Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe Mizzy ale numer z tym Pawełkiem.
Powiem Wam, że dobry start, z takiego programu dla bezrobotnego
aaa.... becikowe sa ponoc dwa, zalezy od gminy:
jedno becikowe jest bez wzgledu na zarobki ale to w roznych gminach roznie
a drugie jest uzaleznione od zarobków
z ubezpieczenia tez mozna dostać co nieco.... jesli jest sie ubezpieczonym...
zastanawiam sie jak to bedzie, jak maz zostanie zwolniony z koncem grudnia? czy ktos wie moze?? czy mamy kontynuować to ubezpieczenie indywidualnie czy jak to ma wygadac??
czy ja go w pracy mam podciągnąć???
aaa.... Monia, jeszcze mi sie przypomniało ze jest taki płyn dostepny w aptece: DENTOSEPT i on jest na bazie naturalnych wieeelu ziół- dobry własnie na zęby i pomocny w bólu gardła:) można wypróbować.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Jakie zamowienie literek z filcu ??? Robisz ??? Mozna zamowic ???Rudasek wrote:Dziewczęta..ogłaszam ze zrobiłam dzis zakup na allegro wszystkich potzrebnych rzeczy i zaczynam produkcje literek z filcu
i innych bajerów dla naszych dzieciaków
ajk tylko wyprodukuje cos do Wam wrzuce zebyscie zobaczyły, oceniły i ew złozyly zamowienie
jeszcze jutro przelece sie do pasmenteri no i czekam na przesyłke i działam 
a tak poza tym to moze tym ulecze moje bezsenne noce, powiem Wam ze mam straszny problem zeby zasnac, zmieniam pozycje 100 razy i dopiero jak sie umecze to zasypiam, dzis poźną nocą, nawet nie wiem ktora była ale ok 2-3...teraz za to lewo patrze na oczy..i to ktoras noc z rzedu, nie wiem co sie dzieje....
Pyranko pewnie juz bylo ale zapytam jeszcze raz... Ambezja ciezarnych
. Pampersy babydream 66 szt za 24,99 czy dada 78 szy za 29,90
-
Groszek wrote:hehe Mizzy ale numer z tym Pawełkiem.
Powiem Wam, że dobry start, z takiego programu dla bezrobotnego
aaa.... becikowe sa ponoc dwa, zalezy od gminy:
jedno becikowe jest bez wzgledu na zarobki ale to w roznych gminach roznie
a drugie jest uzaleznione od zarobków
z ubezpieczenia tez mozna dostać co nieco.... jesli jest sie ubezpieczonym...
zastanawiam sie jak to bedzie, jak maz zostanie zwolniony z koncem grudnia? czy ktos wie moze?? czy mamy kontynuować to ubezpieczenie indywidualnie czy jak to ma wygadac??
czy ja go w pracy mam podciągnąć???
aaa.... Monia, jeszcze mi sie przypomniało ze jest taki płyn dostepny w aptece: DENTOSEPT i on jest na bazie naturalnych wieeelu ziół- dobry własnie na zęby i pomocny w bólu gardła:) można wypróbować.
Moze maz kontynuowac ubezpiecxenie po zakladzie pracy ale wysokosc skladki jest wieksza... Nie wiem dokladnie o ile
-
ooo.... w szoku jestem, dzieki za link Przedszkolanko, nie wnikałam tam pozniej w szczegóły..ciekawe jak im sie udało bakterie przemycic

a takie dobre, bo niemieckie ponoc ;p
jejuuu....goraco mi...
chyba skóre sciagne 
dzieki Anutka
no wlasie ciekawe jak to bedzie z tym ubezpieczeniem...hmmm
aa... Rudasek, pominęłam Twoje gadzety, co to dokładnie bedziesz tworzyć?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
jutro skocze do apteki i kupie szałwie i paste.. o 2 dni myje sensodyne o wrażliwych zębów... Kurcze ale boje sie czy w środku z nerwami coś sie nie pokićkało

ale to chyba by bolało od razu a nie po prawie miesiącu od zrobienia zęba... mam nadzieje, że przejdzie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:53
-
a tak tez patrze, zobacz, to dane z 2012 roku, moze jakby było zle, to by go wycofali całkowicie z obrotu..ja sie jeszcze zastanaowie.
ja myslalam najbardziej o tym hippie, tylko nie wiem gdzie to zakupić teraz, bo nigdzie ich nie widze
i tak szamponikiem nie chce np. na poczatku "jechać" z Małym.
Jak najmniej środków tak sobie myślałam, dopiero później... wiec nie wiem czy na raz ta serie bede kupować, czy nie tylko oliwke i plyn do kąpieli... hmmm sama nie wiem.
Jeszcze tyle rzeczy do zakupienia
matko, ja chyba sie nie odrobie!!
Monisia, mam nadzieje, że Ci ulży... i przejdzie. Ehh....biedne ząbki
może jakiś nerw naruszony....nadwrażliwość po prostu niestety Cie dopadła...
a powiem Ci w pocieszeniu, ze jak jem rano nutelle to kilka zębów mnie boli, właśnie tak na słodko reagują
no ale staram sie to olewać....
po ciąży, pewnie kilka zębów bedzie do zrobienia... -
http://allegro.pl/10cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i4729965573.html
co mylicie o takim komplecie do łóżka? nieco inny jest, natrafiłam na niego teraz przez przypadek... hmmm...
a słyszałyscie o kocykach minky i la millou? o co chodzi?
bo chyba nie jestem w temacie, a gdzies sie pojawil na którymś watku ten problem 
Moniś, ten Dentosept jest znieczulajacy troche spróbuj sobie
moze tez pomoze...a cenowo, to sprawa groszowa....
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

07.2015