Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
w takim razie to da się odróżnićAnutka wrote:Juz nie kopie tylko sie obkreca, czuje wypychanie kolanek i pupy i nad pepkuem zaraz pid zebrami a raczki czuje nad pipa
srodek brzucha jest cisza
samego momentu obracania nie czulam ale fakt jakies 1,5 tyg temu bolal mnie brzuch i mialam wrazenie ze peknie
duzo ruchow w okolicach pepka 
to ogarnę mam nadzieje
Anutka lubi tę wiadomość
-
heheheh pewnie teraz tak mówie a potem i tak bęzie panika aż do samego porodu a potem to już wogóle panikaprzedszkolanka:) wrote:Monia z tym pustym polem to u mnie tak za każdym razem jest

Co do 12 tyg.uwierz,że wcale nie będzie ulgi
przedszkolanka:), olka30 lubią tę wiadomość
-
ja tez tak myslalam u siebie ale chyba bd córaXxMoniaXx wrote:ale to jest chłopak mówie Wam

skoro taki wstydniś 
zobaczymy
ciekawe czy na prenatalnym ci powie czy później
mam nadzieje że nie bd psikusa ci robiło jak mi
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
no tak ale na belly też miałymizzelka wrote:Monia to cię cholerka wystraszyła..
u mnie to od razu zbliżenie ustawił itp 
jak już jest serce to o nic się nie martw.. lada chwila bd 13 tydzien potem 20 a za chwile 30
czas będzie śmigał jak cholera... 
a potem ... a z resztą co tam będę belly czytać
zakaz
będzie dobrze
-
ja już na nogach bo o mało bym zeszła na zawał

przebudziłam sie i coś mi szeleści między komodą a kwiatkiem. myślę pies... ale patrzę pies śpi za moją głową i nawet nie kontaktuje więc to nie on ... dalej leże znów
myśle cholera może mysz bo okno było calą noc otwarte.. zamknęłam okno i citnęłam z pokoju i zamkłam drzwi. Ale myśle osz cholera musza nakarmić rybki które stoją na tej komodzie
ide po cichu a to znów 
myśle wtf ? :> ?
patrze o akwarium i nie ma jednej rybki
patrze za komode a ona biena sie męczy bo wyskoczyła z akwarium
a obok niej jedna leżała sucha

wrzuciłam ją znów do akwa ale nie wiem czy przeżyje .
Miłego dnia
-
Dzień dobry
A jest dobry jak cholera 
Z uwagi na to iż zauważyłam, że na naszym wątku zachodzi się w ciążę parami (Groszek i Rudasek, Aga i Mizzy) a biedna Monia została sama... postanowiłam dołączyć
Monia, będziesz moją parą? 

Strzeliłam dzisiaj o 6 rano (wybaczcie, jakoś słaba ale na żywo krecha jest wyraźniejsza) bo już ciążyły mi te moje obolałe bimbały, zawroty głowy, napady senności itp. Do teraz się jeszcze trzęsę! Szykuję dziecko do szkoły i biegnę na betę i progesteron

Jasna cholera - JESTEM W CIĄŻY!!! Po 12 latach znowu
No mówiłam, żeby mąż kupił mi test z wygraną
Nie wiedział o co chodzi a poradził sobie 
P.S. Jestem w 30dc, 2 dni przed @ (której nie będzie już ha ha!) i test o czułości 25
Pierwszy cykl po HSG, wszystkie leki ostawiłam, zluzowałam majty - i proszę
Nawet nie wiem kiedy miałam owulację
Jedyne co, to piłam zioła ojca Sroki codziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 07:12
Anutka, przedszkolanka:), mizzelka, zizia_a, olka30, Lena87, kejti91 lubią tę wiadomość

-
Tak dpokojnie to mowiszlivia30 wrote:Dzień dobry
A jest dobry jak cholera 
Z uwagi na to iż zauważyłam, że na naszym wątku zachodzi się w ciążę parami (Groszek i Rudasek, Aga i Mizzy) a biedna Monia została sama... postanowiłam dołączyć
Monia, będziesz moją parą? 

Strzeliłam dzisiaj o 6 rano (wybaczcie, jakoś słaba ale na żywo krecha jest wyraźniejsza) bo już ciążyły mi te moje obolałe bimbały, zawroty głowy, napady senności itp. Do teraz się jeszcze trzęsę! Szykuję dziecko do szkoły i biegnę na betę i progesteron

Jasna cholera - JESTEM W CIĄŻY!!! Po 12 latach znowu
No mówiłam, żeby mąż kupił mi test z wygraną
Nie wiedział o co chodzi a poradził sobie 
P.S. Jestem w 30dc, 2 dni przed @ (której nie będzie już ha ha!) i test o czułości 25
Pierwszy cykl po HSG, wszystkie leki ostawiłam, zluzowałam majty - i proszę
Nawet nie wiem kiedy miałam owulację
Jedyne co, to piłam zioła ojca Sroki codziennie 
??? Krecha wyrazna, nie ma watpliwosci
. Gratuluje hako puerwsza
livia30 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH