Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
zrobie dwa pierwsze dla siebie, zeby Wam pokazać
a jak sie spodoba to sie bede cieszyć
do wycinania zwerbuję R i damy jakoś rade
powiem Ci ze mam nadzieje, ze sie to ruszy bo sie zanudze
w domu nie ma co sprzatać, gotowanie az tak duzo czasu nie zjamują, jeszcze jak R wieczorami ma treningi to ja szaleje z nudy i nic nie ronbienia
wiec sie czyms zajme, bede dziergać
Anutka lubi tę wiadomość
-
Rudasku zafascynowałaś mnie tymi literkami i sama tez się za nie zabieram
Dawno nic takiego nie robiłam i poczułam potrzebę, dzisiaj już sobie zacznę wycinać
Jak mi się spodoba to zrobię Ci jeszcze konkurencję - nie zabijesz mnie? 
No to zbieram się do szkoły - miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 13:20
Anutka lubi tę wiadomość

-
no powiem Ci, że zaciekawiłas mnie i byc może zostanę pierwszą klientkaRudasek wrote:Kochana jeśli bedziesz chciała pojedyncze liyterki to nie ma sprawy a jesli bedziesz chciała całe imię to też jak najbardziej...albo na takiej tasiemce przyczepione, dobranej w odpowiednim kolorze albo kazda literka bedzie miała takie oczko z tasiemki i bedziesz sobie mogła sama powiesić na sznurku, tasiemce, wstążeczce czy cos
generalnie zrobie dwa imiona w tych dwóch wersjach, wrzuce Wam tutaj, jesli sie spodoba to bedziecie myśleć nad tym 
Z tego co sie orientowałam to laski ktore to robią biorą po 10zł za literkę, ale spokojnie- ja bede tansza! bedziemy mysleć przy zamowieniu jesli Wam sie spodoba to co Wam pokaze:) kuzwa juz bym sie wzieła do roboty to filcu nie mam, zamowiłam w piatek i ani widu ani słychu
czekammmmmmmmm 
wyslij mi foty na priv, bo czasami tyle stron naprodukujecie, że nie nadarzam i nie czytam wszystkiego i moge przegapic ")
-
livia30 wrote:Rudasku zafascynowałaś mnie tymi literkami i sama tez się za nie zabieram
Dawno nic takiego nie robiłam i poczułam potrzebę, dzisiaj już sobie zacznę wycinać
Jak mi się spodoba to zrobię Ci jeszcze konkurencję - nie zabijesz mnie? 
No to zbieram się do szkoły - miłego dnia
No chyba CIe zabije
Pierwszenstwo mam ja
bede CI sprzedawać zamowienia jak bede mieć nadmiar
heheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:13
Anutka lubi tę wiadomość
-
fajnie się prezentuje, inaczejGroszek wrote:http://allegro.pl/10cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i4729965573.html
co mylicie o takim komplecie do łóżka? nieco inny jest, natrafiłam na niego teraz przez przypadek... hmmm...
a słyszałyscie o kocykach minky i la millou? o co chodzi?
bo chyba nie jestem w temacie, a gdzies sie pojawil na którymś watku ten problem 
Moniś, ten Dentosept jest znieczulajacy troche spróbuj sobie
moze tez pomoze...a cenowo, to sprawa groszowa....
tylko ciekawe jak w praktyce
-
jestem

tyle tam tego,że muszę jeszcze opinie poczytać i wtedy zdecyduję...ale już mam podkłady,wkładki laktacyjne i majtki poporodowe
zawsze coś z listy 
Yuly biorę jedną dziennie,ale od jakiegoś czasu tak co 2-3 dni... zobaczymy jaka wyjdzie hemoglobina w czwartek...
te literki to ja zamówię u której taniej haha,bo ja biedna ostatnio
-
ja tak samo miałam... ósemka i siódemka mnie napieprzała i tez byla świeżo zrobiona.. byłam taka zła że mi spieprzył sprawę ale przeszłoXxMoniaXx wrote:no jutro musze kupić ten dentosept bo mi sie kończy .. troche ciężej go zaaplikować bo ząb jest ostatni i to na samej górze ale jakoś dam rade

mam nadzieje, że pomoże
dziękuje Wam dziewczynki :*
tak mi sie wydawało że źle zrobil a to po prostu nerwy mnie bolały czy co.. kilka razy pobolało nawet wrocil ból po miesiącu i juz si emarwtwilam ze kolejna wizyta mnie czeka a tu przeszło tak po prostu
naprawdę ząbki są wrażliwsze..
niedawno oprócz standardowo krwii.. z dziąseł to miałam nadwrażliwe (nigdy tak nie mialam) a wystarczylo wypić zimne i gorące.. och looosie co za ból przy przednich ząbkach.. wszystko się zmienia.. naprawdę wszystko. -
a wybierz się do niego... co ci szkodzilivia30 wrote:Złota spokojnie, nie pali się - poczekam

Ja nie miałam siły po roku walki i odpuściłam a co dopiero po dwóch... Należy się odpoczynek bo mozna zwariować. Mi wczoraj R. zaproponował wizytę u "cudotwórcy"
tak mówimy na takiego lekarza, naprawdę dobrego, który jest od wszystkiego
Był chirurgiem kiedyś ale potem zajął się medycyna bliskiego wschodu i leczy akupunkturą, terapiami... jest od wszystkiego
Śmieszne ale chyba się do niego wybiorę.
dziewczyny na czerwcowych i lipcowych pisały o facecie.. ponoć zajebisty jest i daje ziołówki napary itp i zna się na rzeczy.
nawet jedna z nich pisała że facet pytał się o to jaką ma krew podczas @..
i podał jej swój zestaw leków indywidualnie i niedlugo zaszła w ciąże, ale i ogólnie polecały bo jest od wszystkiego
ja tam wcale nic do takich ludzi nie mam
Bo może właśnie na swój sposób pomagają..
Złota przykro mi i wcale sie nie dziwie że 2 lata.. cierpliwość się konczy..
ja rok i byłam załamana.. podziwiam cię..
I masz racje że jeżeli to ma cię doprowadzić do depresji to jest to bez sensu
bynajmniej na jakiś czas i właśnie taki chwilowy odpoczynek by sie przydał ale taki konkretny... tym bardziej po aferze z psem.. problemach..
za dużo stresu masz.. nerwów.. nie zasługujesz na to.. Odpocznij jak tylko się da. -
Biżuterię kiedyś też robiłam
Ale fajnie, będzie nasz bazarek 
Rudasku oczywiście, że masz pierwszeństwo, nie będę się wcinać
Ja w pierwszej kolejności i tak zdjęciami się zajmuję 
Dziewczyny padłam
Jak szłam do szkoły powiedziałam mężowi, żeby kupił test ciążowy z wygraną, byłam pewna, że zajarzył o co chodzi
Wracam i pytam czy kupił, a on, że tak ale stał jak debil przed półką i na żadnym nie było napisane, że jest z wygraną!
Wymiękłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:30
przedszkolanka:), mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH