X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sano dokładnie, ja nie mówię żeby szczerzyć zęby kiedy nam w niesmak.. Ale po prostu się cieszyć.. bo ktoś też przeżył piekło, a nie wpadł z narkomanem czy alkoholikiem i wyrzucił dziecko do worka -.-
    Każda z nas w koncu znajdzie szczęśćie i gdybym miała wpływ na to... to naprawdę chciałabym z całego serca żebyście już na nic nie czekały, żebyście już marudziły na ciążowe dolegliwości.. :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja też oglądam rolnika w niedziele :P śmieszne to :P ale czasem mam troche takie wrażenie jakby ci faceci te kobity przyuczali na jakąś praktyke czy staż a nie na bycie razem :P
    no ba... te kurczaki mnie rozjebutały, wiedziałabym jak zrobić itp
    ale do kamery takie rzeczy i na pierwszy rzut :D i najlepiej mnie rozbawiło to jak zniszczył ławkę od razu do męża powiedziałam że bym go za to zabiła.. że wylał ten denaturat i ogień.. ten lakier się sfajczył -.-
    w ogole widać że nigdy on nie opalał kur.. to po co rwie do tego dziewczyny? -.-

• Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widziałam ostatnio odcinek, coś tam o rybach było, i o jakimś dziadku, któremu rower ukradli. Gościu od ryb masakra :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogóle jakoś nie lubie tego od kur :P zapomniałam jak ma na imię :P
    troche to wygląda tak , że oni nie szukają miłości tylko kogoś kto im pomoże , kto ich "obrobi" (pranie, sprzątanie, gotowanie)..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten odcinek ominęłam ale widzę że musze nadrobić :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam się Wam dziewczyny, że pierwszy raz o takim programie słyszę ;)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku słodkości malusie :)
    Ja już na razie nie moge patrzec na to :p tylko godzina a kilka workòw przejrzałyśmy i juz padamy :p a cały strych czeka... Masakra ile przez lata szmat tam jest i jakie siarskie haha :d

Lena87 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena nic straconego, zaległości możesz na ipli nadrobić :P
    Taki program trochę z przymrużeniem oka, pośmiać się można :P

Nie wiem czemu lubię sobie sieczkę z mózgu robić, ale jakoś ostatnio oglądam Szkołę, Ukrytą prawdę, Trudne sprawy, Dlaczego ja, Zdrady i inne takie podobne :D

Chociaż wolę oglądać Na wspólnej, Na dobre i na złe, Pierwszą miłość, M jak miłość. Z zagranicznych seriali uwielbiałam Gossip Girl, teraz oglądam Chirurgów.
    A z programów rozrywkowych Top Model, Hells Kitchen, Master Chef, Top Chef, Voice of Poland, Mam talent :P

Lena87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wogóle jakoś nie lubie tego od kur :P zapomniałam jak ma na imię :P
    troche to wygląda tak , że oni nie szukają miłości tylko kogoś kto im pomoże , kto ich "obrobi" (pranie, sprzątanie, gotowanie)..
    też nie dażę go sympatią i oczywiście nic nie mam do dziewczyn ale chyba pomylił się troszkę, przecież one nie będą leżeć i pachnieć, w koncu będą musiały iść do tej szopy nieumalowane i zdoić krowę czy też wywalić gnój.. a mam wrażenie że patrzy na ich wygląd ( taka księżniczka jedna jest blondynka) ta ruda bardziej jakaś rezolutna i sie nie boi, ale ogólnie.. powinien szukać dobrej gospodyni bo to jednak nie hop siup, będzie musiała i gosp ogarnąć i dom i dzieci w razie co.. bo mąż nie jest cały czas w domu i nie robi sam.. no i np teście - fajnie że pomogą ale to też kiedyś się skończy.. i będą sami robić.. albo z dziećmi.

• la Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja was też czytam, a nie piszę :P potrzebowałam dłuższego odpoczynku. W końcu nie każdego dnia człowiek słyszy, że nie będzie miał dzieci jeżeli nie wyda około 20tys. złotych, ale ostatnio doszłam do wniosku, ze mam jeszcze minimum 20 lat do menopauzy i jak nie teraz to za rok albo dwa zostanę mamą, więc powoli wracam.

Ja chyba jako jedyna stanę może nie w obronie sury, ale lekkim zrozumieniu. Sama wiem jak bolały mnie porady osób, które starały się jeden cykl i już, w tym złote rady mojej mamy, która zaszłą ze mną w ciążę z jednego, niezabezpieczonego stosunku, taka wpadka kontrolowana. Fakt ona od zawsze była bardzo napalona na to żeby wyszło, ale szczerze, która z nas nie była? Zareagowała przesadnie z usuwaniem konta i robieniem zamieszania wokół swojej osoby, ale hormony + charakter wymagający zainteresowania jej osobą dały o sobie znać.

Nie wiem jak wy możecie oglądać rolnika i kto poślubi mojego syna, patrząc na to odczuwam za dużą żenadę.

mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku przepraszam cię, ale zajebutałam się....
    zajebiste ubranka, dobrze masz.. ja nic nie mam na razie i chyba prędko się za to nie wezmę :D hahah chyba po połówkowym..
    Aguś nie zazdroszczę ale gdzies tez mialam na strychu takie swoje ciuszki.. ale albo mama porozdawała albo nie wiem..

Lena musisz nadrobić hahah :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ogladalyscie tap madl i tego zniewiesciałego kolesia...o mamusiu! mam ochote go zabić przez szkło! :)

Lena87 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Ja was też czytam, a nie piszę :P potrzebowałam dłuższego odpoczynku. W końcu nie każdego dnia człowiek słyszy, że nie będzie miał dzieci jeżeli nie wyda około 20tys. złotych, ale ostatnio doszłam do wniosku, ze mam jeszcze minimum 20 lat do menopauzy i jak nie teraz to za rok albo dwa zostanę mamą, więc powoli wracam.

Ja chyba jako jedyna stanę może nie w obronie sury, ale lekkim zrozumieniu. Sama wiem jak bolały mnie porady osób, które starały się jeden cykl i już, w tym złote rady mojej mamy, która zaszłą ze mną w ciążę z jednego, niezabezpieczonego stosunku, taka wpadka kontrolowana. Fakt ona od zawsze była bardzo napalona na to żeby wyszło, ale szczerze, która z nas nie była? Zareagowała przesadnie z usuwaniem konta i robieniem zamieszania wokół swojej osoby, ale hormony + charakter wymagający zainteresowania jej osobą dały o sobie znać.

Nie wiem jak wy możecie oglądać rolnika i kto poślubi mojego syna, patrząc na to odczuwam za dużą żenadę.
    właśnie o tym pisałam że złote rady własnie takich osob to można sobie o kant tyłka podetrzeć, że jednak w życiu nie ma tak hop siup ehh.
    Ale prawda napalone też byłyśmy, ale właśnie.. nikt nikogo nie obrażał bo w jakim celu to miało by być?

La cieszę się że zajrzysz do nas :)

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a ogladalyscie tap madl i tego zniewiesciałego kolesia...o mamusiu! mam ochote go zabić przez szkło! :)
    mateusz? :D ten który połknął piszczałkę w dzieciństwie? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:51

livia30, Lena87 lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda mówisz o tym Mateuszu Madze?
    Taaa oglądam Top Model... te jego komentarze czasami aż bolą :P
    np. pamiętna sesja z Góralem... masakra :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • la Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podglądam was bo jestem najzwyczajniej ciekawa co u was słychać. Jestem podglądaczem :)
    Wczoraj nie oglądałam top madel i właśnie nadrabiam.

Lena87 lubi tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Ruda mówisz o tym Mateuszu Madze?
    Taaa oglądam Top Model... te jego komentarze czasami aż bolą :P
    np. pamiętna sesja z Góralem... masakra :P
    on chyba się podrajcował tym że miał ptaka od tyłu hahaah :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak o tym mówie....no nie moge go zdzierżyć! kuźwa...ja nie wiem co to jest, jestem osobą torerancyjną ale przy nim mi cieżko być, skad on sie wział ???? rany bomba !!!!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La przyznam się że też ścigam twój wykres ale cieżko cie złapać na forum :D
    odzywaj się cześciej :*

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala nie siarskie te ciuszki tylko oldskulowe ewentualnie hipsterskie :D Nic się nie znasz :D

La witaj Kochana :* Te głupie programy sa po to, żeby się odmóżdżyć już całkowici. Mnie pomaga :D

Ja wczoraj nie oglądałam Top Madla bo po szkole się ogarniałam w domu ale ten Mateusz już mnie drażni tzn jest OK jak się nie odzywa i nie chodzi tu o jego głos a to co on wygaduje :D

O przyszła Mizzy, awanturnica :D

mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1336 1337 1338 1339 1340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ