Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ok 7tc dowiesz się na pewno czy jedno czy dwa maleństwa, czasem tak bywa że są dwa pęcherzyki ale póki serduszko nie bije w obu to jeden może się wchłonąć
. Gratulacje !
Ia no nareszcie! Życzę zdrowej i spokojnej ciąży !
Mnie dopadła grypa, szyjka się przez to skróciła i jest zagrożenie porodem przedwczesnym. "Mały" ma 3kg pcha się ma świat, ja jeszcze ciągle na uczelnię chodzę. Coś czuję że 2 tygodnie i się rozpakujemyla lubi tę wiadomość
-
Monia, serducho to dopiero 7-8 tydzień widać. Ja znowu dziś plamię, więc znowu się denerwuję.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
niecierpliwa21 wrote:U nas bylo juz w 5t+6
U mojej znajomej dopiero 7t+1 było widać, więc każdy ma inaczej2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
mizzelka, tylko na papierze i to nie za każdym razem, taki brąz ze śluzem zwykłym. Lutkę biorę rano jedną i wieczorem jedną. Lekarz mówi, że to normalne i żebym się po prostu nie przemęczała. Jeżeli będzie żywa krew mam pojechać na ostry dyżur ginekologiczny, na razie nawet na USG nie będzie nic widać, więc nie ma sensu żebym przyjeżdżała.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
dzień dobry w ten deszczowy i ciemny dzień
u nas szaleństwo- 6 stopni i od nocy non stop leje...
Mizzy tak,ja będę kupowała i rożek i właśnie ten śpiworek, bo ubierasz pajaca polarowego i w to wkładasz, do wózka i na spacer
Monia każdy ma inaczej,ja serduszko widziałam na pierwszej wizycie jakoś 6-7tydz.
Niecierpliwa, to już tak blisko, też chcę tak
Ia staraj się dużo leżeć, nie sprzątaj, nie dźwigaj, jak najwięcej odpoczynku
a ja się załamałam, bo listopad mam ak zawalony wydatkami że szok... ginekolog, endokrynolog, badania do jednego i drugiego,okulista i jeszcze 4 zjazdy... skąd kase na to brać...niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
hejka:)
u nas szaro, buro i ponuro...pada deszcz....
niecieprliwa, zdrówka zyczei zdrowego Bobaska;) Kondziu?
La, koniecznie odpoczywaj, lez duzo...no i ta lutka, bedzie dobrze, tylko sie nie stresuj:*
Monia, mam nadzieje ze zobaczysz jedno lub dwa serducha juz niedługoale by była niespodzianka z dwoma serduchami
hi hi zalezy tez kiedy owulacja była itd.
no i znowu cierpliwosci potrzebato czekanie jest straszne, wierze....
dostałam sms od DHLa, ze jednak o lozko dzis przyjdzie, bo wczoraj niekompletne byłomam nadzieje, ze dzis sie w końcu doczekam i wszystkie części przyjdą !
niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie przeszłe mamusie:) ja dzien przed miesiączka zrobiłam rano test i druga kreska jaśniejsza... Mam nadzieje że jutro z krwi mi sie potwierdzi :D3mam za was kciuki
przedszkolanka:), Anutka, mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość
Madziula9 -
la wrote:mizzelka, tylko na papierze i to nie za każdym razem, taki brąz ze śluzem zwykłym. Lutkę biorę rano jedną i wieczorem jedną. Lekarz mówi, że to normalne i żebym się po prostu nie przemęczała. Jeżeli będzie żywa krew mam pojechać na ostry dyżur ginekologiczny, na razie nawet na USG nie będzie nic widać, więc nie ma sensu żebym przyjeżdżała.
Qurczak miała dużo plamień... Słoneczna... i wiele innych i jest ok mają zdrowe maluchy
-
Madziula9 wrote:Witam wszystkie przeszłe mamusie:) ja dzien przed miesiączka zrobiłam rano test i druga kreska jaśniejsza... Mam nadzieje że jutro z krwi mi sie potwierdzi :D3mam za was kciuki
. 3mam kciuki
-
witamy sie i my...ale paskudna pogoda...chyba z 6 stopni i leje....
Mizzi jeśli chodzi o ten spiworek to ja kupiłam na szmatkachOn podobno sie sprawdza tak jak Aga pisała do wozka i do łozeczka..ubierasz Dzidziocha w spiocha czy co tam, wkładasz w to i do łozeczka i smacznie sobie spi...raz ze nie myslisz o kocyku, kołderce itd..no chyba ze masz w domu 10 stopni
a dwa ze podobno dziecko sie dpbrze czuje w takiej małej przestarzeni, podobno jak u mamy w brzuszku
Dziewczyny ale czas leci....zblizamy sie wielkimi krokami do rozpakowywania....po śweitach sie zaczną emocje na całegoAnutka, mizzelka lubią tę wiadomość