Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niby ibuprofen nie jest wskazany ale mi akurat tylko on pomaga jak coś mnie boli... Z drugiej strony po raz kolejny powtórzę - nie ma co popadać w paranoję. Jak byłam z Majką w ciąży a nie wiedziałam jeszcze o tym brałam Furaginę bo załapałam jakiś stan zapalny i dziecko zdrowe a nawet bardzo. Jak to mój lekarz mówi - zdrowej ciąży bardzo ciężko zaszkodzić a na pewno jednak tabletka ibuprofenu nie zatrzyma owulacji
Mój chlebek się piecze, byłam przed chwilą do niego zerknąc i wylazl mi z foremki no - za bardzo urósł. Musze zmodyfikować troche przepis w takim razieAle mam nadzieję, że będzie dobry bo już mam taką chętkę na chleb że ojoj - kilka dni już nie jem
-
Witam . Kupie dziś apap w razie kolejnej jazdy z zębem . Wzięłam wiecorem ibuprom max i przeszło ale jak za ok 1,5 godz szłam spać znów zaczynało. Obudziłam sie bez bólu póki co
daj Boże niech już tak zostanie.
Wczoraj z mężem poszliśmy na różaniec i jakoś mi tak lepiej
Ok zbieram sie na monitoring. Moja temp nie wskazuje na owu.. już nic z tego nie rozumiem . Wszystko sie okaże dziś. Ale mimo wczorajszego chwilowego bólu może jeszcze nie pękły skoro ja mam tendencje do hodowli gigantów ?sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Bolą mnie jajniki, mocno i jakaś taka poirytowana jestem.
Wkurzają mnie w pracy podwójne standardy w traktowaniu ludzi:/ Mało nas i nie da się ukryć, ze ktoś jest faworyzowany;/
Monia, trzymam kciuki!XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Złota tak jest wszędzie,nie tylko u Ciebie..zawsze jest pupilek :p
Monia daj znać po monitoringu ,kciuki zaciśnięte
Marta ładny ten Twòj wykres
Livia jak wczorajszy chleb ?
Ja zaraz śniadanie i do gin.się zbieram a pòźniej na uczel ię muszę i dzień mi zleci :o
Postaram się albo po gin.albo jak dojadę napisać co i jak ale chyba paniki nasiałam ale lepiej sprawdzić..
Zerknę jak będę mogła :*sury_cat, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
a co już nie boli?
to masz dzień pełen wrażeń tylko nie biegaj za szybko bo znów zacznie boleć
mówisz, że ładny? a mi się nie podoba hahaha ;P
a ktoś tu zaczyna jutro 21. tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:53
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Sury, czemu Ci sięwykres nie podoba?
hahaha bo mam nasrane we łbienieee, jakoś tak chciałabym, żeby było czarno na białym: niskie -> owulka -> wysokie -> spadek na implantację -> wysokie -> kropa zielona
a tu ta druga faza jakaś taka nijaka mi się wydaje
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:W nocy trochę bolał ale mała też się pokręciła
A ktoś tu jutro kończy...18tkę
Będzie zabawa,będzie się działo a Marta stawia piccolo :d
Dobra,uciekam pomału;)
ha taaaak ja już nie pamiętam kiedy ja miałam 18 ;P stara już jestem, 26 na karku hahahaha
to trzymaj się tam i daj znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 09:02
-
sury_cat wrote:hahaha bo mam nasrane we łbie
nieee, jakoś tak chciałabym, żeby było czarno na białym: niskie -> owulka -> wysokie -> spadek na implantację -> wysokie -> kropa zielona
a tu ta druga faza jakaś taka nijaka mi się wydaje
Spójrz na mój, to zobaczysz wykres do bani. -
nick nieaktualny
-
Sury Twój wykres przypomina mój pierwszy kiedy mierzyłam temperaturę i okazało się, że mam za wysoką prolaktynę... Co oczywiście nie oznacza, że u Ciebie jest tak samo. Troszkę zygzaków jest co nie wyklucza zielonej kropy
Aga, mój chleb wczoraj to porażka - wylał sięZa dużo dałam wszystkiego na za małą blaszkę
Własnie robię poprawkę, dopieka się - pochwalę się efektami (jak będzie czym)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 09:13
sury_cat, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Sury Twój wykres przypomina mój pierwszy kiedy mierzyłam temperaturę i okazało się, że mam za wysoką prolaktynę... Co oczywiście nie oznacza, że u Ciebie jest tak samo. Troszkę zygzaków jest co nie wyklucza zielonej kropy
Aga, mój chleb wczoraj to porażka - wylał sięZa dużo dałam wszystkiego na za małą blaszkę
Własnie robię poprawkę, dopieka się - pochwalę się efektami (jak będzie czym)
jeśli się nie uda to muszę zrobić badania hormonówmoże faktycznie coś nie gra
-
nick nieaktualnyZłota wrote:E tam, jutro trochę spadnie, pojutrze trochę wzrośnie i tak będzie bezowulacyjnie przez 30 dni. Zobaczysz;/
na październikowych dziewczyna tak samo mówiła jak Ty i co? wyznaczyło jej owu w 21dcnigdy nie mów nigdy
będzie owulka zobaczysz