Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:Ja was też czytam, a nie piszę
potrzebowałam dłuższego odpoczynku. W końcu nie każdego dnia człowiek słyszy, że nie będzie miał dzieci jeżeli nie wyda około 20tys. złotych, ale ostatnio doszłam do wniosku, ze mam jeszcze minimum 20 lat do menopauzy i jak nie teraz to za rok albo dwa zostanę mamą, więc powoli wracam.
Ja chyba jako jedyna stanę może nie w obronie sury, ale lekkim zrozumieniu. Sama wiem jak bolały mnie porady osób, które starały się jeden cykl i już, w tym złote rady mojej mamy, która zaszłą ze mną w ciążę z jednego, niezabezpieczonego stosunku, taka wpadka kontrolowana. Fakt ona od zawsze była bardzo napalona na to żeby wyszło, ale szczerze, która z nas nie była? Zareagowała przesadnie z usuwaniem konta i robieniem zamieszania wokół swojej osoby, ale hormony + charakter wymagający zainteresowania jej osobą dały o sobie znać.
Nie wiem jak wy możecie oglądać rolnika i kto poślubi mojego syna, patrząc na to odczuwam za dużą żenadę.
Ale tu chyba nie ma osób, które zaszły od pierwszego razu.
I witaj znów -
Kurde, nie oglądam nic z tego, co Wy oglądacie.
Ja czas spędzam oglądając: THE Big Bang Theory, Castle, Pępek Świata, Doctor Who, Wkręceni w Surviva, Szkoła Przetrwania, Boso przez świat, Wszytsko dla Pań, Duma i Uprzedzenie, Nie z tego Świata, Forever, Brooklyn Nine-Nine, Downton Abbey, Devious Maids, Gra o tron i kilka jeszcze innych mniej lubianych. Wiadomo, nie wszystko na raz, bo i różnie się sezony zaczynają ale to jest sedno mojego oglądania -
Haha Livia,no tak...ja tam na modzie się chyba przestałam znać :p
Oj ,Kto poślubi to jest super! Uwielbiam ich jak walcza o milosc
Nie wierze ze to pisze
Co do tap i Magi...wczoraj jak na niego najechali to mi się go szkoda zrbił ,bo to nie jego wina jak wyglada i mòwi ale fakt jak zaczyna mowic to nie idzie sluchac :p
Mizzy a jak glowa,dala spokòj?
Ia witajpodgladaj i pisz kiedy chcesz
livia30 lubi tę wiadomość
-
ja czasem oglądam te głupie programy bo zycie jest już za tyle poważne i trudne czasem , że oglądając te głupoty można nie wiem :p czasem sie śmiać a czasem płakac z tych idiotów
no ale wszystko jest dla ludzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:08
mizzelka lubi tę wiadomość
-
no szkoda go szkoda, ale po co się pchał do takiego programu?
nie wiedział co będzie?Polacy są okrutni
Aguś z głową różnie bywaw koncu przestałam sobie wmawiać infekcje hahah
chociaż Livia jak sobie przypomnę o tym co pisałaś że sobie wmawiałaś guza mózgu to uspokajam sięnie jestem sama
teraz kicham i katar mam znow -.-
ale biorę ten syrop i jazdaaby gardło nie bolało
a Cb nic nie kłuje itp? -
XxMoniaXx wrote:ja czasem oglądam te głupie programy bo zycie jest już za tyle poważne i trudne czasem , że oglądając te głupoty można nie wiem :p czasem sie śmiać a czasem płakac z tych idiotów
no ale wszystko jest dla ludzi
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:mizzelka ja też za dużo kanałów nie mam, ale jak chce obejrzeć jakiś serial/program, którego nie mogę obejrzeć w tv, to na necie oglądam
-
przedszkolanka:) wrote:Haha Livia,no tak...ja tam na modzie się chyba przestałam znać :p
Oj ,Kto poślubi to jest super! Uwielbiam ich jak walcza o milosc
Nie wierze ze to pisze
Co do tap i Magi...wczoraj jak na niego najechali to mi się go szkoda zrbił ,bo to nie jego wina jak wyglada i mòwi ale fakt jak zaczyna mowic to nie idzie sluchac :p
Mizzy a jak glowa,dala spokòj?
Ia witajpodgladaj i pisz kiedy chcesz
Aga ja nie wiem jak moze CI GO byc szkoda....no prosze CIe!
ofiara losu, wiecznie nieszczesliwy i poniżany...a cwany! dla mnie porażka!
juz dawno by go wyjeb**