Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
na samolocie szyjkę,ale też śluz u mnie patrzyła
a serduszka ja nie słyszałam tylko widziałam, bo nie chciała kropka męczyć, usłyszałam chwilę koło 3 miesiąca ale i do teraz nie puszcza na długo i ja się z nią zgadzamGroszek lubi tę wiadomość
-
ponoć lepiej nie słuchać serca bo coś się przegrzewa czy coś... ale niektórzy gin robią i jest OK.. zalezy do jakiego pojdziesz
a przeciez to kilka sek.. więc nie powinno zaszkodzić..
ja mialam dopiero na prenatalnym i kilka razy mierzył więc nie mogłam się nacieszyć tym dźwiękiem
-
Zamówiłam wanienke dla malego ze stojakiem,tak się cieszyłam jak dzisiaj rano kurier ją przywiózł,oparłam paczke o szafke i rypneło na podłoge.Oczywiście pękła od spodu i juz nerw.Mam nadzieję że mężu to sklei jak wróci z pracy,bo wlałam wode i nie przecieka ale pęknięcie widać
-
przedszkolanka:) wrote:Madziulka to jakaś słaba jak pękła...moja taka gruba że nie ma szans
ale mi Pola dzisiaj koncertuje -
ja mam z IKEI za 18zł
ma pod spodem i w środku paseczki antypoślizgowe
nie jest to ta największa,ale spokojnie nawet później na siedząco da rade maluch się umyć
zwłaszcza że mamy prysznic
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/Lena87 lubi tę wiadomość
-
a tak wogóle to może się przedstawie bo tak tu wtargnęłam a nic o sobie nie napisałam
Mam na imię Magda,w tym roku skończyłam 27lat,mam męża.Jesteśmy małżeństwem od 2011roku.Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Bolesławca.Nie pracuje,przebywam na L4 i strasznie mi się nudzi w domu,a mąż wraca z pracy późnym popoludniem