Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
HEEEEEEEEEEJJJJOOOOOOOOOOOOO

Złota to niech szybko ta małpa spada i zaczynaj nowy, owocny cykl
trzymam kciuki .
Dzięki Groszek nie wiedziałam, że można całą jame ustną tym zrobić.. ja zawsze tąkałam na patyczek do uszu i zęba tym przecierałam.
Miłego dnia kobitki
-
Nie chcę chyba już się starać... Nie mam siły. Będę brała leki, ale nie będę robić wykresów i nie będę obliczać dni płodnych i niepłodnych. Seks tylko wtedy, kiedy będzie ochota, a zaczynam snuć plany na przyszłość bez dzieci. Zacznę zwiedzać. Podróże to moje hobby. Musze się czymś zająć. Inaczej zwariuję.
Nie wiem czy chcę, aby kolejny cykl był owocny. Chyba nie mam teraz siły na to. czuję się jak balonik, z którego uszło powietrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:49
-
Fajne ??? I w jakiej cenie bedziesz to sprzedawac ??? I na takim sznureczku przywiazane literku czy to sie jyz samemu kompletuje w slowa ???Rudasek wrote:Anutka, Groszku takie cos bede tworzyc, czekam tylko na filc i tasiemki, zamowiłam 13 róznych kolorów, id jutro jeszcze nici dokupic i wypełnienie i działam

a literki sa tu- prosze 
tzn to blog jakiejs dziewczyny, ja bede robić podobne ale swoje plus do tego mam jeszcze kilka innych pomysłów np na taka ala karuzelke ale wszystko z filcu itd
http://4.bp.blogspot.com/_-KyfUDfchnc/TDygIJ9dwqI/AAAAAAAAAPo/EhZqYAc-1XY/s1600/literki_ozdob_nika.JPG
-
Bryyyy:-)
My powoli wstajemy, sniadanko.... i do roboty- prasowania gora:-(
Zlota, Kochana......myslalam juz ze Ci sie udalo, bo ten wykres ladnie w gore szybowal. Wierze, ze brak Ci sil...
choc sama tego nie przezylam, to.... moze warto powalczyc?
Ale to co piszesz moze byc interesujace..podroze, leki bez wykresow i bezstresowo.
Monia- cala przyjemnosc po mojej stronie;-) -
Złota takie odpuszczenie to dobra sprawa. Ja odpuściłam wykresy juz jakiś czas czemu, teraz nie wiedziałam nawet który mam dzień cyklu a seks był tylko wtedy kiedy nam się chciało - bez zastanawiania się czy teraz dobrze czy lepiej poczekać - od razu inne samopoczucie. Życzę Ci, żeby udało Ci się tak "odciąć"

-
Groszek wrote:Bryyyy:-)
My powoli wstajemy, sniadanko.... i do roboty- prasowania gora:-(
Zlota, Kochana......myslalam juz ze Ci sie udalo, bo ten wykres ladnie w gore szybowal. Wierze, ze brak Ci sil...
choc sama tego nie przezylam, to.... moze warto powalczyc?
Ale to co piszesz moze byc interesujace..podroze, leki bez wykresow i bezstresowo.
Monia- cala przyjemnosc po mojej stronie;-)
Groszku, ja juz walczę prawie dwa lata. Już chyba naprawdę nie mam ochoty. Jeżeli posiadanie dziecka mam okupić depresja i utratą chęci do życia, to chyba wolę nie mieć dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:06
-
Złota spokojnie, nie pali się - poczekam

Ja nie miałam siły po roku walki i odpuściłam a co dopiero po dwóch... Należy się odpoczynek bo mozna zwariować. Mi wczoraj R. zaproponował wizytę u "cudotwórcy"
tak mówimy na takiego lekarza, naprawdę dobrego, który jest od wszystkiego
Był chirurgiem kiedyś ale potem zajął się medycyna bliskiego wschodu i leczy akupunkturą, terapiami... jest od wszystkiego
Śmieszne ale chyba się do niego wybiorę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:09

-
Dzień dobry

Ja od 7 na nogach,ciężką noc miałam...
A przed chwilą zasłabłam :o
Musze iść dzisiaj po wyniki i chciałam do rossmana zobaczyć co w promocji i te kosmetyki ale chyba pierw się zdrzemnę... Dziwnie się czuje,źle to żelazo działa na mnie...
Złota jestem za wyluzowaniem
Bede jak mi neta oddadzą bo coś nie działa...
-
cześć dziewczyny!
a mnie to głowa boli i albo bym poszła spać albo na powietrze a tu trzeba do pracy
przedszkolanka a ile bierzesz tego żelaza?
Złota - tez myślę, że luz to podstawa
-
Anutka wrote:Fajne ??? I w jakiej cenie bedziesz to sprzedawac ??? I na takim sznureczku przywiazane literku czy to sie jyz samemu kompletuje w slowa ???

Kochana jeśli bedziesz chciała pojedyncze liyterki to nie ma sprawy a jesli bedziesz chciała całe imię to też jak najbardziej...albo na takiej tasiemce przyczepione, dobranej w odpowiednim kolorze albo kazda literka bedzie miała takie oczko z tasiemki i bedziesz sobie mogła sama powiesić na sznurku, tasiemce, wstążeczce czy cos
generalnie zrobie dwa imiona w tych dwóch wersjach, wrzuce Wam tutaj, jesli sie spodoba to bedziecie myśleć nad tym 
Z tego co sie orientowałam to laski ktore to robią biorą po 10zł za literkę, ale spokojnie- ja bede tansza! bedziemy mysleć przy zamowieniu jesli Wam sie spodoba to co Wam pokaze:) kuzwa juz bym sie wzieła do roboty to filcu nie mam, zamowiłam w piatek i ani widu ani słychu
czekammmmmmmmm
Anutka lubi tę wiadomość
-
Własnie odstałam info ze sklepu ze filc dziś wysłali wiec mam nadzieje ze max do czwartku przyjdzie do mnie a wtedy działam
szablony literek czekaja, szablony dodatków w postaci misia, krówki itd też
tylko odrysowywać, wycinać i szyć
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH