X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykasuj konto i zjedz mnie przez fb :):)

livia30, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruskie. Uwielbiam! Ostatnio zrobiłam 100 i zjedliśmy w dwa dni. Uwielbiamy pierogi ruskie :)

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm uwielbiam pierogi :D praktycznie wszystkie :D

livia dokładnie... wiesz, ktoś kiedyś na ovu napisał, że woli trochę dłużej poczekać, ale żeby dzidziuś był zdrowy, niż zajść na szybko, i nie daj Boże stracić ciążę... modlę się o to, żeby Bóg dał mi urodzić żywe dziecko, i zdrowe. Jeśli mam przez to czekać na upragnioną ciążę - poczekam. Nie od razu Kraków zbudowano, a ja jestem teraz pełna cierpliwości. Co mi da tupanie nogą, płakanie, że znów nie wyszło?
    Ciągle myślę o Ani Przybylskiej. Była taka młoda, miała praktycznie wszystko. Zdrowia zabrakło. Życie jest tak bardzo kruche... nie chce siedzieć i płakać, że się nie udało. Z resztą wiesz, byłoby mi aż głupio, staram się praktycznie dopiero drugi cykl na dobrą sprawę, inne dziewczyny starają się kilka lat i nadal walczą, nie poddają się. Są tak silne, i inspirują tym. Nie wszystko w życiu dostajemy od razu, i chyba w sumie dobrze. Gdybyśmy na kiwnięcie palcem miały wszystko, to chyba byłoby zbyt proste. O największe swoje marzenia warto walczyć, bo kiedy się spełnią, to chyba bardziej je doceniamy. Tak myślę.
    Kurde, ale mi tu filozoficzny wywód wyszedł, haha :P

livia haha to tylko się cieszyć, że jej tak Twoje pierożki smakują :D moja 9-letnia kuzynka jak się da do jedzenia to końca nie widać, niby malutki żołądek, a ona potrafi zjeść więcej niż niejeden dorosły, też ją czasami trzeba stopować :P
    Za to 4-letni kuzyn to totalny niejadek. Zje jednego ziemniaka i pyta "Roksi, a kiedy będę mógł skończyć jeść?" :P

Rudasku tylko zdjęć nie wklejaj, bo tu już będzie totalne przegięcie :/

A tak serio to wklejaj, chcę zobaczyć, zwłaszcza kratę! <3 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:27

Rudasek, przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    No Rudasku przegięłaś... Teraz mnie tak zdenerwowalaś, że nie wiem co ze sobą zrobić! :D

Hahaha padłam!

Rudasek, livia30, mizzelka lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wkleje Wam kochane to co ja wczoraj upolowałam :)
    a to co moja Siostra to pozniej bo sama czekam na fotke :)

http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/10720321848311098536402505898529o.jpg

Sana, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham pierogi ruskie, mogłabym jeść codziennie bez końca :D Ale lepić nie specjalnie już :D

Sana mnie bardzo poruszyła śmierć Ani Przybylskiej, nie wiem czemu ale aż sama byłam w szoku wczoraj się poryczałam jak czytałam o niej, oglądałam jej zdjęcia. Taka młoda, piękna, wesoła... W czwartek jest pogrzeb w Gdyni o 15 :-(

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku te pumpy na górze zabójcze :D Fajne takie male ubranka, ja wczoraj znalazłam pierwszy kaftanik Majki rozmiar 56. Mikroskopijny a teraz to kolos mojego wzrostu :O

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to takie ogrodniczki niby :)
    na 3-6 mcy wiec mam nadzieje, ze koło czerwca/lipca mu to założe :)
    chyba ze bedzie gigant to wtedy dupa blada :)
    podeśle do CIebie :)

livia30 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaakie słodkości <3 piękne ciuszki!
    Już się nie mogę doczekać, jak nam będziesz wklejała fotki Twojego modela w tych ciuchach :D

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę Dziewczynki coś porobić bo siedzę bezproduktywnie od raza az wstyd :D

A o 19 do szkoły :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Wiecie fo dziewczyny... te moje pajaczki nq tylku to chyba uczulenie bylo bo po posmarowaniu kremem na rozstepy zbielaloi juz prawie nie ma :)
    no własnie też podejrzewałam alergię u Ciebie.. mi nie raz coś takiego wyskoczy na ręce, ale dobrze że nie masz pokrzywki :D to jest gorsze :<

a co do tyłka... mi też rośnie dupa bo już w gacie sie nie mieszczę hahah :D

dobra nadrabiam was bo poleniuszkowałam sobie troche za długo :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc Wam :D nadchodzę dziewczynki :D
    widzę powiało chłodem chwilowo na forum ale za oknem słoneczko :D ja nie będe nic komentować - taki dzień wolny od komentarzy :D

livia30, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia masz rację czasem lepiej się ugryźć w język i po prostu nic nie komentować :)
    Za oknem słoneczko, fakt, aż miło!

Obiadek zrobiłam i się teraz nudzę... aaaaj kochane polecicie jakiś fajny serial? Obejrzałabym sobie coś :P

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana..."rolnik szuka zony" :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha widziałam jeden odcinek :D masakra :D

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się troszkę udzielę, może dostanę i po łbie ale zgadzam się z dziewczynami..
    w stu procentach.
    Przecież pisze: pomagamy, wspieramy i czekamy...
    więc chyba logiczne że można coś doradzić, pokibicować itp..
    Ale dlaczego tekst że w ciąży wszystkowiedzące?
    (już nie powiem kto tu był kiedyś wszechwiedzący :D a nikt nie prosił o opinię, ale szczegół...)
    No ale chyba logiczne że jak ktoś o coś się zapyta to i dostanie odpowiedź i wsparcie.. My same szukamy wsparcia u was... bo non stop się o coś martwimy itp
    ostatnio Złota.. naprawdę jesteś złota rączka, patent działa na okna!
    nie gadamy non stop o ciąży - bo to by było aż do porzygu.. cały czas są jakieś inne tematy.. Ja sama zapominam o tym że ktoś mieszka w moim brzuchu - tak, mam takie momenty :D
    Podam przykład Magdaleny, nie wiem czy część zna czy nie.. Starała się o maleństwo LATA.. i w koncu się jej udało... Naprawdę z całego serca jej tego i wam też życzę ale tak się ucieszyłam jak cholera.. Zawsze była opanowana, spokojna, kiedy była załamana - znikała, ale nikogo Broń Boże nie obraziła, zawsze wierzyła w to że się musi udać.. Naprawdę skłaniam się bardzo nisko..
    bo bym nigdy tego nie osiągneła - takiej cierpliwości i pokory, takiego dystansu do życia...
    Sama czekałam rok na ten cud.. byłam załamana... na ovu trafiłam nie dawno.. poznałam was.. i inne forumowiczki i naprawdę BARDZO DUŻO się nauczyłam.
    aż moja siostra wytrzeszcza oczy że tyle wiem ( i gin tak samo :D ma szau) no to na pewno mi się przyda.. i własnie może dzięki Wam też komuś pomogę.. niekoniecznie na forum a in life..
    Ale wracając do tematu, bez urazy naprawdę... ALe tak się nie robi... Przecież nie tylko zaciążone Ci doradziły czyż nie? Skąd w Tobie po raz kolejny taka złość? rozumiem że hormony buzują, ale gdybym miała tak reagować na wszystko to bym musiała wszystkie zaciążone pozabijać - no bo jak tak można.. -.-
    Sama z zazdrością patrzyłam na takie kobiety ale tok mojego myślenia zmienił się: kurde ja Kiedyś też będe taki brzuszek nosić :) w koncu mi się uda..
    Rozumiem jakbym postarała się jeden cykl - PYK i mam dziecko... i opisywała inne no kurde jakie nie poradne czy jakie ;/ ( a w życiu bym takiego świństwa nie zrobiła, choć jak czytam rózne tematy na forum to czytałam też takie sytuacje jakie miały kobietki w swojej rodzinie.. i nie dziwię się im że aż huk im strzelał w uszach) ALe same przeszłyśmy przez piekło, kiedy jeszcze Ciebie na Tym forum nie było i w koncu nam sie udało.. na każdą przyjdzie czas. Ale tu trzeba cierpliwości i dystansu do życia. Nie nakręcaj się bo to i tak nic nie da, zacytuje ciebie: na siłę sobie dziecka do brzucha nie włożę, czyż nie?
    a zresztą pytałaś tyle razy co sądzimy o Twoim wykresie.. pisałyśmy z Tobą jak zawsze, a tu ni stąd ni zowąd takie coś.
    wiesz.. nie pisałabym ci już nic, bo bym pomyślała: a odeszła, chciała odpocząć i może dobrze jej to zrobi.. ale Ty wciąż czytasz i wciąż jesteś aktywna i to co napisałaś w pamiętniku, sorki, ale nie spodziewałam się tego po Dorosłej Kobiecie... a tym bardziej po osobie która była z nami cały czas, wychodzi na to że twoja sympatia względem nas była fałszywa?
    To teraz jak np Moni, czy Złotej czy Sanie Czy też Lence się uda to co? kolejna do znienawidzenia?
    Nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć i nie będę, ale zawiodłam się....

Sana, przedszkolanka:), Lena87, livia30, Złota lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracając do rolnika :D bekę mam z tego jak nic, ale nie wierzcie w to, takie wieśniaki w rzeczywistosci to pojedyncze egzemplarze :D

• Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka dobrze to napisałaś. Nie trzymajmy w sobie jadu, cieszmy się ze szczęścia innych. Przecież jak nam się w końcu uda, to też chciałybyśmy, żeby pozostałe dziewczyny cieszyły się z nami, prawda?

Takie przypadki "wieśniaków" zdarzają się nawet w wielkim mieście, ale fakt, to raczej pojedyncze egzemplarze :P

mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też oglądam rolnika w niedziele :P śmieszne to :P ale czasem mam troche takie wrażenie jakby ci faceci te kobity przyuczali na jakąś praktyke czy staż a nie na bycie razem :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ciuszki odlotowo zajebi*te :D piękne , cudne i wogóle ;)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1335 1336 1337 1338 1339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ