonych pomieszczeniach, na materacach itd...co to, maja 8 pokoi w domu nieumeblowanych??
Masakraaaaaaaaaaa -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:dokładnie, a przede wszystkim tyle tam pomieszczeń a laski spią w niewykończonych pomieszczeniach, na materacach itd...co to, maja 8 pokoi w domu nieumeblowanych??
Masakraaaaaaaaaaa -
nick nieaktualny
-
Rudasku a jak tam ten twój pokrowiec? odratowany?
ja teraz właśnie się przekonałam że tego odplamiacza nie zmainie na nic.. a w zyciu. pieprzyć te vanishe.. Kiedyś musiałam ręcznie siedzieć i prać w tym głupim odplamiaczu a i tak nie uprało się itp tak jak brak i aby ręce miałam podrażnione.. a teraz? wrzucam i mnie nie obchodziwypierze się
serio ta niemiecka chemia jest bez porównania z naszymi mydlinami
a dzis prałam rzeczy z podwórka i udało się... kurde molchyba z neta zacznę zamawiac bo ta babka co ma to troche drogo ;/ bo za 17 zł (a place 15 zl za 500ml) mialabym litr tego odplamiacza.. no i wiadomo przesyłka ale jakbym z mama zamawiała to juz by sie rozłożyło
-
Marto u mnie gin odradził na poczatku ciazy duzo witamin itp do 12 tyg i kazał brać femibion natal czy coś takiego.. ale tam kobiety biorą normalnie i też dobrze -.- Ja teraz biorę Pharmaton bo wlasnie z tymi omega 3 jest ale pewnie pozmieniam kilka razy witaminy
żeby chyba wszystkie wypróbować
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Marto u mnie gin odradził na poczatku ciazy duzo witamin itp do 12 tyg i kazał brać femibion natal czy coś takiego.. ale tam kobiety biorą normalnie i też dobrze -.- Ja teraz biorę Pharmaton bo wlasnie z tymi omega 3 jest ale pewnie pozmieniam kilka razy witaminy
żeby chyba wszystkie wypróbować
no właśnie ten femibion natal ja miałam teraz 2 cykle ale została mi jedna tabletka na jutro i trzeba było coś zakupić