Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
To trzymamy kciuki za poniedziałkową wizytę
Jeśli się nie uda, to się nie stresuj, bo stres blokuje wszystko w naszych delikatnych organizmach. Wiem, że to trudne, bo sama zawsze się denerwuje, ale Ty masz przynajmniej klarowną sytuację i jest szansa, ze w końcu pękną. Ja nie mam pęcherzyków, wiec nie ma co pękać, a na stymulacje reaguje tak sobie.
Powodzenia w poniedziałek.
Rozumiem, ze te wyniki, co robiłaś wyszły mniej więcej prawidłowo? A mąż był badany? Czasem to tez jest przyczyna i dobrze jest leczyć jednocześnie i jego i ją, większa szansa -
Wyniki wszystkie miałam prawidłowe. Mąż jeszcze nie był badany. Póki co skupiliśmy się na tym, ze u mnie nie pękają pęcherzyki...
Ojej to faktycznie masz nieciekawą sytuacjęStrasznie mi przykro
Złota, trzymam kciuki, żeby Ci się udało!!
A ja do poniedziałku chyba oszaleję
-
Mini Mouse wrote:Wyniki wszystkie miałam prawidłowe. Mąż jeszcze nie był badany. Póki co skupiliśmy się na tym, ze u mnie nie pękają pęcherzyki...
Ojej to faktycznie masz nieciekawą sytuacjęStrasznie mi przykro
Złota, trzymam kciuki, żeby Ci się udało!!
A ja do poniedziałku chyba oszaleję
Mini, dzięki, żyję z tą dagnozą już dwa lata i jeszcze nie stracilismy nadziei.
Jak się Wam nie uda w tym cyklu, zróbcie na wszelki wypadek badania nasienia. Akurat u mojego męża to przyniosło informację, ze jest z nasieniem kiepsko i potrzebna jest kuracja. A myśleliśmy, ze tylko ze mną jest coś nie tak.
Ale walczymy dalej i tak samo trzymamy kciuki za siebie i każdą tu staraczkę
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Cześć dziewczyny! Jestem ze śląska. Od grudnia 2013 staramy się z mężem o dziecko, ale nic z tego nie wychodziło. Chodziłam do gin z nfz i cały czas powtarzała, że jeszcze mam czekać, że się uda. W końcu poszłam do prywatnego gin. Od razu przeszedł do konkretów...zlecił badania TSH, anty TPO, Progesteron, Prolaktyna), zrobił USG na którym okazało się, że nie pękł mi pęcherzyk... W następnym cyklu miałam znów zrobione USG... znowu niepęknięty.... Dostałam Pregnyl 5000JM oraz Distreptaze...
Na kolejnej wizycie znowu okazało się, że w prawym jajniku pęcherzyki dalej nie pękły, ale w lewym podobno wszystko jest ok. Występują czynniki wskazujące na zbliżającą się owulację (opóźniona owulacja w tym cyklu).. Dostałam Pregnyl 10000JM oraz Distreptaze. W poniedziałek kolejne USG...mam nadzieję, że tym razem pęknie i się uda
Hej Mini Mouse, hej Wszystkim! Mini Mouse samo jak Ty staramy się z mężem od grudnia 2013. Od tego czasu zdążyłam zachorować na zapalenie przydatków, zrobiły mi się zrosty na lewym jajniku...Albo całkiem odpuszczę, albo zacznę mierzyć temperaturę i obserwować siebie. Teraz jest 24dc, za 4 dni testowanie. To mój pierwszy miesiąc z duphastonem. Powodzenia!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam pizzę z kaparami, anchois, pieczarkami i serem
uwielbiam to. Polubiłam anchois, bo do niedawna nie tknęłabym patykiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:24
Anutka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
hej kobietki wracam z dobrymi wieściami, zdrrrrrrowa jestem jak ryba, lepsze nawet wyniki mam niż w Sierpniu heheh
aa i PH moczu zamiast 5 mam 6... ale ostatnio jem pomarańcze to żadna nowośćzaraz was nadrabiam jak tylko mi się uda i mąż mi nie zabierze laptopa
-
witam nowe dziewczyny...
ehh jak szkoda że nie mamy wpływu na to co sie dzieje i jednak "zrobić dziecko" to nie jest tak łatwo.. ehh..
Ale wierzę że wam się udai będę szczerze kibicować aż się uda i potem wspólnie "cierpieć" na temat złych dolegliwości ciążowych
oj jak będziecie stękać
ohh jak ja bym zjadła pizzę ale... co to jest anchois? nie znam..
-
Anchois to sardela w zalewie solnej
więcej http://pl.wikipedia.org/wiki/Anchois
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
mizzelka wrote:hej kobietki wracam z dobrymi wieściami, zdrrrrrrowa jestem jak ryba, lepsze nawet wyniki mam niż w Sierpniu heheh
aa i PH moczu zamiast 5 mam 6... ale ostatnio jem pomarańcze to żadna nowośćzaraz was nadrabiam jak tylko mi się uda i mąż mi nie zabierze laptopa
Super! Bardzo się cieszymy z dobrych wieści
-
Dzień dobry
wstałam dziś z rana i strzeliłam test, jest cień cienia, ale jest, więc mała nadzieja powróciła.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
La! Mówiłam, że październik czas cudów!!!!
Tylko do mne te cuda nie trafiają, ale już przywykłam....
Po cichutku gratuluję, zobaczymy co będzie u Ciebie dalej! Musiałaś mieć dużo później owulkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 09:04
-
Jeszcze nie czas na radość, ale nadzieję mam, bo podobny wychodził mi kiedy beta była na poziomie 9 z kawałkiem.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.