Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Przedszkolanko czuje sie dobrze, az za dobrze .. nic mnie tam nie ciagnie
czy to normalne ?
na tym etapie tak
zobaczysz przy dużym wysiłku że to już całkiem co innego niż przedale staraj się oszczędzać, bo ja się wybrałam dzień po teście na wycieczkę po górkach i zdychałam...
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Moniaaaa....masz czs na objawy
na prawde...jeszcze bedziesz miała dość, takze ciesz sie teraz tym czasem kiedy ich nie masz, bo pozniej to bedzie ciezko gdzies wyjsc, coś zjeśc itd
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Monia tak na prawdę niektóre kobiety nie mają żadnych objawów dopóki im brzuch nie wyskoczy. Kojarzysz może Karolę, ta która urodziła w 25 tygodniu bodajże? Ona przez cały początek ciąży nie miała w ogóle żadnych objawów. Każda kobieta jest inna, a poranne mdłości mogą być porannymi tylko z nazwy. Mnie muli wieczorami, do tego stopnia, że wczoraj był mały pawik.
przedszkolanko dresik cudownyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:12
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
A ja mam ogromny apetyt na kaszę jaglaną z masłem i przyprawą magi, mój małżonek tego nie tknie, a ja ubóstwiam!
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
dziękuję dziewczyny
haha Mizzy doczekałyśmy się!! Jest pierwsze rzyganko!!to teraz same przyjemności przed Wami
Rudasku a nie doczytałaś chyba, my mamy imprezę glukozowo-rzygankową niedługo piszesz się?bo miałam też 5.11 ale muszę 6.11 zrobić bo endo mam na 5 z rana
mizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:oby cie to ominęło
bo wszystko śmierdzi i zero aptetu
ja sie cieszylam tak bardzo ze moze mnie to ominie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:29
-
czytałam czytałam, ale na tablecie, a nienawidze na nim pisać, wiec poczytałam i nie odpisałam
no ja ide po skierowanie 4go, wiec do 12go musze sie z tym wyrobić, bo wtedy mam konsultacje tych badań u Pana PAPA
wiec pojde 5go lub 6go
zalezy czy wstane przed 7 rano
hehehhe
-
XxMoniaXx wrote:staram sie oszczędzać.. jak coś zrobie potem odpoczywam. Ten dzidziuś jest dla mnie zbyt cenny żeby go tak narażac .
-
Aguś dokładnie doczekaliśmy sie bełta aby czekać na Monie
sorki
hehehe
śliczny dresikmiętuskowy
Rudasku ale... piękne ciuchy.. Syn to bd przystojniacha...
rety ciekawe jak będa wyglądać jak np bd mieć po pół roku te nasze kruszyny wszystkie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Mnie to w ogóle nie omineło,jak mnie złapało w 6tyg tak do 14tyg codziennie wymiotowałam.Nie byłam wstanie podnieść się z łóżka,ale na szczęście mam to za sobą☺
miałam dokładnie tak samo, plus 2x w szpitalu...
Rudasku ja z teściową idę i dwie cytryny bioręnajbardziej się głodu boję tylko...
o tak, jedzcie mięso, później może Wam obrzydzić na kilka tygodnia lodówka stanie się wrogiem