Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia jeszcze sie docekasz, ja zaczełam mieć gdzies w 8 tyg
i miałam dość
seruszko to pukajacy punkcik nic wiecej...po prostu ta kropke ktora kiedys widzialas znow zobaczysz tylko bedzie ciut wieksza i bedzie skakać
a co to różnych dolegliwości no to ja uwazam za normalne, przeciez po pirwsze to nasze pierwsze ciaze wiec rewolucja totalna, po drugie to "operacja" na zywym organizmie i cuda na kiju sie tam dzieja
a po 3 w co ja nie moge uwierzyc to mamy w brzuszkach zywe istoty, od ktorych dzieli nas tylko skóra na brzuszku
-
no ja nie panikuję, tylko mogłaby kopa zarzucić matce

taka nieśmiała dzisiaj, ciekawe po kim, bo na bank nie po mnie
ale poszłam do apteki i zaszalałam
kupiłam wszystko co było- smoczki,gruszkę, patyczki, majtki poporodowe, szczoteczki do butelek, nożyczki dla małej, gaziki i kilka drobiazgów ,więc już kilka przyborów do przodu:)
no i nie wiem czy pisałam,ale zdecydowałam się na Bambino i będę myć małą mydełkiem na początku, proszek Lovela a te drobiazgi mam z canpol
no i smoki z LOVI 
Monia serduszko to taka pikająca kropeczka będzie
Złota co tam? Gdzie się chowasz? Zdrowa już?
Rudasku czytałam na lutówkach,ale już wcześniej o tym myślałam, że i my możemy się wymienić numerami by tutaj dać znać jak coś
-
Agusia ja tem mam bambino, dokladnie tak samo i ten sam proszek

Szczerze mowiac to myslalam o TObie jesli chodzi o nr telefonu

trzeba tak zrobić i sie wymienić w razie w
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Monia zleci a po wizycie już do następnej będziesz odliczać

a teraz LIVIA! przywołuję Cię! Z racji iż jest ostatni odcinek "Kto poślubi" i nie będziesz mogła oglądać Patryczka mam coś dla Ciebie :
http://rozmowywtoku.tvn.pl/wideo,1027,v/tylko-hipnoza-pomoze-mi-sie-odkochac-zwiastun-programu,1268733.html
haha, no cóż, był nieszczęśliwie zakochany już
-
Aga Wariatka jestes!
jezusie jaki ten Patryk to ćwok zreszta reszta tez
ostatnio w ukrytej prawdzie widzialam laske co do niego startowała, czy do Pawełka juz nie pamietam
to taka ustawka ze szkoda gadac..tvn tylko wymienia "aktorów" do tych swoich super produkcji
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
haha Rudasku, to była dziewczyna Konrada co ją wywalili
też to oglądałam i tylko do mojego"chodź tu szybko! zobacz! poznajesz ją?" haha 
no to numerami koniecznie, bo to różnie bywa:)
oj Złota ,wiem że teraz nie, ale pamiętaj że później masz ekspertki w tej dziedzinie i będzie Ci łatwiej
co do energii to wiem jak to jest ale dobrze,że już zdrowsza
moja mama wróciła w pon.do pracy i od wczoraj dalsza część antybiotyku i zwolnienie... a mi za to uszy się zatykają ;/ i tak w kółko macieja...
-
przedszkolanka:) wrote:haha Rudasku, to była dziewczyna Konrada co ją wywalili
też to oglądałam i tylko do mojego"chodź tu szybko! zobacz! poznajesz ją?" haha 
no to numerami koniecznie, bo to różnie bywa:)
oj Złota ,wiem że teraz nie, ale pamiętaj że później masz ekspertki w tej dziedzinie i będzie Ci łatwiej
co do energii to wiem jak to jest ale dobrze,że już zdrowsza
moja mama wróciła w pon.do pracy i od wczoraj dalsza część antybiotyku i zwolnienie... a mi za to uszy się zatykają ;/ i tak w kółko macieja...
Dlatego teraz czytam, a nie się wypowiadam.
-
Dziewczynki ja pomału bede znikać...lece do apteki po glukozę, pozniej na 16 mam lekarza, musze wziac skierowanie na mocz, krew i glukozę a o 18 szkoła rodzenia
dziś ide z R, ciakwe jak jego wrazenia
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH