Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam was w ten słoneczny poranek.Od soboty byłam odcięta od neta,zablokowali mi transfer.
dzisiaj już od 6.00 jestem na nogach,wybrałam się rano do lekarza,bo jestem chora.Przeziębienie rozłożyło mnie całkowicie,a i tak zarejestrowałam się dopiero na jutro.W nocy spać nie mogę.ledwo nogi ciągam,a jeszcze mam dziś wizyte u ginekologa na 17.50,a że moj lekarz przyjmuje we Wroclawiu to odrazu zaliczymy Ikea -
nick nieaktualnyUdało mi się zarejestrować do mojej ginki na piątek , będzie 12dc bez wspomagaczy, ciekawe czy jakiś pęcherzyk będzie. Bromka już prawie miesiąc biorę..heh po ostatnim cyklu zostały mi przerośnięte pęcherzyki 34mm i 25mm mam nadzieje że się wchłonęły i jest jakaś maluteńka nadzieja na owu w tym cyklu.
-
wiesz tak jak kiedyś.. Marysia ładne imię ale już oklepuje się porządnie.. Maj kiedyś tak nie było.. a teraz szum..livia30 wrote:bo Maja to oklepane imię, nie wiedziałam o tym jak sie na nie zgadzałam
miała być Natalia ale ojciec Majki mnie podszedł na porodówce i proszę 
albo Natalia.. też się tego narobiło. albo Wiktorie, Weroniki, był jakiś czas szał na nie
kurde Julka mi sie podoba ale zbyt popularne chyba, nie wiem sama.. czy ryzyk fizyk
-
mnie też wkur.. ale co zrobisz.. nie udusisz, nie utopisz, ani nie spalisz -.-XxMoniaXx wrote:Sana a może masz Sandra na imię ?
aaaaa niccc ogólnie ... bo robimy remont i oczywiście teściowa najmąrzejsza i wszędzie najważniejsza... bo to tak , to tak , a to tak zrobić wrrrr czy ktoś tu ma jeszcze zdanie ?
a teraz kiedy ja nie robie tyle .. bo no sorry ale nie bede pol goziny na drabinie z rękoma w górze bo mi nie wolno to już wogóle jest w żywiole .
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:oj Monia, jutro idę z cytrynami, poduszką laptopem i teściową na tą glukozę

Rudasku a Ty jak? Bo miałaś iść dzisiaj??
Madziulka lubię Ikee we Wrocku
Kukułka trzymamy kciuki za wizytę Twoją i Moni
Agusia ja ide jutro, dziś ide po skierowanie do pana Starszego a jutro lece z ranca, ja ide tylko z woda, nie biore cytryny bo moga wyjsc inne wyniki niż normalnie, myśle ze chłodna woda mineralna pomoże
a ogolnie zakładam, ze nie bedzie tak źle
-
No masakra jakaś
nie pomyślał, że przecież któreś dziecko może mieć w rodzinie chore dziecko, albo że któraś z obecnych na katechezie mam mogła dziecko stracić 
Dziewczyny gdzie mogę dostać testy ciążowe paskowe 10 mlU/ml za 1 zł?
Na allegro znalazłam tylko jednego sprzedawcę, dzwoniłam do niego, a on akurat na urlopie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:56

Julia
07.2015
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

z zamiłowania do pieniędzy chyba .. masakra. ... chyba bym została po tej mszy i sobie z nim porozmawiała , zeby mi wytłumaczył to i owo...