X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zdajesz sobie sprawe że możesz mieć tyle zamówień od ovu mamusiek, że możesz nie mieć czasu dla siebie zrobić :P :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobie dwa pierwsze dla siebie, zeby Wam pokazać :) a jak sie spodoba to sie bede cieszyć :) do wycinania zwerbuję R i damy jakoś rade :) powiem Ci ze mam nadzieje, ze sie to ruszy bo sie zanudze :) w domu nie ma co sprzatać, gotowanie az tak duzo czasu nie zjamują, jeszcze jak R wieczorami ma treningi to ja szaleje z nudy i nic nie ronbienia :) wiec sie czyms zajme, bede dziergać :)

Anutka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku zafascynowałaś mnie tymi literkami i sama tez się za nie zabieram :D Dawno nic takiego nie robiłam i poczułam potrzebę, dzisiaj już sobie zacznę wycinać ;-) Jak mi się spodoba to zrobię Ci jeszcze konkurencję - nie zabijesz mnie? ;-)

No to zbieram się do szkoły - miłego dnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 13:20

Anutka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2va1uo9.jpg

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Kochana jeśli bedziesz chciała pojedyncze liyterki to nie ma sprawy a jesli bedziesz chciała całe imię to też jak najbardziej...albo na takiej tasiemce przyczepione, dobranej w odpowiednim kolorze albo kazda literka bedzie miała takie oczko z tasiemki i bedziesz sobie mogła sama powiesić na sznurku, tasiemce, wstążeczce czy cos :) generalnie zrobie dwa imiona w tych dwóch wersjach, wrzuce Wam tutaj, jesli sie spodoba to bedziecie myśleć nad tym :)
    Z tego co sie orientowałam to laski ktore to robią biorą po 10zł za literkę, ale spokojnie- ja bede tansza! bedziemy mysleć przy zamowieniu jesli Wam sie spodoba to co Wam pokaze:) kuzwa juz bym sie wzieła do roboty to filcu nie mam, zamowiłam w piatek i ani widu ani słychu :( czekammmmmmmmm :)
    no powiem Ci, że zaciekawiłas mnie i byc może zostanę pierwszą klientka :) wyslij mi foty na priv, bo czasami tyle stron naprodukujecie, że nie nadarzam i nie czytam wszystkiego i moge przegapic ")

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Rudasku zafascynowałaś mnie tymi literkami i sama tez się za nie zabieram :D Dawno nic takiego nie robiłam i poczułam potrzebę, dzisiaj już sobie zacznę wycinać ;-) Jak mi się spodoba to zrobię Ci jeszcze konkurencję - nie zabijesz mnie? ;-)

No to zbieram się do szkoły - miłego dnia :-)

No chyba CIe zabije :)
    Pierwszenstwo mam ja :)
    bede CI sprzedawać zamowienia jak bede mieć nadmiar :) heheheh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:13

Anutka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    http://allegro.pl/10cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i4729965573.html

co mylicie o takim komplecie do łóżka? nieco inny jest, natrafiłam na niego teraz przez przypadek... hmmm...

a słyszałyscie o kocykach minky i la millou? o co chodzi? :P bo chyba nie jestem w temacie, a gdzies sie pojawil na którymś watku ten problem :D

Moniś, ten Dentosept jest znieczulajacy troche spróbuj sobie :) moze tez pomoze...a cenowo, to sprawa groszowa....
    fajnie się prezentuje, inaczej :) tylko ciekawe jak w praktyce :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem :)

tyle tam tego,że muszę jeszcze opinie poczytać i wtedy zdecyduję...ale już mam podkłady,wkładki laktacyjne i majtki poporodowe :) zawsze coś z listy :)

Yuly biorę jedną dziennie,ale od jakiegoś czasu tak co 2-3 dni... zobaczymy jaka wyjdzie hemoglobina w czwartek...

te literki to ja zamówię u której taniej haha,bo ja biedna ostatnio :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no jutro musze kupić ten dentosept bo mi sie kończy .. troche ciężej go zaaplikować bo ząb jest ostatni i to na samej górze ale jakoś dam rade :)
    mam nadzieje, że pomoże :) dziękuje Wam dziewczynki :*
    ja tak samo miałam... ósemka i siódemka mnie napieprzała i tez byla świeżo zrobiona.. byłam taka zła że mi spieprzył sprawę ale przeszło :)
    tak mi sie wydawało że źle zrobil a to po prostu nerwy mnie bolały czy co.. kilka razy pobolało nawet wrocil ból po miesiącu i juz si emarwtwilam ze kolejna wizyta mnie czeka a tu przeszło tak po prostu :) naprawdę ząbki są wrażliwsze..
    niedawno oprócz standardowo krwii.. z dziąseł to miałam nadwrażliwe (nigdy tak nie mialam) a wystarczylo wypić zimne i gorące.. och looosie co za ból przy przednich ząbkach.. wszystko się zmienia.. naprawdę wszystko.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Złota spokojnie, nie pali się - poczekam ;-)

Ja nie miałam siły po roku walki i odpuściłam a co dopiero po dwóch... Należy się odpoczynek bo mozna zwariować. Mi wczoraj R. zaproponował wizytę u "cudotwórcy" :D tak mówimy na takiego lekarza, naprawdę dobrego, który jest od wszystkiego :D Był chirurgiem kiedyś ale potem zajął się medycyna bliskiego wschodu i leczy akupunkturą, terapiami... jest od wszystkiego :D Śmieszne ale chyba się do niego wybiorę.
    a wybierz się do niego... co ci szkodzi :)
    dziewczyny na czerwcowych i lipcowych pisały o facecie.. ponoć zajebisty jest i daje ziołówki napary itp i zna się na rzeczy.
    nawet jedna z nich pisała że facet pytał się o to jaką ma krew podczas @.. :O
    i podał jej swój zestaw leków indywidualnie i niedlugo zaszła w ciąże, ale i ogólnie polecały bo jest od wszystkiego :)
    ja tam wcale nic do takich ludzi nie mam :D Bo może właśnie na swój sposób pomagają..
    Złota przykro mi i wcale sie nie dziwie że 2 lata.. cierpliwość się konczy..
    ja rok i byłam załamana.. podziwiam cię..
    I masz racje że jeżeli to ma cię doprowadzić do depresji to jest to bez sensu
    bynajmniej na jakiś czas i właśnie taki chwilowy odpoczynek by sie przydał ale taki konkretny... tym bardziej po aferze z psem.. problemach..
    za dużo stresu masz.. nerwów.. nie zasługujesz na to.. Odpocznij jak tylko się da.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    2va1uo9.jpg
    z tesco wlasnie dostałam jedną pieluszkę w pakieciku od gina :D ciekawe czy rzeczywiscie takie dobre :D

Anutka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde wy już kupujecie chemię itp a ja dalej szeroko i głęboko w wyprawce :O

• Sana Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku jestem ciekawa tej karuzeli :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaks ie uda zrobić taka, na jaka mam wizje to pokaże :) poki co czekam na materiały i mnie szlak trafia :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba też się wezmę ale... za choinkę.. czeka mnie w cholerę pracy i pewnie kręgosłup bd strzykał ale chce powtórzyć sukces sprzed 2 lat :)
    tak mi się marzy :) do postawienia w tym roku bo potem to nie bd mieć czasu..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Groszku niech sie maluch przekręca jak brak :)
    ja też czuje wyżej kopniaki teraz... albo schiza mi się włącza.. ale teraz kopnęło mnie po prawej stronie ponad linię pępka.. dobry zasięg ma skubany/na :D

• Sana Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się chyba wezmę za robienie biżuterii żeby zabić czas :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzicie, pomysłow tyle..urzadzimy tu bazar i bedziemy wzjamnie od siebie kupowac :) Sana rób, ja bardzo lubie taka ręczną, chetnie zakupie cosik :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe i zajmiemy sobie głowę :D same plusy :)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biżuterię kiedyś też robiłam :D Ale fajnie, będzie nasz bazarek ;-)

Rudasku oczywiście, że masz pierwszeństwo, nie będę się wcinać :D Ja w pierwszej kolejności i tak zdjęciami się zajmuję ;-)

Dziewczyny padłam :D Jak szłam do szkoły powiedziałam mężowi, żeby kupił test ciążowy z wygraną, byłam pewna, że zajarzył o co chodzi :D Wracam i pytam czy kupił, a on, że tak ale stał jak debil przed półką i na żadnym nie było napisane, że jest z wygraną! :D Wymiękłam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:30

przedszkolanka:), mizzelka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1470 1471 1472 1473 1474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ