Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dziecko strzeliło focha, skrzyżowało nogi i koniec imprezy..
20 minut obracałam się jak głupia z boku na bok i nic nie dało..
ale pomiary, serce itp wszystko w normie i to najwazniejsze, waży 380g
i znów miesiąc czekania.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 19:56
-
to pewnie ja tak samo będę miała... ;/
a tak chciałabym jasną sytuację.. ehhh
chyba do porodu sie nie dowiem jak tak dalej będzie..
no ale dziś chociaż długo popatrzyłam co robi itp
na wydzielinę powiedział tzn na śluz że nie bd dawal jeszcze antybiotyku skoro mnie nie piecze.. i dał mi trivagin bo mam troszkę kwaśne ph
a na "zapalenie" pęcherza bo nadal nie wiem czy to jest to kazał duuuużo pić i ten urosept jak chce to dalej brać ...
i zastrzegł żebym "dietkę" miała przed glukozą... od godz 19 zero jedzenia jedynie woda do picia i nie smakowa. żeby głupoty nie wyszły
-
przedszkolanka:) wrote:no co Ty mówisz? A ja chciałam do 23 jeść i pić by rano głodu nie czuć ;/
a maluszek może przed świętami się pokaże jako prezent
będzie cieżko na czczo wytrzymać..
jeszcze zapytam kuzynki z labolatorium dla pewnościona ogarnia ten temat dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 08:04
-
Mizzy moja koleżanka dopiero 3 tygodnie przed porodem dowiedziała się, że będzie miała córeczkę, bo się cwaniara wcześniej na usg nie chciała ujawnić
Dziewczyny, może Wy będziecie potrafiły mi pomóc. Zaczęłam prowadzić wykres na ovu, założyłam sobie kalendarzyk miesiączkowy w komórce, ale wszędzie chcą podania średniej długości cyklu, a ja kompletnie nie potrafię jej obliczyćmoże Wy potraficie? Zapisuję cykle od maja i tak:
- w maju @ zaczęła się 16.05, cykl trwał 30 dni
- w czerwcu @ zaczęła się 15.06, cykl trwał 29 dni
- w lipcu @ zaczęła się 14.07, cykl trwał 28 dni
- w sierpniu @ zaczęła się 11.08, cykl trwał 32 dni
- we wrześniu @ zaczęła się 12.09, cykl trwał 33 dni
- w październiku @ zaczęła się 15.10
To jaka jest średnia długość mojego cyklu? Będę wdzięczna za pomoc.
Julia07.2015
-
Wczoraj jeszcze dostałam gazetki, płyn do płukania czy tam mleczko z loveli, pieluszkę jedną z tesco chyba i naklejkę do auta ze jedzie też i dziecko, dwie karty takie wyprawkowe - lista i już nie pamiętam.. - chyba na pocieszenie ;/
Sana 30 lub 31.. ale bardziej te 30 bd pasować
Mam nadzieje ze u mnie tak nie będzie... ehh nie chce sie zwracać lub opisywać dziecko do konca jako ONO... :<
Szukałam płaszczyka.. zimno jak cholera ale nie ma NIC.. a jak na brzuch OK to ramiona jak u buchaja -.-
lipa konkretna a sie nie zapinam w kurtkę..
dziewczyny przepraszam że pytam ale ile przytyłyście? bo ja sie martwie czy aby wsztsko ok.. mało...
wyjściową mialam pewnie koło 60..
w 6 tyg 61,5 (byłam najedzona porządnie przed ważeniem)
w 10 tyg 59,70
12 tyg 60,70
16/17 tyg 62,10
20/21 tyg 63 kg...
Czy to nie za mało? dziwiłam się mocno bo byłam po obiedzie w sumie.. co prawda 3 godziny po.. no i wiadomo ten kg -/+ może być..
brzuch rośnie jak cholera a waga mniej więcej w miejscu... dziwne.