Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:A jak Ty sie Aga czujesz ?
ale mi buzie wysypało
masakra
pryszcz na pryszczu
dziękuję, ja na razie dobrze i oby tak jak najdłużej bo jeszcze przed nami święta-prezenty trzeba pokupować, no i gdzie reszta wyprawki
fakt,że coraz ciężej mi chodzić często w kolejkach po prostu kucam, a moje wstawanie z łóżka wygląda jakbym się czołgała albo turlała ale wolę to niż te pierwsze moje tygodnie
aa no i zaczyna mi się większy apetyt , całe szczęście nie na słodycze
a pryszcze to znam to, polecam z Ziaji zestaw tonic + krem :
https://www.google.pl/search?q=ziaja+kuracja+antybakteryjna&rlz=1C1TLCE_enPL585PL591&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NrZcVKCiDof1OIuZgbgB&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=ziaja++kuracja+antybakteryjna&facrc=_&imgdii=_&imgrc=tMcoqhuvdLDycM%253A%3BCki42x9mLTOBxM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.tanie-leczenie.pl%252Fimages%252F10645B.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.tanie-leczenie.pl%252Fapteka-produkty%252Fziaja-med-kuracja-antybakteryjna-krem-redukujacy-tradzik-50-ml-3449.html%3B600%3B600
ja kupiłam zestaw za niecałe 14zł, on jest delikatny z apteki, ale jak punktowo więcej posmaruję na pryszcza wieczorem to rano prawie go nie widać, szczerze to byłam w szoku, bo te drogie nic nie dawały
-
jestesmy i my

wrociłam od poloznej, dzis bylo kąpanko i przewijanie
i dała do domku filmik instruktażowy dla tatusia
bedzie wieczorem ogladal 
ja sie zajadam bułeczką z twarożkiem, pomidorem i rzodkiewką
ja sie dzis obudzialm z takim bolem glowy ze szok,l zreszta do teraz mnie trzyma..u nas halny, masakraaaa
łeb urywaaaa 
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Agusia, wiesz jak sie wkurzylam w przychodni, nie wydadza mi badan tej krzywej, musze isc na wizyte i lekarz mi da, te baby w recepcji nie- no smiech na sali..kuzwa a wizyta dopiero 19go....fuck!
odebralam tylko prywatne tarczycowe....szlak by to trafil, co za polityka- przeciez to moje badania a nie kogos innego! takze nie wiem co i jak
-
no co Ty mówisz? A jakim prawem Ci nie dadzą? ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza bez kolejki wlazła i powiedziała że chcę wyniki bo baby z recepcji nie chcą i tyle! Do 19tego jeszcze 2 tygodnie!
a dziewczyny pochwalę się ,że wczoraj z mężem mieliśmy 6tą rocznicę odkąd razem jesteśmy
mizzelka lubi tę wiadomość
-
no własnie skierowanie mialam od specjalisty- nie od ogólnego i nie dadza, podobno od rodzinnej by wydały a od gina nie, a moj dziadek przyjmuje tylko w srody co 2 tyg..wiec dopiero 19go
)
-
aaaaa no i polozna mi powiedziala zeby absolutnie nie kupowac jonsona ani nivea bo mega uczula, chodzi teraz do 2 tyg chlopczyka ktory całe jest w kropkach po nivea
mowila o bambino ale troszke pozniej, mwóiła zeby na pierwsze 3 mce kupić oilan, płyn do kąpieli i balsam i tyle..nic wiecej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:24
-
ja bambino kupię oliwkę, szampon, mydełko no i kremik na dwór i tyle

masz z tym lekarzem tak jak z moją endo, tylko ona raz na miesiąc jest i to nie w każdy i mi ostatnio mówi,że w styczniu ma wyjazd, w grudniu nie wiadomo dopiero będzie pod koniec lutego a ja do niej " wtedy to ja rodzić będę" no i zobaczymy jak z tym grudniem będzie
-
no ja endo mam daleko ale co sobote, własnie jutro do niej jade!
a z Dziadkiem przewalone, tym bardziej ze w srode mam wizyte u PAPA i chcial wyniki, a tu dupa blada, nie odstanie bo nie bedzie....fuck...no ale co zrobie, wezme na nastepna wizyte i juz...co za polityka!
-
Gratuluję i życze kolejnych pięknych latek.przedszkolanka:) wrote:no co Ty mówisz? A jakim prawem Ci nie dadzą? ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza bez kolejki wlazła i powiedziała że chcę wyniki bo baby z recepcji nie chcą i tyle! Do 19tego jeszcze 2 tygodnie!
a dziewczyny pochwalę się ,że wczoraj z mężem mieliśmy 6tą rocznicę odkąd razem jesteśmy
Ja z mężem jestem od 5 lat,w każdą rocznice się śmiejemy że już chyba nastepnej ze sobą nie wytrzymamy:)
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rudasku porażka jest z tymi lekarzami i badaniami...za wszystko płacić trzeba bo Ci bab łaskę robi by dać raz na mocz i morfologię skierowanie... a tu stówa, tam stówa i idzie... ja biegam do endo i gin.bo wiadomo, muszę ale mój T. też ma zęby do zrobienia (oczywiście prywatnie musi) i jeszcze musi do urologa iść bo go po tym zabiegu jajko boli i trzeba sprawdzić jakieś usg zrobić a na nfz gościu tylko popatrzył i wszystko ok... ja nie wiem za co się płaci składki,nie składki ...
a jeszcze paradoks, bo u nas tylko mój pracuje,no i becikowe będziemy się starać ale w gminie możemy o drugie, tyle że nie dostaniemy bo...jesteśmy za bogaci haha , czaicie to?? Mąż pracuje, ja bezrobotna, dziecko w drodze no i pławimy się w luksusach normalnie... -
Madziulka wrote:Gratuluję i życze kolejnych pięknych latek.
Ja z mężem jestem od 5 lat,w każdą rocznice się śmiejemy że już chyba nastepnej ze sobą nie wytrzymamy:)
dziękujemy
hehe, nie no my początki mieliśmy ciężkie teraz już lajcik bo się znamy
-
nick nieaktualny
-
U mnie też tylko mąż pracuje a to co mi płaci zus nawet na wszystkie opłaty nie starcza.Gdzie nie pójde to trzeba płacić,na lekarza co 3tyg 200zł bo do wrocka też trzeba dojechać,recepty,badania co troche a teraz jak juz będe jeździc co 2 tyg to juz wogóle nie wyrobie .Chociaż mój mąż ostatnio powiedział chu... z tymi pieniędzmi są ważniejsze rzeczy w życiu i juz nie moge się doczekać kiedy Marcelek będzie z nami
-
30 dni, ale mozesz od razu osc na meza ubezpieczenie, te 30 dni to raka ochrona zebys miala ubezpieczenie, ale maz moze cie wciagnax od razu. Moj tak zrobilmoka89 wrote:co do ZUSu - może wiecie ile po zwolnieniu z pracy jesteśmy ubezpieczeni? 30 dni? muszę przejść na ubezpieczenie małżona i nie wiem czy już mogę
-
U mnie w przychodni tez nie wydaja wynikow nie w dniu wizyty u lekarza, nie daja xytologii ani niczego innego ??? A dlaczego ??? Bo kobitki odbieraja wynik a do lekarza nie docierajaprzedszkolanka:) wrote:no co Ty mówisz? A jakim prawem Ci nie dadzą? ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza bez kolejki wlazła i powiedziała że chcę wyniki bo baby z recepcji nie chcą i tyle! Do 19tego jeszcze 2 tygodnie!
-
Niestety w naszym kochanym kraju nie można liczyć na bezpłatne wizyty u specjalistów, a przecież tyle człowiek płaci tych składek.. ehh Ciekawa jestem ile kobiet ma prowadzoną ciążę na kasę chorych
Madziulka - to twój z moim mogą sobie przybić piątkę
Są rzeczy ważne i ważniejsze
-
No właśnie kadrowa mojego P. powiedziała, że muszę przestać widnieć w ZUSie czy coś takiego ;/ W takim razie w poniedziałek ją atakuję, że mają mnie wpisać na jego ubezp.Anutka wrote:30 dni, ale mozesz od razu osc na meza ubezpieczenie, te 30 dni to raka ochrona zebys miala ubezpieczenie, ale maz moze cie wciagnax od razu. Moj tak zrobil

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH