SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zdajesz sobie sprawe że możesz mieć tyle zamówień od ovu mamusiek, że możesz nie mieć czasu dla siebie zrobić :P :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobie dwa pierwsze dla siebie, zeby Wam pokazać :) a jak sie spodoba to sie bede cieszyć :) do wycinania zwerbuję R i damy jakoś rade :) powiem Ci ze mam nadzieje, ze sie to ruszy bo sie zanudze :) w domu nie ma co sprzatać, gotowanie az tak duzo czasu nie zjamują, jeszcze jak R wieczorami ma treningi to ja szaleje z nudy i nic nie ronbienia :) wiec sie czyms zajme, bede dziergać :)

Anutka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku zafascynowałaś mnie tymi literkami i sama tez się za nie zabieram :D Dawno nic takiego nie robiłam i poczułam potrzebę, dzisiaj już sobie zacznę wycinać ;-) Jak mi się spodoba to zrobię Ci jeszcze konkurencję - nie zabijesz mnie? ;-)

No to zbieram się do szkoły - miłego dnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 13:20

Anutka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2va1uo9.jpg

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Kochana jeśli bedziesz chciała pojedyncze liyterki to nie ma sprawy a jesli bedziesz chciała całe imię to też jak najbardziej...albo na takiej tasiemce przyczepione, dobranej w odpowiednim kolorze albo kazda literka bedzie miała takie oczko z tasiemki i bedziesz sobie mogła sama powiesić na sznurku, tasiemce, wstążeczce czy cos :) generalnie zrobie dwa imiona w tych dwóch wersjach, wrzuce Wam tutaj, jesli sie spodoba to bedziecie myśleć nad tym :)
    Z tego co sie orientowałam to laski ktore to robią biorą po 10zł za literkę, ale spokojnie- ja bede tansza! bedziemy mysleć przy zamowieniu jesli Wam sie spodoba to co Wam pokaze:) kuzwa juz bym sie wzieła do roboty to filcu nie mam, zamowiłam w piatek i ani widu ani słychu :( czekammmmmmmmm :)
    no powiem Ci, że zaciekawiłas mnie i byc może zostanę pierwszą klientka :) wyslij mi foty na priv, bo czasami tyle stron naprodukujecie, że nie nadarzam i nie czytam wszystkiego i moge przegapic ")

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Rudasku zafascynowałaś mnie tymi literkami i sama tez się za nie zabieram :D Dawno nic takiego nie robiłam i poczułam potrzebę, dzisiaj już sobie zacznę wycinać ;-) Jak mi się spodoba to zrobię Ci jeszcze konkurencję - nie zabijesz mnie? ;-)

No to zbieram się do szkoły - miłego dnia :-)

No chyba CIe zabije :)
    Pierwszenstwo mam ja :)
    bede CI sprzedawać zamowienia jak bede mieć nadmiar :) heheheh :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:13

Anutka lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    http://allegro.pl/10cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i4729965573.html

co mylicie o takim komplecie do łóżka? nieco inny jest, natrafiłam na niego teraz przez przypadek... hmmm...

a słyszałyscie o kocykach minky i la millou? o co chodzi? :P bo chyba nie jestem w temacie, a gdzies sie pojawil na którymś watku ten problem :D

Moniś, ten Dentosept jest znieczulajacy troche spróbuj sobie :) moze tez pomoze...a cenowo, to sprawa groszowa....
    fajnie się prezentuje, inaczej :) tylko ciekawe jak w praktyce :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem :)

tyle tam tego,że muszę jeszcze opinie poczytać i wtedy zdecyduję...ale już mam podkłady,wkładki laktacyjne i majtki poporodowe :) zawsze coś z listy :)

Yuly biorę jedną dziennie,ale od jakiegoś czasu tak co 2-3 dni... zobaczymy jaka wyjdzie hemoglobina w czwartek...

te literki to ja zamówię u której taniej haha,bo ja biedna ostatnio :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no jutro musze kupić ten dentosept bo mi sie kończy .. troche ciężej go zaaplikować bo ząb jest ostatni i to na samej górze ale jakoś dam rade :)
    mam nadzieje, że pomoże :) dziękuje Wam dziewczynki :*
    ja tak samo miałam... ósemka i siódemka mnie napieprzała i tez byla świeżo zrobiona.. byłam taka zła że mi spieprzył sprawę ale przeszło :)
    tak mi sie wydawało że źle zrobil a to po prostu nerwy mnie bolały czy co.. kilka razy pobolało nawet wrocil ból po miesiącu i juz si emarwtwilam ze kolejna wizyta mnie czeka a tu przeszło tak po prostu :) naprawdę ząbki są wrażliwsze..
    niedawno oprócz standardowo krwii.. z dziąseł to miałam nadwrażliwe (nigdy tak nie mialam) a wystarczylo wypić zimne i gorące.. och looosie co za ból przy przednich ząbkach.. wszystko się zmienia.. naprawdę wszystko.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Złota spokojnie, nie pali się - poczekam ;-)

Ja nie miałam siły po roku walki i odpuściłam a co dopiero po dwóch... Należy się odpoczynek bo mozna zwariować. Mi wczoraj R. zaproponował wizytę u "cudotwórcy" :D tak mówimy na takiego lekarza, naprawdę dobrego, który jest od wszystkiego :D Był chirurgiem kiedyś ale potem zajął się medycyna bliskiego wschodu i leczy akupunkturą, terapiami... jest od wszystkiego :D Śmieszne ale chyba się do niego wybiorę.
    a wybierz się do niego... co ci szkodzi :)
    dziewczyny na czerwcowych i lipcowych pisały o facecie.. ponoć zajebisty jest i daje ziołówki napary itp i zna się na rzeczy.
    nawet jedna z nich pisała że facet pytał się o to jaką ma krew podczas @.. :O
    i podał jej swój zestaw leków indywidualnie i niedlugo zaszła w ciąże, ale i ogólnie polecały bo jest od wszystkiego :)
    ja tam wcale nic do takich ludzi nie mam :D Bo może właśnie na swój sposób pomagają..
    Złota przykro mi i wcale sie nie dziwie że 2 lata.. cierpliwość się konczy..
    ja rok i byłam załamana.. podziwiam cię..
    I masz racje że jeżeli to ma cię doprowadzić do depresji to jest to bez sensu
    bynajmniej na jakiś czas i właśnie taki chwilowy odpoczynek by sie przydał ale taki konkretny... tym bardziej po aferze z psem.. problemach..
    za dużo stresu masz.. nerwów.. nie zasługujesz na to.. Odpocznij jak tylko się da.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    2va1uo9.jpg
    z tesco wlasnie dostałam jedną pieluszkę w pakieciku od gina :D ciekawe czy rzeczywiscie takie dobre :D

Anutka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde wy już kupujecie chemię itp a ja dalej szeroko i głęboko w wyprawce :O

• Sana Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku jestem ciekawa tej karuzeli :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaks ie uda zrobić taka, na jaka mam wizje to pokaże :) poki co czekam na materiały i mnie szlak trafia :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba też się wezmę ale... za choinkę.. czeka mnie w cholerę pracy i pewnie kręgosłup bd strzykał ale chce powtórzyć sukces sprzed 2 lat :)
    tak mi się marzy :) do postawienia w tym roku bo potem to nie bd mieć czasu..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Groszku niech sie maluch przekręca jak brak :)
    ja też czuje wyżej kopniaki teraz... albo schiza mi się włącza.. ale teraz kopnęło mnie po prawej stronie ponad linię pępka.. dobry zasięg ma skubany/na :D

• Sana Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się chyba wezmę za robienie biżuterii żeby zabić czas :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzicie, pomysłow tyle..urzadzimy tu bazar i bedziemy wzjamnie od siebie kupowac :) Sana rób, ja bardzo lubie taka ręczną, chetnie zakupie cosik :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe i zajmiemy sobie głowę :D same plusy :)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biżuterię kiedyś też robiłam :D Ale fajnie, będzie nasz bazarek ;-)

Rudasku oczywiście, że masz pierwszeństwo, nie będę się wcinać :D Ja w pierwszej kolejności i tak zdjęciami się zajmuję ;-)

Dziewczyny padłam :D Jak szłam do szkoły powiedziałam mężowi, żeby kupił test ciążowy z wygraną, byłam pewna, że zajarzył o co chodzi :D Wracam i pytam czy kupił, a on, że tak ale stał jak debil przed półką i na żadnym nie było napisane, że jest z wygraną! :D Wymiękłam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:30

przedszkolanka:), mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1470 1471 1472 1473 1474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ