Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj Kinia, ktory masz dzień cyklu??
Mizzy, bedziesz miala faceta- obstawiam:P
Monia dizewczyne
a Livka faceta
to moja loteria
boli mnie kregosłup...
no a chłopy.... zabieram sie za robienie nalesnikow i robie do tego twaróg... z cukrem pudrem i wanilia...
no i zaczeło sie, ze to bedzie niedobre itd. itp.
a skad wiedza?? ja zawsze jadłam i bylo dobre ;]
no i sie zaczeło, wkurw...sie i powiedzialam, ze sa sprawy do korych faceci sie nie wtracaja...tesc wyszedł na gore i powiedzial, ze juz od jutra bedzie przyjezdzal po swoim obiedzie w domu.
No po prostu dlugie zabki !! na wszystko !!
dwa dania na obiad bankowo i musi byc mieso, bo inaczej to smierc glodowa....!
mężu moj tez cos zaczal sapac... i sie wkurw... nie gadam z nim od południa- on siedzi na gorze, pomaga w robieniu lazienki a ja na dole z mama....
mama pozniej odburknela cos do mojego tescia, ze lubi spokoj i cisze a nie lubi jak sie cos komus nie podoba...

haaa
a ja powiedzialam: bravo dla tej pani z salonu

wrrr........ poza tym inna sprawa, chce dokonczyc zakupy dla Maego bo mnie to wkurza ze ciagle czegos mi brakuje, dostalam wyplate a maz mi mowi, ze.... mam to rozbic znowu na 2 miesiace. Ale cholera przeciez to moja wypłata !! dlaczego nie mam prawa o niczym decydować?
Kurrr...niech znajdzie prace sobie i zapewni byt rodzinie.
szlag mnie trafia!!!!
Po tych wszystkich akcjach wyszłam na pole i chodziłam, chodziłam i płakałam godzine.....
tak mi było smutno !!
I nie spie z nim dziś...mam go dość po prostu ostatnio !!!!!!!!!!!!!!!
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
14 miesięcy.. ja brak owulacji, mąż kiepskie nasienie . Opinia lekarzy "Państwo to tylko in vitro" i z Bożą pomocą sie udałokinia81 wrote:A dlugo staralyscie sie o wasze malenstwa?

ale okres starań wspominam źle.. bardzo to przeżywałam i mąż też, ciągłe doły i depresje.
Ale musi być już dobrze
-
nick nieaktualnyMonia to gratuluje ci raz jeszcze. Bardzo sie ciesze, ze wam sie udalo
juz raz przechodzilam depresje. Nie moglam zajsc w ciaze przez 7 miesiecy i kazdy miesiac bezowocnych staran byl bardziej bolesny. Mam nadzieje, ze tym razem pojdzie szybciej
-
nick nieaktualny
-
Kinia, my za to staralismy sie 5 miesiecy.... ale tez sie blokowałam, potrafiłam miesiaczke o tydzień opóźnić... a były plamienia....
oj tez ryczałam
pamietaj- nie ten cykl, to nastepny:)
no wlasnie, ciekawe czy dobrze wytypowałam
okaze sie
trzeba troche poczekać
ale czy chłopczyki czy dziewczynki życzę zdrowych Bobasów, niezależnie od płci
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia mi to niby leci ,ale mogłoby szybciej

no ja tak obstawiam,ale powiem Wam,że mam koleżankę która była pewna że będzie chłopak i ja sobie nie wyobrażałam jej z córką a ma Blankę
tak więc możemy sobie stawiać a i tak będzie co ma być
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

07.2015