Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie na moje okolice nie słyszę Julek wcale, ale nie wiem sama, piękne imię.. ale obawiam sie że bd miala tez o takim imieniu koleżanki. Ja czułam się super bo moje imie sie nie powtórzyło wcalelivia30 wrote:Dla chłopca Ksawery albo Aleksander a dziewczynka Julka, Roksana albo Paulina
Wielki bym na Julki był ale jak ja rodziłam Majkę, teraz jest mnie. Co prawda ja słyszę wszędzie bo Majka w klasie ma dwie Julki ale takich małych jest mniej już 
oryginalnie 
kurde wszystkie co wymienilam mi sie podobają
będzie ciężko 
a właśnie Maje w rodzinie już mam 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 17:26
-
Sana a może masz Sandra na imię ?
aaaaa niccc ogólnie ... bo robimy remont i oczywiście teściowa najmąrzejsza i wszędzie najważniejsza... bo to tak , to tak , a to tak zrobić wrrrr czy ktoś tu ma jeszcze zdanie ?
a teraz kiedy ja nie robie tyle .. bo no sorry ale nie bede pol goziny na drabinie z rękoma w górze bo mi nie wolno to już wogóle jest w żywiole . -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny jestem tu nowa, chciałam się was zapytać jak to jest z tą prolaktyną. Czy zbicie jej zaowocuje ciążą?? badałam sobie jakieś 1,5mc temu i miałam coś 55. Dostałam Bromergon 1x1 . Czy którejś z was pomógł i przywrócił owulacje??
-
nick nieaktualnyU mnie właśnie problem z owulką jest bo ost byłam na clo i pęcherzyki poprzerastały i nie pękły ;/livia30 wrote:Kukułka ja jestem na Dostinexie od września zeszłego oku i bardzo szybko wyregulowałam prolaktynę z tym, że ja owulację i tak miałam

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale się dziś zdenerwowałam. Byłam z kuzynką na katechezie bo ona w przyszłym roku ma komunię. Ksiądz im tłumaczył, że dziecko dostaje ciało od rodziców a duszę od Boga. I jeśli kobieta poroni lub urodzi martwe dziecko to znaczy że rodzice nie zasłużyli na dziecko, że nie było wymodlone, no, że zdaniem Boga nie zasługiwało na życie bo np rodzice grzeszyli dlatego Bóg postanowił danemu dziecku nie dać duszy ;/ nooo aż we mnie wrzało...

Julia
07.2015 -
nick nieaktualnySana ja też się zagotowałam jak to teraz przeczytałam, w takim razie jak wytłumaczyć to że dzieci rodzą się w skrajnych patologiach gdzie matka rodzi pod wpływem alkoholu, dusi poduszką i chowa po piwnicach??chyba Bóg wie kto jaki jest i jakie ma intencje.
Nosz Kurrrrrr....... -
No więc właśnie
i jeszcze dodał że te dzieci skoro żyją i są zdrowe to znaczy że Bóg je kocha... no to sorry, tych Aniołków które zabrał rodzicom nie kocha? I tych dzieci które urodziły się chore? Nóż się w kieszeni otwiera jak się takich bredni słucha.

Julia
07.2015 -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH