Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, ty 6 zaczynasz2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Madziulka wrote:To chyba musiał być cud bo inaczej nie potrafie tego wytłumaczyć.Chciałabym teraz spojrzeć w oczy lekarza który powiedział że nigdy naturalnie nie będziemy mieć dzieci,ciekawe co by mi odpowiedział
Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Monia ja kilka kupiłam w pepcko...a reszta własnie ze szmatek i powiem CI ze wiekszośc to mam F&F lub next
np ten załączony na zdjęciu krawacik
heheheh sa tam fajne rzeczy, czesto nowe wiec na prawde szkoda kasy
tym bardziej ze to nie ciuchy na nas gdzie mozesz chodzić latami, tylko takie 56-62 ubierzesz kilka razy no i tyle..odkładasz
a Tobie pake zrobimy, sie nie martw
akurat nasze dzieci beda miec po kilka m-cy to ciuszki masz zaklepane
XxMoniaXx, mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość
-
Madziulka wrote:To chyba musiał być cud bo inaczej nie potrafie tego wytłumaczyć.Chciałabym teraz spojrzeć w oczy lekarza który powiedział że nigdy naturalnie nie będziemy mieć dzieci,ciekawe co by mi odpowiedział
rety jak takie historie podbudująi dają nadzieje dla innych staraczek
że mimo wszystko można mieć dzieci..
-
XxMoniaXx wrote:wiecie a na pierwsza wizyte mam wziąc wykres z ovu czy co ?
bo mialam dlugą pierwszą fazę i od razu miał jasną sytuacje po co nie zgadza sie wzrost dziecka z terminem mieisączki ostatniej..
-
mizzelka wrote:można jeśli chcesz.. ja wzięłam to gin się jarał hahah
bo mialam dlugą pierwszą fazę i od razu miał jasną sytuacje po co nie zgadza sie wzrost dziecka z terminem mieisączki ostatniej..
mizzelka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a powiedzcie mi na pierwszej wizycie robi usg dopochwowo i na samolociku też bada ?
i na samolociku ciągle co wizyta żeby spr szyjkę a u cb bd sprawdzął czy szyjka rozpulchniona itp
-
XxMoniaXx wrote:a powiedzcie mi na pierwszej wizycie robi usg dopochwowo i na samolociku też bada ?
a usg robi dowcipnie, sprawdza lozysko itdno i jak bedzie serduszko to juz zobaczysz
i usłyszysz