SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj szkoda Złota :( powodzenia w następnym cyklu!

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEEEEEEEEEEJJJJOOOOOOOOOOOOO :D

Złota to niech szybko ta małpa spada i zaczynaj nowy, owocny cykl :) trzymam kciuki .

Dzięki Groszek nie wiedziałam, że można całą jame ustną tym zrobić.. ja zawsze tąkałam na patyczek do uszu i zęba tym przecierałam.

Miłego dnia kobitki :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę chyba już się starać... Nie mam siły. Będę brała leki, ale nie będę robić wykresów i nie będę obliczać dni płodnych i niepłodnych. Seks tylko wtedy, kiedy będzie ochota, a zaczynam snuć plany na przyszłość bez dzieci. Zacznę zwiedzać. Podróże to moje hobby. Musze się czymś zająć. Inaczej zwariuję.

Nie wiem czy chcę, aby kolejny cykl był owocny. Chyba nie mam teraz siły na to. czuję się jak balonik, z którego uszło powietrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:49

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Anutka, Groszku takie cos bede tworzyc, czekam tylko na filc i tasiemki, zamowiłam 13 róznych kolorów, id jutro jeszcze nici dokupic i wypełnienie i działam :):) a literki sa tu- prosze :)
    tzn to blog jakiejs dziewczyny, ja bede robić podobne ale swoje plus do tego mam jeszcze kilka innych pomysłów np na taka ala karuzelke ale wszystko z filcu itd :)

http://4.bp.blogspot.com/_-KyfUDfchnc/TDygIJ9dwqI/AAAAAAAAAPo/EhZqYAc-1XY/s1600/literki_ozdob_nika.JPG
    Fajne ??? I w jakiej cenie bedziesz to sprzedawac ??? I na takim sznureczku przywiazane literku czy to sie jyz samemu kompletuje w slowa ??? :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyyy:-)

My powoli wstajemy, sniadanko.... i do roboty- prasowania gora:-(

Zlota, Kochana......myslalam juz ze Ci sie udalo, bo ten wykres ladnie w gore szybowal. Wierze, ze brak Ci sil...:-( choc sama tego nie przezylam, to.... moze warto powalczyc?
    Ale to co piszesz moze byc interesujace..podroze, leki bez wykresow i bezstresowo.

Monia- cala przyjemnosc po mojej stronie;-)

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota takie odpuszczenie to dobra sprawa. Ja odpuściłam wykresy juz jakiś czas czemu, teraz nie wiedziałam nawet który mam dzień cyklu a seks był tylko wtedy kiedy nam się chciało - bez zastanawiania się czy teraz dobrze czy lepiej poczekać - od razu inne samopoczucie. Życzę Ci, żeby udało Ci się tak "odciąć" ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia, przez to, że chorowałam cały weekend, zapomniałam zrobić fotkę płaszczyka. Ale się postaram.

• Złota Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Bryyyy:-)

My powoli wstajemy, sniadanko.... i do roboty- prasowania gora:-(

Zlota, Kochana......myslalam juz ze Ci sie udalo, bo ten wykres ladnie w gore szybowal. Wierze, ze brak Ci sil...:-( choc sama tego nie przezylam, to.... moze warto powalczyc?
    Ale to co piszesz moze byc interesujace..podroze, leki bez wykresow i bezstresowo.

Monia- cala przyjemnosc po mojej stronie;-)

Groszku, ja juz walczę prawie dwa lata. Już chyba naprawdę nie mam ochoty. Jeżeli posiadanie dziecka mam okupić depresja i utratą chęci do życia, to chyba wolę nie mieć dzieci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:06

• livia30 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota spokojnie, nie pali się - poczekam ;-)

Ja nie miałam siły po roku walki i odpuściłam a co dopiero po dwóch... Należy się odpoczynek bo mozna zwariować. Mi wczoraj R. zaproponował wizytę u "cudotwórcy" :D tak mówimy na takiego lekarza, naprawdę dobrego, który jest od wszystkiego :D Był chirurgiem kiedyś ale potem zajął się medycyna bliskiego wschodu i leczy akupunkturą, terapiami... jest od wszystkiego :D Śmieszne ale chyba się do niego wybiorę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:09

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ja od 7 na nogach,ciężką noc miałam...
    A przed chwilą zasłabłam :o

Musze iść dzisiaj po wyniki i chciałam do rossmana zobaczyć co w promocji i te kosmetyki ale chyba pierw się zdrzemnę... Dziwnie się czuje,źle to żelazo działa na mnie...

Złota jestem za wyluzowaniem :)

Bede jak mi neta oddadzą bo coś nie działa...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Yuly Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny!
    a mnie to głowa boli i albo bym poszła spać albo na powietrze a tu trzeba do pracy
    przedszkolanka a ile bierzesz tego żelaza?
    Złota - tez myślę, że luz to podstawa

lfd8poqni64bfdt5.png
    Problemy: nieregularne cykle, rzadka owulacja
    Próbowaliśmy: naturalnie, akupunkturę, femarę, inseminację, zioła ojca sroki
    Aktualnie: zioła baby&mama med
    Nie poddajemy się!
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeszkolanko Ty tam lepiej uważaj na siebie..

dziewczyny czy czy ten dentosept można w ciąży ? bo tam pisze że w składzie jest etanol i podczas karmienia i w ciąży lepiej ostrożnie .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Baś Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolała przez cały weekend a jak trzeba było do pracy to przeszło - może to i dobrze, bo jeszcze się tak męczy c bym musiała

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Przeszkolanko Ty tam lepiej uważaj na siebie..

dziewczyny czy czy ten dentosept można w ciąży ? bo tam pisze że w składzie jest etanol i podczas karmienia i w ciąży lepiej ostrożnie .

Można w ciąży :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Można w ciąży :)
    dziękuje :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest dużo leków które mają w ulotkach napisane że w ciąży lepiej uważać, wynika to z tego że poprostu nie ma badań przeprowadzonych na ciężarnych, są tylko na zwierzętach. A bezwzglednie zakazanych w ciazy wcale az tak duzo nie ma :)

nxbhnwz.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota strasznie mi przykro, może nie ma co się spinać, tylko faktycznie bardziej swobodnie podejść do starań

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Fajne ??? I w jakiej cenie bedziesz to sprzedawac ??? I na takim sznureczku przywiazane literku czy to sie jyz samemu kompletuje w slowa ??? :-)

Kochana jeśli bedziesz chciała pojedyncze liyterki to nie ma sprawy a jesli bedziesz chciała całe imię to też jak najbardziej...albo na takiej tasiemce przyczepione, dobranej w odpowiednim kolorze albo kazda literka bedzie miała takie oczko z tasiemki i bedziesz sobie mogła sama powiesić na sznurku, tasiemce, wstążeczce czy cos :) generalnie zrobie dwa imiona w tych dwóch wersjach, wrzuce Wam tutaj, jesli sie spodoba to bedziecie myśleć nad tym :)
    Z tego co sie orientowałam to laski ktore to robią biorą po 10zł za literkę, ale spokojnie- ja bede tansza! bedziemy mysleć przy zamowieniu jesli Wam sie spodoba to co Wam pokaze:) kuzwa juz bym sie wzieła do roboty to filcu nie mam, zamowiłam w piatek i ani widu ani słychu :( czekammmmmmmmm :)

Anutka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku fajny pomysł z tymi literkami :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie odstałam info ze sklepu ze filc dziś wysłali wiec mam nadzieje ze max do czwartku przyjdzie do mnie a wtedy działam :) szablony literek czekaja, szablony dodatków w postaci misia, krówki itd też :) tylko odrysowywać, wycinać i szyć :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
‹‹ 1469 1470 1471 1472 1473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ