X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sano dokładnie, ja nie mówię żeby szczerzyć zęby kiedy nam w niesmak.. Ale po prostu się cieszyć.. bo ktoś też przeżył piekło, a nie wpadł z narkomanem czy alkoholikiem i wyrzucił dziecko do worka -.-
    Każda z nas w koncu znajdzie szczęśćie i gdybym miała wpływ na to... to naprawdę chciałabym z całego serca żebyście już na nic nie czekały, żebyście już marudziły na ciążowe dolegliwości.. :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja też oglądam rolnika w niedziele :P śmieszne to :P ale czasem mam troche takie wrażenie jakby ci faceci te kobity przyuczali na jakąś praktyke czy staż a nie na bycie razem :P
    no ba... te kurczaki mnie rozjebutały, wiedziałabym jak zrobić itp
    ale do kamery takie rzeczy i na pierwszy rzut :D i najlepiej mnie rozbawiło to jak zniszczył ławkę od razu do męża powiedziałam że bym go za to zabiła.. że wylał ten denaturat i ogień.. ten lakier się sfajczył -.-
    w ogole widać że nigdy on nie opalał kur.. to po co rwie do tego dziewczyny? -.-

• Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widziałam ostatnio odcinek, coś tam o rybach było, i o jakimś dziadku, któremu rower ukradli. Gościu od ryb masakra :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogóle jakoś nie lubie tego od kur :P zapomniałam jak ma na imię :P
    troche to wygląda tak , że oni nie szukają miłości tylko kogoś kto im pomoże , kto ich "obrobi" (pranie, sprzątanie, gotowanie)..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten odcinek ominęłam ale widzę że musze nadrobić :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam się Wam dziewczyny, że pierwszy raz o takim programie słyszę ;)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku słodkości malusie :)
    Ja już na razie nie moge patrzec na to :p tylko godzina a kilka workòw przejrzałyśmy i juz padamy :p a cały strych czeka... Masakra ile przez lata szmat tam jest i jakie siarskie haha :d

Lena87 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena nic straconego, zaległości możesz na ipli nadrobić :P
    Taki program trochę z przymrużeniem oka, pośmiać się można :P

Nie wiem czemu lubię sobie sieczkę z mózgu robić, ale jakoś ostatnio oglądam Szkołę, Ukrytą prawdę, Trudne sprawy, Dlaczego ja, Zdrady i inne takie podobne :D

Chociaż wolę oglądać Na wspólnej, Na dobre i na złe, Pierwszą miłość, M jak miłość. Z zagranicznych seriali uwielbiałam Gossip Girl, teraz oglądam Chirurgów.
    A z programów rozrywkowych Top Model, Hells Kitchen, Master Chef, Top Chef, Voice of Poland, Mam talent :P

Lena87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wogóle jakoś nie lubie tego od kur :P zapomniałam jak ma na imię :P
    troche to wygląda tak , że oni nie szukają miłości tylko kogoś kto im pomoże , kto ich "obrobi" (pranie, sprzątanie, gotowanie)..
    też nie dażę go sympatią i oczywiście nic nie mam do dziewczyn ale chyba pomylił się troszkę, przecież one nie będą leżeć i pachnieć, w koncu będą musiały iść do tej szopy nieumalowane i zdoić krowę czy też wywalić gnój.. a mam wrażenie że patrzy na ich wygląd ( taka księżniczka jedna jest blondynka) ta ruda bardziej jakaś rezolutna i sie nie boi, ale ogólnie.. powinien szukać dobrej gospodyni bo to jednak nie hop siup, będzie musiała i gosp ogarnąć i dom i dzieci w razie co.. bo mąż nie jest cały czas w domu i nie robi sam.. no i np teście - fajnie że pomogą ale to też kiedyś się skończy.. i będą sami robić.. albo z dziećmi.

• la Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja was też czytam, a nie piszę :P potrzebowałam dłuższego odpoczynku. W końcu nie każdego dnia człowiek słyszy, że nie będzie miał dzieci jeżeli nie wyda około 20tys. złotych, ale ostatnio doszłam do wniosku, ze mam jeszcze minimum 20 lat do menopauzy i jak nie teraz to za rok albo dwa zostanę mamą, więc powoli wracam.

Ja chyba jako jedyna stanę może nie w obronie sury, ale lekkim zrozumieniu. Sama wiem jak bolały mnie porady osób, które starały się jeden cykl i już, w tym złote rady mojej mamy, która zaszłą ze mną w ciążę z jednego, niezabezpieczonego stosunku, taka wpadka kontrolowana. Fakt ona od zawsze była bardzo napalona na to żeby wyszło, ale szczerze, która z nas nie była? Zareagowała przesadnie z usuwaniem konta i robieniem zamieszania wokół swojej osoby, ale hormony + charakter wymagający zainteresowania jej osobą dały o sobie znać.

Nie wiem jak wy możecie oglądać rolnika i kto poślubi mojego syna, patrząc na to odczuwam za dużą żenadę.

mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku przepraszam cię, ale zajebutałam się....
    zajebiste ubranka, dobrze masz.. ja nic nie mam na razie i chyba prędko się za to nie wezmę :D hahah chyba po połówkowym..
    Aguś nie zazdroszczę ale gdzies tez mialam na strychu takie swoje ciuszki.. ale albo mama porozdawała albo nie wiem..

Lena musisz nadrobić hahah :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ogladalyscie tap madl i tego zniewiesciałego kolesia...o mamusiu! mam ochote go zabić przez szkło! :)

Lena87 lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Ja was też czytam, a nie piszę :P potrzebowałam dłuższego odpoczynku. W końcu nie każdego dnia człowiek słyszy, że nie będzie miał dzieci jeżeli nie wyda około 20tys. złotych, ale ostatnio doszłam do wniosku, ze mam jeszcze minimum 20 lat do menopauzy i jak nie teraz to za rok albo dwa zostanę mamą, więc powoli wracam.

Ja chyba jako jedyna stanę może nie w obronie sury, ale lekkim zrozumieniu. Sama wiem jak bolały mnie porady osób, które starały się jeden cykl i już, w tym złote rady mojej mamy, która zaszłą ze mną w ciążę z jednego, niezabezpieczonego stosunku, taka wpadka kontrolowana. Fakt ona od zawsze była bardzo napalona na to żeby wyszło, ale szczerze, która z nas nie była? Zareagowała przesadnie z usuwaniem konta i robieniem zamieszania wokół swojej osoby, ale hormony + charakter wymagający zainteresowania jej osobą dały o sobie znać.

Nie wiem jak wy możecie oglądać rolnika i kto poślubi mojego syna, patrząc na to odczuwam za dużą żenadę.
    właśnie o tym pisałam że złote rady własnie takich osob to można sobie o kant tyłka podetrzeć, że jednak w życiu nie ma tak hop siup ehh.
    Ale prawda napalone też byłyśmy, ale właśnie.. nikt nikogo nie obrażał bo w jakim celu to miało by być?

La cieszę się że zajrzysz do nas :)

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    a ogladalyscie tap madl i tego zniewiesciałego kolesia...o mamusiu! mam ochote go zabić przez szkło! :)
    mateusz? :D ten który połknął piszczałkę w dzieciństwie? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:51

livia30, Lena87 lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda mówisz o tym Mateuszu Madze?
    Taaa oglądam Top Model... te jego komentarze czasami aż bolą :P
    np. pamiętna sesja z Góralem... masakra :P

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • la Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podglądam was bo jestem najzwyczajniej ciekawa co u was słychać. Jestem podglądaczem :)
    Wczoraj nie oglądałam top madel i właśnie nadrabiam.

Lena87 lubi tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Ruda mówisz o tym Mateuszu Madze?
    Taaa oglądam Top Model... te jego komentarze czasami aż bolą :P
    np. pamiętna sesja z Góralem... masakra :P
    on chyba się podrajcował tym że miał ptaka od tyłu hahaah :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak o tym mówie....no nie moge go zdzierżyć! kuźwa...ja nie wiem co to jest, jestem osobą torerancyjną ale przy nim mi cieżko być, skad on sie wział ???? rany bomba !!!!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La przyznam się że też ścigam twój wykres ale cieżko cie złapać na forum :D
    odzywaj się cześciej :*

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala nie siarskie te ciuszki tylko oldskulowe ewentualnie hipsterskie :D Nic się nie znasz :D

La witaj Kochana :* Te głupie programy sa po to, żeby się odmóżdżyć już całkowici. Mnie pomaga :D

Ja wczoraj nie oglądałam Top Madla bo po szkole się ogarniałam w domu ale ten Mateusz już mnie drażni tzn jest OK jak się nie odzywa i nie chodzi tu o jego głos a to co on wygaduje :D

O przyszła Mizzy, awanturnica :D

mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1336 1337 1338 1339 1340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ