Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Kryska, a gdzie ty tej sukni szukasz?
U mnie załamka, maż nie dostał grantu naukowego, teraz ma depresję totalną, siedzi na kanapie z kubkiem herbaty wygląda jak by miał się rozpłakać. Liczyliśmy na te pieniądze, bo bez tego ciężko nam będzie. I gdzie tu jeszcze o dziecku myśleć... -
Przedszkolanko, ciesze sie ze u Was dobrze wszytsko i na wizycie, Mała rosnie
juz niedługo nasze Maluchy nie beda wcale takie małe hehe
Koniecznie wrzucaj fotki tego mietowego dresiku
Lena, wspólczuje jelitek..co to sie stało? moze jakis wirusek Cie dorwał??
no wlasnie tez tak pomyslalam, ze o jakis papracz z wetawiem, ze powikłania sie zdarzaja, ale dzwonilam do tej hodowli i mowila nam kobita, ze nie miala takiego przypadku jeszcze.... no czemu znowu na nas to spadło??
mama juz po punkcji i badaniach dnia pierwszego...nie chce zebym dzis przyjezdzala. ciekawe czemu?
Mizzelcia ja mam normalne lozeczko z wyciaganymi szczebelkami...ale niestety boku sie nie wykreca. no zobaczymy co to przyjdzie....
Anutka a w avatarze to Twoja swinka? -
Groszek wrote:Przedszkolanko, ciesze sie ze u Was dobrze wszytsko i na wizycie, Mała rosnie
juz niedługo nasze Maluchy nie beda wcale takie małe hehe
Koniecznie wrzucaj fotki tego mietowego dresiku
Lena, wspólczuje jelitek..co to sie stało? moze jakis wirusek Cie dorwał??
no wlasnie tez tak pomyslalam, ze o jakis papracz z wetawiem, ze powikłania sie zdarzaja, ale dzwonilam do tej hodowli i mowila nam kobita, ze nie miala takiego przypadku jeszcze.... no czemu znowu na nas to spadło??
mama juz po punkcji i badaniach dnia pierwszego...nie chce zebym dzis przyjezdzala. ciekawe czemu?
Mizzelcia ja mam normalne lozeczko z wyciaganymi szczebelkami...ale niestety boku sie nie wykreca. no zobaczymy co to przyjdzie....
Anutka a w avatarze to Twoja swinka?
-
U mnie dzisiejsza beta 52,02 znaczy się ciąża potwierdzona! Nadal w to nie wierzę
Groszek, mizzelka, Anutka, livia30, przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Złota, moze mozna sie odwołac jeszcze??
Z kasa teraz, to widze ze ciezko wszedzie....moj maz przedzie jak moze....ale nie wysyłaja mu wycen produków na czas, ktore by chciał miec....ogolnie maja to gdzie i na wszystko czas. Tylko, że inne firmy nie maja czasu....
La, jak cudownie !! Po cichu gratulujejaka młodziutka ciąża
za dwa dni druga bete zrobisz??
Kurcze, pazdziernik jest jakiś piekny
u mnie troszke duzo na glowie, no ale trzeba dać rade i stanac na wysokości zadaniala lubi tę wiadomość
-
La Gratuluję serdecznie! teraz musi być tylko dobrze, a nie mówiłam że będziecie rodzicami???!!
teraz wypocznij i życzę jak najmniej ciążowych dolegliwości...
Złota współczuje.. kurde mol, nie da się jakoś jeszcze tego odratować? odzyskać?
a o łóżeczku to o takie mi chodzi:
http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-2w1-kacperek-zebra-140x70-biale-i4680119781.html
http://allegro.pl/pino-2w1-lozeczko-tapczanik-biale-70-140-barierki-i4681031334.html
i nie wiem wlasnie czy inwestowac w takie cos czy nie..
kurde źle sie czuje jakbym miala zaaraz caly obiad zbełtać, ale sie nie poddam..la lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:Złota, moze mozna sie odwołac jeszcze??
Z kasa teraz, to widze ze ciezko wszedzie....moj maz przedzie jak moze....ale nie wysyłaja mu wycen produków na czas, ktore by chciał miec....ogolnie maja to gdzie i na wszystko czas. Tylko, że inne firmy nie maja czasu....
La, jak cudownie !! Po cichu gratulujejaka młodziutka ciąża
za dwa dni druga bete zrobisz??
Kurcze, pazdziernik jest jakiś piekny
u mnie troszke duzo na glowie, no ale trzeba dać rade i stanac na wysokości zadania
Jak sie odwołamy to stracimy szanse na udział w naborze w grudniu tergo roku. Wiec chyba sie nie odwołamy, tylko po prostu spróbujemy raz jeszcze. Dostał dwie skrajne opinie: jedna, ze cudowny wniosek, druga, ze beznadziejny. uznali zatem, ze się nie kwalifikuje. Wszystko zależy od tego, kto w komisji siedzi i jakie masz plecy. My pleców nie mamy i jak widać, pieniędzy tez nie:(
Do tego mam mega doła. Bardzo się cieszę, ze wam się wszystkim udało zajść i niezmiernie szczęśliwa jestem że udało się Moni, która tak o tym marzyła i LA, która tak długo czekała.
Ale mam taki ból w sercu, ze chyba będę musiała Was opuścić na jakiś czas, aż dojdę do ładu ze swoimi uczuciami. Muszę przewartościować swoje życie.
Nie podjęłam jeszcze decyzji o odejściu, ale jestem blisko.
Edit: A na 100% nie będę prowadzić wykresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:10
-
Złota rozumiemy.. i wracaj do nas jak tylko lepiej sie poczujesz.. odpocznij
to na pewno dobrze ci zrobi..
ale pamiętaj że zawsze my tu jesteśmy i będziemy wspierać jak tylko się da
to prawda jak nie mamy pleców to dużo zdziałać nie można, ale... może się uda mimo wszystko? i życzę wam żeby się tak stało, w koncu pazdziernik jest szczęśliwyZłota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku nie wiem co Mi się działo
Mija południe a u Mnie spokój tak jak by, bo wczoraj były już plamienia a dziś @ na nowo się rozkręca ..
Mizzy tak tak pamiętamha ha ha ..
To prawda, szczeniaki są słodkie - tyle cycków mają do ciumkania a One biją się o 1
La, Moje Gratulacje, po tej całej Waszej walce, naprawdę należy/ało się Wam
Złota a co to jest ten Grant Naukowy ? bo ja nie w temacie
Mam nadzieję że poukładasz sobie wszystko na spokojnie i wrócisz ze zdwojoną siłą do Walkila, mizzelka lubią tę wiadomość
-
La gratulacje
złota..teraz Twoja kolej, wiec sie szykuj..bedzie dobrze, nie wolno sie załamywać..popatrz na Monie itd! walczyła jak lwica i wywalczyła!
teraz ja i La czekaja tylko przyjemne chwile, czyli mdłośći i rzygankoihihihihi
Agusia, ja mam wizytę 12.11 u Pana PAPA
a wczesniej -4.11 wizyta u Pana DZiadka po skierowanie na morfologię, mocz i glukozewiec pewnie 5.11 bede pić glukozę
Dziewczyny, czy Wy sobie zdajecie sprawę ze czas biegnie jak szalony i za chwilę bedziemy rodzić....juz połowa pazdziernika jest!Anutka, la, przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Lenka, mąż robi doktorat i chciał zrobić badania do doktoratu. koszt takich badań przekracza 50 000 zł. Można złożyć wniosek o dofinansowanie. Dostajesz pieniądze na badania i miesięczną pensję na przeżycie.
A tu dupa, wniosek odpadłBez badań, nie zrobi doktoratu. Będziemy musieli sami to sfinansować, więc bieda będzie piszczeć u nas. ja zarabiam niecałe 2000 zł, mąż ma stypendium ale jest niewielkie. Czarno to widzę.
Rudasku, wiem, ze nie wolno się załamywać, ale jakoś dziś mnie załamało:(
-
Ale numer! Październik jakiś szalony jest!
La gratuluję serdecznie!
Nie ma to tamto, teraz ja się w kolejkę wpycham
Wpadlam tylko na chwilkę, zabiegani ostatnio jestesmy, ciagle coś się dzieje i coś robimy.
Byłam dzisiaj u nowego endokrynologa, zadowolony z moich wyników, wygadany facet, bardzo dużo mi popwiedział i jestem w sumie zadowolona. Recepty mam to czego chcieć wiecejPowiedział, że czuję że na następna wizytę przyjdę już w ciąży - ciekawe
Wybaczcie ale nie mam jak za bardzo was nadrobić, muszę zmykać.
Buziaki :*la, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Lenka, mąż robi doktorat i chciał zrobić badania do doktoratu. koszt takich badań przekracza 50 000 zł. Można złożyć wniosek o dofinansowanie. Dostajesz pieniądze na badania i miesięczną pensję na przeżycie.
A tu dupa, wniosek odpadłBez badań, nie zrobi doktoratu. Będziemy musieli sami to sfinansować, więc bieda będzie piszczeć u nas. ja zarabiam niecałe 2000 zł, mąż ma stypendium ale jest niewielkie. Czarno to widzę.
Rudasku, wiem, ze nie wolno się załamywać, ale jakoś dziś mnie załamało:(
jakie to są studia? Wydział Uniwersytet... -
Betę powtórzę w czwartek albo piątek. Zobaczę jak uda mi się wyrobić z zajęciami. Nadal w to nie wierzę. Boję się, że nie urośnie beta. Plus nie wiem na jaki termin dawać suwaczek. Bo wg OM to byłby już 7 tydzień, a nie ma szans żeby to był 7 tydzień.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
jeju, co za emocje!!
Ia bardzo się cieszę!!teraz beta musi już tylko rosnąć i rosnąć
Złota co to za badania za taką kasę?? Pogięło ich ? Zwykły człowiek, na polskich zarobkach nie ma szans na taką sumę ;/
jak czujesz potrzebę odpoczynku to wiesz, co my na tomy tu będziemy czekać :*
Mizzelko, no praktyczne to łóżeczko, ja o czymś innym myślałamzależy ile w takim łóżku później pośpi, musicie sami zdecydować
co do bełtów też dzisiaj miałam moment że mi się chciało
Rudasku to 5.11 robimy imprezę glukozowo-rzygankową?? Bo ja też idę 5.11 na 7 rano
Livia wpychaj się ,kolejka już czeka zaklepana
a Monia to już nas opuściła, bo w ciąży?? No nieładnie! wracaj tu!
Groszku brawo dla męża hahanie nerwój się
A zdjęcia Wam dresiku nie pokażę bo..ktoś odebrał a paczki nie ma...jutro muszę to załatwić, dzień dzwonienia mnie czeka ..la lubi tę wiadomość
-
Hej:) jestem nowa:) czy jest tutaj ktos kto sie stara o dzidzie? Ja za dwa dni powinnam dostać @ i mam nadzieje że nie przyjdzie... Czy moge juz zrobic test- któraś z was robiła przed @ i wyszedł pozytywnie ? Pobolewa trochę brzusio i dzis sporo biegam do wc ale piersi normalne...no moze jak by takie rozgrzane.. Jak u Was?Madziula9