Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie koleżanka szwagra mówiła że ten Paweł mieszka w blokuRudasek wrote:Aga Wariatka jestes!
jezusie jaki ten Patryk to ćwok zreszta reszta tez
ostatnio w ukrytej prawdzie widzialam laske co do niego startowała, czy do Pawełka juz nie pamietam
to taka ustawka ze szkoda gadac..tvn tylko wymienia "aktorów" do tych swoich super produkcji 

ale jego wizyta w banku rozwaliła
sensacje miały niezłą
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
wszystko możliwe....Anutka wrote:Myslalam ze blizniaki
. U moni to mozliwe 

tak jak koleżanka miała niby krwiaka a się okazało że to maleństwo drugie
albo Ewelcia.. poszła zobaczyć serduszko a tu dwie pikawki hehhe
aby zdrowe to najważniejsze
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ja ruchy inaczej niz zwykle cxuje od jakiegos 1,5 tygodnia, pewnie wtedy sie obrocilamizzelka wrote:Anutka porządna dziewczynka
jejku jak ostanio widziałam w sklepie śpioszki i body itp.. kurde dla dziewczynek.. no takie słodkości jakich mało 
ciekawe kiedy u mnie się odwróci
-
Juz nie kopie tylko sie obkreca, czuje wypychanie kolanek i pupy i nad pepkuem zaraz pid zebrami a raczki czuje nad pipamizzelka wrote:to czułaś wyżej czy jak?

srodek brzucha jest cisza
samego momentu obracania nie czulam ale fakt jakies 1,5 tyg temu bolal mnie brzuch i mialam wrazenie ze peknie
duzo ruchow w okolicach pepka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:13
-
HEEEEEEJJJJJJJJJJJJ

no więc tak :
dzidziuś jest, ma prawie 7 mm
ciąża prawdopodobnie jest 3 dni młodsza niż jest na suwaczku.
Wszystko rozwija sie prawidłowo :)serduszko widziałam jest piękne..... cudowne.... a nawet usłyszałam i co ? łzy w oczach moich i meża
kocham tego Skarba... już go kocham !!!!!
mam skierowanie na badanie : mocz , morfologia, toxo, grupa krwi i przeciwciała i takie tam ... za 2 tyg wizyta z wynikami i zakładanie karty ciąży
jestem najszczęśliwsza na świecie.. ! mam nadzieje, że już cały czas będzie dobrze.
przedszkolanka:), mizzelka, Anutka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH