Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no w aptekach się mylą... ostatnio babka leciała do nas ponad 30 km w jedną str bo dziadkowi mężą źle podała lek... źle przeczytaała receptę i dostała numer nie wiem skąd do męża i dzwoniła żeby aby dziadek nie brał tych lekow i ona je przywiezie
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no facetka mowila ze jakby jedną wział to nie byloby tragedii, gorzej jak kilka dni :< no ale suma sumarum akurat tutaj nie powinno być pomyłek, choć rozumiem że przecież człowiek obsługuje a nie maszyna - ma prawo sie pomylić, ale dobrze że błąd poprawiła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:jestem już po dentyście. miałam znieczulenie- nic nie bolało, ale teraz już nie wiem gdzie ten ząb wsadzić - nie umiem wytrzymać
tabletki boje sie wziąc od bólu z powodu mojej możliwej owu
Monia weź Apap to jest bezpieczny lek nawet w ciąży więc myślę, że owulki nie przesunie -
Mizzi nie odratowana, dalej w ciapki
musisz mi raz jeszcze podac ten Twoj sepcyfik, bede go tu szukać i wyiore w tym. byłam ostatnio w niemieckim sklepie-niby...zakupiłam mydło, miało być geniealne a dupa...nie sprawło nawet błota z koszulki R- takze taki zajebisty zakup zrobiłam...a baba jakby mogła to by mi z 5 kostek tego mydła wcisneła! pizdaaaa... -
Sana wrote:Rudasek kochana jak się czujesz?
Sana dziekuje , ze pytasz! czuje sie na prawde dobrze, zreszta cała ciąze
nie mam na pewde na co narzekać
czasem mnie głowa boli, ale to od pogody, zawsze tak mialam, jestem strasznym meteopata..a czasem lekki skurcz w podbrzuszu ale oprócz tego to super
brzuszek rośnie, Mały kopie prawie cały czas :)apetety mam az za duzy
co u CB ?