Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze i u mnie bedzie szczęśliwy:)) kupie jutro test i czekam:) dam
Znac i obym do Ciebie dołączyła:)dla Ciebie dużo zdrówka i spokoju bo to ma
podobno znaczenie po porodzie- przynamniej u mnie sie sprawdziło;)przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Madziula9 -
Groszku wyobrażam sobie ten pokój, teraz trudno będzie odmalować sufit żeby był idealnie biały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 20:32
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
LA !!!!!!!!!!! kochana !!! jak sie ciesze ! po raz kolejny Bóg mnie wysłuchał ! modliłam sie za was
masz betę taką jak ta moja pierwsza
trzymam kciukisuuuppperrrrr ! październik miesiącem cudów
la, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto i jeszcze za mnie kciukasy trzymajcie ale już w listopadzie!
październik nieduany 2 lata starań za mna!! ale tak się cieszę z waszych październikowych ciąż!!
cudownie dziewczyny buzia cały wieczór mi się cieszy jak zobaczyłam listę październikowych szczęść już 14 fasolek- rewelacja!!
z całego serca gratuluje!!
miłego wieczoru kochane!!
-
Monia dowiesz się pewnie podczas USG. Ja od połowy października odmawiam różaniec, a w zeszłym roku o mnie jwięcej tej porze wypiłam razem z mężem proszek z groty mlecznej. Kobiety wszystkich wyznań na całym świecie jeżdżą po niego do Izraela podobno sprawia, że się lepiej zachodzi
Dzisiaj mój do mnie powiedział, że wyglądam mu na ciężarną po raz pierwszy od początku starań (nie przytyłam, po prostu podobno pachnę inaczej).
Uwielbiam kaszę jaglaną z masłem i przyprawą magi. To jest przepyszne2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Monia pewnie tak
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Mdli mnie głównie wieczorami, bolą mnie sutki i czasami jakby pod lewym jajnikiem coś zaboli i to tyle, nic więcej. Też idę spać, więc do jutra2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Witam z rana jak śmietana
dobra... nadrabiam was co tam naskrobałyście
a pro po Groszku coś kiedyś pisałam o tych szczepionkach że jest ich za dużo... i sama nie wiem znalazłam w koncu ten artykuł co kiedys czytałam i momentami bywa to przerażające ( w cholere duzo do czytania ostrzegam)
http://www.twojewiadomosci.com.pl/content/%C5%9Bmiertelne-szczepionki-obowi%C4%85zkowe-polka-ujawnia-%C5%9Bwiatowy-przekr%C4%99t-farmaceutyczny -
XxMoniaXx wrote:dziewczynki a kiedy dowiem sie czy nosze jedno czy dwa maleństwa ?
(5-8tydz)jak np Ewelcia miała takie zaskoczenie jak poszła już zobaczyć serduszko a tu dwie pikawki
ja byłam zobaczyć serduszko w 6 tyg +2dni:) i już pikał robaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:04
-
la wrote:Monia dowiesz się pewnie podczas USG. Ja od połowy października odmawiam różaniec, a w zeszłym roku o mnie jwięcej tej porze wypiłam razem z mężem proszek z groty mlecznej. Kobiety wszystkich wyznań na całym świecie jeżdżą po niego do Izraela podobno sprawia, że się lepiej zachodzi
Dzisiaj mój do mnie powiedział, że wyglądam mu na ciężarną po raz pierwszy od początku starań (nie przytyłam, po prostu podobno pachnę inaczej).
Uwielbiam kaszę jaglaną z masłem i przyprawą magi. To jest przepyszne
rośnijcie zdrowo, a wiara czyni cuda...
jak bierzesz luteinę itp to już musi być dobrze i beta będzie rosnąć
-
Groszku współczuje.. no ale już po fakcie dokonanym ;/
teraz ciekawe czy sie da to zamalować dobrze..
oby.. ale co mu strzeliło żeby sufit maznąć? zamachnął się widocznie i zapomniał
rety rety rety to już jutro mam wizytę!
mam nadzieje że mąż da radę i się wyrobi z pracą i pojedziemy razem.
Aguś właśnie muszę się zastanowić... a czy zastanawiałaś się nad takim kubraczkiem do spania? tzn och jak znajdę link to pokażę
http://allegro.pl/tyimy-spiworek-kombinezon-niemowlecy-62-68cm-10kol-i4702168665.html
coś takiego.. słyszalam że to jest baardzo fajne i dziecko fajnie na to reaguje i kobietki polecają