Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Sano dokładnie, ja nie mówię żeby szczerzyć zęby kiedy nam w niesmak.. Ale po prostu się cieszyć.. bo ktoś też przeżył piekło, a nie wpadł z narkomanem czy alkoholikiem i wyrzucił dziecko do worka -.-
Każda z nas w koncu znajdzie szczęśćie i gdybym miała wpływ na to... to naprawdę chciałabym z całego serca żebyście już na nic nie czekały, żebyście już marudziły na ciążowe dolegliwości..
-
XxMoniaXx wrote:ja też oglądam rolnika w niedziele
śmieszne to
ale czasem mam troche takie wrażenie jakby ci faceci te kobity przyuczali na jakąś praktyke czy staż a nie na bycie razem
ale do kamery takie rzeczy i na pierwszy rzuti najlepiej mnie rozbawiło to jak zniszczył ławkę od razu do męża powiedziałam że bym go za to zabiła.. że wylał ten denaturat i ogień.. ten lakier się sfajczył -.-
w ogole widać że nigdy on nie opalał kur.. to po co rwie do tego dziewczyny? -.- -
nick nieaktualny
-
Rudasku słodkości malusie
Ja już na razie nie moge patrzec na to :p tylko godzina a kilka workòw przejrzałyśmy i juz padamy :p a cały strych czeka... Masakra ile przez lata szmat tam jest i jakie siarskie haha :d
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena nic straconego, zaległości możesz na ipli nadrobić
Taki program trochę z przymrużeniem oka, pośmiać się można
Nie wiem czemu lubię sobie sieczkę z mózgu robić, ale jakoś ostatnio oglądam Szkołę, Ukrytą prawdę, Trudne sprawy, Dlaczego ja, Zdrady i inne takie podobne
Chociaż wolę oglądać Na wspólnej, Na dobre i na złe, Pierwszą miłość, M jak miłość. Z zagranicznych seriali uwielbiałam Gossip Girl, teraz oglądam Chirurgów.
A z programów rozrywkowych Top Model, Hells Kitchen, Master Chef, Top Chef, Voice of Poland, Mam talentLena87 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
XxMoniaXx wrote:wogóle jakoś nie lubie tego od kur
zapomniałam jak ma na imię
troche to wygląda tak , że oni nie szukają miłości tylko kogoś kto im pomoże , kto ich "obrobi" (pranie, sprzątanie, gotowanie)..
-
Ja was też czytam, a nie piszę
potrzebowałam dłuższego odpoczynku. W końcu nie każdego dnia człowiek słyszy, że nie będzie miał dzieci jeżeli nie wyda około 20tys. złotych, ale ostatnio doszłam do wniosku, ze mam jeszcze minimum 20 lat do menopauzy i jak nie teraz to za rok albo dwa zostanę mamą, więc powoli wracam.
Ja chyba jako jedyna stanę może nie w obronie sury, ale lekkim zrozumieniu. Sama wiem jak bolały mnie porady osób, które starały się jeden cykl i już, w tym złote rady mojej mamy, która zaszłą ze mną w ciążę z jednego, niezabezpieczonego stosunku, taka wpadka kontrolowana. Fakt ona od zawsze była bardzo napalona na to żeby wyszło, ale szczerze, która z nas nie była? Zareagowała przesadnie z usuwaniem konta i robieniem zamieszania wokół swojej osoby, ale hormony + charakter wymagający zainteresowania jej osobą dały o sobie znać.
Nie wiem jak wy możecie oglądać rolnika i kto poślubi mojego syna, patrząc na to odczuwam za dużą żenadę.mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Rudasku przepraszam cię, ale zajebutałam się....
zajebiste ubranka, dobrze masz.. ja nic nie mam na razie i chyba prędko się za to nie wezmęhahah chyba po połówkowym..
Aguś nie zazdroszczę ale gdzies tez mialam na strychu takie swoje ciuszki.. ale albo mama porozdawała albo nie wiem..
Lena musisz nadrobić hahah -
la wrote:Ja was też czytam, a nie piszę
potrzebowałam dłuższego odpoczynku. W końcu nie każdego dnia człowiek słyszy, że nie będzie miał dzieci jeżeli nie wyda około 20tys. złotych, ale ostatnio doszłam do wniosku, ze mam jeszcze minimum 20 lat do menopauzy i jak nie teraz to za rok albo dwa zostanę mamą, więc powoli wracam.
Ja chyba jako jedyna stanę może nie w obronie sury, ale lekkim zrozumieniu. Sama wiem jak bolały mnie porady osób, które starały się jeden cykl i już, w tym złote rady mojej mamy, która zaszłą ze mną w ciążę z jednego, niezabezpieczonego stosunku, taka wpadka kontrolowana. Fakt ona od zawsze była bardzo napalona na to żeby wyszło, ale szczerze, która z nas nie była? Zareagowała przesadnie z usuwaniem konta i robieniem zamieszania wokół swojej osoby, ale hormony + charakter wymagający zainteresowania jej osobą dały o sobie znać.
Nie wiem jak wy możecie oglądać rolnika i kto poślubi mojego syna, patrząc na to odczuwam za dużą żenadę.
Ale prawda napalone też byłyśmy, ale właśnie.. nikt nikogo nie obrażał bo w jakim celu to miało by być?
La cieszę się że zajrzysz do nas -
Rudasek wrote:a ogladalyscie tap madl i tego zniewiesciałego kolesia...o mamusiu! mam ochote go zabić przez szkło!
ten który połknął piszczałkę w dzieciństwie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:51
livia30, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Podglądam was bo jestem najzwyczajniej ciekawa co u was słychać. Jestem podglądaczem
Wczoraj nie oglądałam top madel i właśnie nadrabiam.Lena87 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ala nie siarskie te ciuszki tylko oldskulowe ewentualnie hipsterskie
Nic się nie znasz
La witaj Kochana :* Te głupie programy sa po to, żeby się odmóżdżyć już całkowici. Mnie pomaga
Ja wczoraj nie oglądałam Top Madla bo po szkole się ogarniałam w domu ale ten Mateusz już mnie drażni tzn jest OK jak się nie odzywa i nie chodzi tu o jego głos a to co on wygaduje
O przyszła Mizzy, awanturnica
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość