Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
E nie prawda, maz mnie wxiagnal tego samego dnia co pup mnie skreslilmoka89 wrote:No właśnie kadrowa mojego P. powiedziała, że muszę przestać widnieć w ZUSie czy coś takiego ;/ W takim razie w poniedziałek ją atakuję, że mają mnie wpisać na jego ubezp.
. Nie bylo problemow, zus sam sobie zweryfikuje
-
Ja poszłam raz na wizyte na kasę chorych,raz i ostatni.Jak już opowiedziałam lekarzowi co i jak,o tym że mieliśmy podchodzić do in vitro a udało sie naturalnie to lekarz powiedział że nie chce mieć problemu na głowie a za mną mąż powinien wysłać detektywa bo przy takich wynikach jakie mieliśmy w ciążę z nim nie mogłam zajść.Trzasnełam dzwiami i wyszłammoka89 wrote:Niestety w naszym kochanym kraju nie można liczyć na bezpłatne wizyty u specjalistów, a przecież tyle człowiek płaci tych składek.. ehh Ciekawa jestem ile kobiet ma prowadzoną ciążę na kasę chorych
Madziulka - to twój z moim mogą sobie przybić piątkę
Są rzeczy ważne i ważniejsze 
-
o widzisz, czyli zajęcie jest, a forum traktuj jako relaksmoka89 wrote:No namieszało mi się ostatnio w życiu. Mieliśmy z mężem niecny plan, jak to po ślubie zaczniemy się starać, a jak tylko się uda rzucam L4 i będę dbać o siebie, męża i fasolkę.. i co? Mój pracodawca mnie przechytrzył i wręczył miesiąc po ślubie wypowiedzenie. Ot tak w podzięce, za super zarządzanie salonem. Nigdy więcej pracy w sieciówce! Nigdy!
Po długich rozmowach jednak, stwierdziliśmy że marzenia o dziecku, pełnej i szczęśliwej rodzinie są ważniejsze niż kolejna praca w korporacji i nie będziemy tego odkładać na później. Zawsze chciałam być młodą mamą, kocham dzieci, a czas niestety nie jest naszym sprzymierzeńcem. Mój P. po 30tce więc to jest dobry dla nas czas.
Siedząc w domu, przeglądając internet zajarałam się decoupagem i postanowiłam spróbować swoich sił.. coś mi tam wychodzi
Tak więc, prezenty na wszelkie zbliżające się okazje będą hand made 

broń boże się nie nakręcaj
na dziecko zawsze jest czas.. ja jestem młoda ale.. instynkt już jest od dwóch lat
nie ma tak hop siup 
ehh.. dziś z pracą niestety jest ciężko.. i pracodawca nie ma skrupułów, a szkoda. Trzeba o wszystko walczyć.. bo za darmo nic nie ma, a na życzliwość można liczyć jedynie u bliskich
-
otóż to.. wyruch.. człowieka jak cholera nawet się nie skapniesz kiedy.Madziulka wrote:Teraz mąż musi mnie wziąść na swoje ubezpieczenie zdrowotne bo nie chce żeby się okazało że każa mi płacić za poród w szpitalu gdy skończy mi się chorobowe.Człowiek to naprawde nie zna się na przepisach i chyba ktoś na demna czuwał że poszłam do tego lekarza i to wyszło bo ZUS to o niczym nie poinformuje człowieka
Dobrze że teraz się okazało jaka jest sytuacja i wiesz co zrobic.. ale najważniejsze że synek cały i zdrowy
-
fajniusiMadziulka wrote:Zamawiam dzisiaj brykę dla Marcela.Zerknijcie i napiszcie co sądzicie
http://allegro.pl/3w1-zestaw-baby-merc-zipy-q-gratisy-aluminiowy-i4731460970.html
ja za podobną cenę też bd zamawiać ale z innej firmy, sprawdzone po siostrach męża i już się przejechałam na kilka spacerów, jak dla mnie numer jeden
a na pewno też sprawdziłaś czy lekki itp :)i opinie
wygląda na bardzo fajny
-
jakbym o sobie czytała.. chodze jak słoń.. a schylić się? graniczy z cudem..przedszkolanka:) wrote:dziękuję, ja na razie dobrze i oby tak jak najdłużej bo jeszcze przed nami święta-prezenty trzeba pokupować, no i gdzie reszta wyprawki

fakt,że coraz ciężej mi chodzić często w kolejkach po prostu kucam, a moje wstawanie z łóżka wygląda jakbym się czołgała albo turlała ale wolę to niż te pierwsze moje tygodnie
aa no i zaczyna mi się większy apetyt , całe szczęście nie na słodycze
a pryszcze to znam to, polecam z Ziaji zestaw tonic + krem :
https://www.google.pl/search?q=ziaja+kuracja+antybakteryjna&rlz=1C1TLCE_enPL585PL591&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NrZcVKCiDof1OIuZgbgB&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=ziaja++kuracja+antybakteryjna&facrc=_&imgdii=_&imgrc=tMcoqhuvdLDycM%253A%3BCki42x9mLTOBxM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.tanie-leczenie.pl%252Fimages%252F10645B.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.tanie-leczenie.pl%252Fapteka-produkty%252Fziaja-med-kuracja-antybakteryjna-krem-redukujacy-tradzik-50-ml-3449.html%3B600%3B600
ja kupiłam zestaw za niecałe 14zł, on jest delikatny z apteki, ale jak punktowo więcej posmaruję na pryszcza wieczorem to rano prawie go nie widać, szczerze to byłam w szoku, bo te drogie nic nie dawały
założenie skarpetek? pfff paranoja! nie potrafię, nastękam się :<
mąż się aby smieje że jak stara babcia jestem to kazałam mu sobie wsadzić arbuza między jelitami i się schylać
jak taki mądry..
a z trądzikiem o dziwo nie mam problemów, ani golić się nie musze za często
włosy super
paznokcie też
kurde jak za starych czasów kiedy brałam anty
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

07.2015
Ty kupiłaś w aptece tak ?