Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku ja miaam tak jak TY, nie dało sie na dziale z wedlinami i mięsem, od razu spaw
wogole wedliny i mieso poszłu w odstawke, zaczeły sie jogurty,mleko i jbałka....zreszta do dzis!
A moj Mały wczoraj szalał a dziś nic,,,,wczoraj pojadłam takiej salsy meksykańskiej od mamy, pikantna jak cholera, mam nadzieje, ze mu nie zaszkodziłam
moze sie obudzi jeszcze dziś -
Groszek wrote:ja po prostu czuje przy czkwace Małego takie same podnoszenie jak przy swojej czkawce....
na poczatku tez mialam kwasne a teraz wrocilam do slodkiego...
i od jakiegos czasu cos mnie na smalec nasyła...
nie iwem co te zwierzaki maja...kochane są
teraz weszła mi kocia do pokoju i ochrzaniła ze wyszłam i jej nie powiedziałam
ona serio ze mną rozmawia, nawet sie dogadujemykurcze, nie wyobrazam sobie, gdyby jej nie było...a ten krwiak mnie poraził po prostu
sory ze tak zmieniam wszelkie tematy
no ja wlasnie czuje takie pływanie i szybkie ruchy z jednego boku do drugiego.. takie coś innegozobacze może na USG bd to czuć to moze pokaże się co tam sie dzieje wtedy heheh
-
Łosoś może zawierać metale ciężkie możliwe, że to z tego powodu jest zakazany.
Groszek lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Rudasek wrote:Groszku ja miaam tak jak TY, nie dało sie na dziale z wedlinami i mięsem, od razu spaw
wogole wedliny i mieso poszłu w odstawke, zaczeły sie jogurty,mleko i jbałka....zreszta do dzis!
A moj Mały wczoraj szalał a dziś nic,,,,wczoraj pojadłam takiej salsy meksykańskiej od mamy, pikantna jak cholera, mam nadzieje, ze mu nie zaszkodziłam
moze sie obudzi jeszcze dziś
rety narobilyscie mi ochoty i na ogórki i na kiszoną kapustę... -
Jezu mój najdroższy mąż przyszedł z kanapką z majonezem, jak to śmierdzi.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:Monia czego nie można hmm... makrela wędzona, wątróbka, grzyby (mi teściowa nie radziła bo są ciężkie bardzo), sery pleśniowe, wszystkie te wyroby mleczne niepasteryzowane typu oscypek czy ser feta no jest kilka takich rzeczy
no i w kosmetykach unikać alkoholu czy kwasu salicylowego
Groszku można wodę? To super
ja mam 75 i nie boję się słodkości ale właśnie głodu,bo mi po nocy już niedobrze jest..mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość
-
Wyczułam już go w drzwiach do pokoju
Mizzy, a to nie standardowy rozmiar łóżeczka dziecięcego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:15
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
mizzelka wrote:a długo się staraliście? ehh najwazniejsze że jest w brzuszku cały i zdrowy
Gartuluję synka
skoro mamy podobne dolegliwosci to moze i ja mam synka hehehjutro się okaże
Anutka, mizzelka, Groszek lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja zawsze kochałam słodycze a teraz ... jak gdzies jestem i ktos mnie poczęstuje ciastkiem to go wciskam pol godziny ... uwielbialam milky waye, marsy i bounty te mini takie ... teraz mam kilogram w barku i ani jednego nie wzięłam.. nie ciągnie mnie wcale na slodkie.
A sledzie opiekane mogę bo chyba też nie ?Groszek lubi tę wiadomość
-
Wracajac jeszcze do belly, czyli fioletowej to ja zagladam, czasem coś pisze ale strasznie działaja mi na naerwy bogate mamusie, a jest tam ich sporo...wszystko co najlepsze itd...np dzis został wrzucony kocyk za 130zł !!!!! albo od jednej osoby chyba z 6 spiworków....no cóż, ja chyba jestem jakas inna, bo wydaje mi sie ze nawet jeśli bym miala góre pieniedzy to po 1 po co sie chwalić a po drugie po co od razu wszystko nowe, jak np spiworki sa najczesciej od 0-3m tym bardziej ze dziecko pozniej jest juz ruchlwie itd i nie kładzie sie go w spiworku....no ale coż
wiec zagladam tam tylko tak ooo.....zerkne, poczytam i spadam....zreszta mialysmy z Groszkiem juz tam spinke wiec szkoda nerwów
Groszek lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ciekawe po co nie można tego łososia..
a pro po dziewczyny czy łóżeczko o wymiarze 120/60 jest w porządku??
bo mam łóżeczko na oku.. śliczne i akurat kolor dąb sonoma pasuje do szafy i ma szufladę i trzy poziomy do opuszczenia i w ogóle full bajera
ale nie wiem czy nie małe.. ale to chyba standard i pościel wtedy też 120/60 czy 120/90?mizzelka lubi tę wiadomość