Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Rudasku synek miał foszka
ale fajnie ze wszystko ok, a to co dostałaś to od czego? asmag?
kurde jak ja sie boje tej glukozy pieprzonej... najchętniej bym to ominęła..
ach musze leiec do roboty znow ughh
No miał foszka strasznego, nawet popychanie GO itd nie pomogło, zawziął sie i juznie dał sobie słit foci zrobić i juz...
ale dzyndzelek miedzy nogami było widać
ten asmag to nic innego jak magnez, na twardnienie brzucha -
Livia.. po tygodniu miałabyś ich serdecznie dość.. co ja mówię.. już po dniu hahhaha
ja nie raz mam je chęć przerobić na schabowe....
aaaaa czaje teraz.. ja musze sobie tez kupic magnez.. bo mam skurcze w nogach w nocy ;/ i pewnie mi go brak ale jutro bd w miescie i sobie kupie..
eee tam raz moze pokazać focha, oby nie częściejmoje to aby spi i spi.. i budzenie nic nie da..
ja nie wiem jak ja to zrobie na następne uSG no masakra
kochane lece znow.. eh miłego wieczorku -
Ja tu wchodzę i co?? Matki polki takie zboczuchy że uszy czerwienieją ! ;p
Rudasku no to Staś dzisiaj się pokazał z innej strony ;p ważne że wszystko jest oka magnez to nie asparganian?
Livia dobrze mąż robi,w koncu dziecko z kapusty sie nie bierze
Mizzy Ty biedna z tą pracą...
A ja zaraz bajka Poli i kąpiel,kolacja ,allegro i czekam na Kto poślubimizzelka lubi tę wiadomość
-
z tą Sury to przykre.. ale zapewne jakby miała monitoringi to potem by dostawała jakas lutke czy coś ..
kurde dziewczyny ja nie miałam nigdy progesteronu robionego ale czy to jest sens skoro zawsze po owu i tak biore luteine ? to powinien być dobry nieee ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:45
-
kupiłam sobie piżame na targu dla karmiących ... spoko luz normalnie .. podobała mi sie a to że ma guziczki nie podpada a te normalne były beznadziejne, jak na stare baby. Ta mi sie podobała w misie taka fajna i kupiłam a cooo !
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no własnie La ma coś długi wykres... mam nadzieje że to jest TO... już dość się naczekała.. ehh dlaczego my nie mamy na to wpływu? tak pyk i mamy to co chcemy.
U mnie coś długi wykres, ale coś już mnie zaczyna ciągnąć jak przed @, więc na nic nie liczę. Choć jak do piątku nie przyjdzie to idę do gina, a co mąż ma urodziny i może prezent dostanie. Tak cały czas mam cień nadziei.
Monia ja ostatnio od teściowej dostałam taką śliczną koszulę nocną do karmienia z guzikami szaro różowa z misiami, ale ona lubi mi ciążowe prezenty robić. W zeszłym roku dostałam dwie pary leginsów ciążowych, ja się zorientowałam, bo one z takim pasem jak na brzuch, ona nic nie wiedziała
Co do Sury to przykro mi, że przyszła @, ale lepiej teraz niż w 20 tygodniu dowiedzieć się, że coś nie tak. Ostatnio z innego forum dziewczyna najpierw miała trzy bąbelki, został jeden, ale cieszy się, że tak się zdarzyło, bo lepiej jedno donoszone, a nie troje wcześniaków.mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jestem i nigdzie się nie wybieram
to co, że szanse na zajście małe, w końcu się nie zabezpieczamy, czyli w teorii staramy się, więc forum dla mnie.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
ale wiecie to przykre ale może głupie to co powiem bo nie zazdroszcze oczywiście sytuacji ale przyajmniej Sury wie, że mogą zajśc w ciąze bo jej mąz ciągle zwlekał z badaniami, ona też a nie starali sie długo i udało sie czyli powinno juz byc tylko lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 20:56
-
Monia to samo jej napisałam
wg.mnie dupek i ciąża będzie (oczywiście pierw badania)
Ia no długaśny ten Twój wykres, czekamy na zakończenie
co do forum to bądź, my zawsze zapraszamy i chętnie popiszemyXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Przez was obejrzałam wszystkie odcinki Rolnika i wiecie co? Jest dla mnie mniej żenujący od Kto poślubi. Rolnika nawet polubiłam! Jesteście złe
mizzelka lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Monia możesz zrobić progesteron trzy dni po owu, ale bez brania lutki przed nim, bo jeżeli wyszedłby ok, to nie potrzebowałabyś brać dodatkowych leków.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.