SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    A jak Ty sie Aga czujesz ?
    ale mi buzie wysypało :O masakra
    pryszcz na pryszczu :O

dziękuję, ja na razie dobrze i oby tak jak najdłużej bo jeszcze przed nami święta-prezenty trzeba pokupować, no i gdzie reszta wyprawki :)
    fakt,że coraz ciężej mi chodzić często w kolejkach po prostu kucam, a moje wstawanie z łóżka wygląda jakbym się czołgała albo turlała ale wolę to niż te pierwsze moje tygodnie :)
    aa no i zaczyna mi się większy apetyt , całe szczęście nie na słodycze :)
    a pryszcze to znam to, polecam z Ziaji zestaw tonic + krem :
    https://www.google.pl/search?q=ziaja+kuracja+antybakteryjna&rlz=1C1TLCE_enPL585PL591&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NrZcVKCiDof1OIuZgbgB&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=ziaja++kuracja+antybakteryjna&facrc=_&imgdii=_&imgrc=tMcoqhuvdLDycM%253A%3BCki42x9mLTOBxM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.tanie-leczenie.pl%252Fimages%252F10645B.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.tanie-leczenie.pl%252Fapteka-produkty%252Fziaja-med-kuracja-antybakteryjna-krem-redukujacy-tradzik-50-ml-3449.html%3B600%3B600

ja kupiłam zestaw za niecałe 14zł, on jest delikatny z apteki, ale jak punktowo więcej posmaruję na pryszcza wieczorem to rano prawie go nie widać, szczerze to byłam w szoku, bo te drogie nic nie dawały :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestesmy i my :)
    wrociłam od poloznej, dzis bylo kąpanko i przewijanie :) i dała do domku filmik instruktażowy dla tatusia :) bedzie wieczorem ogladal :)
    ja sie zajadam bułeczką z twarożkiem, pomidorem i rzodkiewką :)
    ja sie dzis obudzialm z takim bolem glowy ze szok,l zreszta do teraz mnie trzyma..u nas halny, masakraaaa :( łeb urywaaaa :)

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku my też mamy taką płytę, wczoraj co dostałam :)
    co do głowy, to pogoda taka...my z mamą takie zmulone na zakupach byłyśmy jak naćpane...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, wiesz jak sie wkurzylam w przychodni, nie wydadza mi badan tej krzywej, musze isc na wizyte i lekarz mi da, te baby w recepcji nie- no smiech na sali..kuzwa a wizyta dopiero 19go....fuck!
    odebralam tylko prywatne tarczycowe....szlak by to trafil, co za polityka- przeciez to moje badania a nie kogos innego! takze nie wiem co i jak :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co Ty mówisz? A jakim prawem Ci nie dadzą? ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza bez kolejki wlazła i powiedziała że chcę wyniki bo baby z recepcji nie chcą i tyle! Do 19tego jeszcze 2 tygodnie!

a dziewczyny pochwalę się ,że wczoraj z mężem mieliśmy 6tą rocznicę odkąd razem jesteśmy :)

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie skierowanie mialam od specjalisty- nie od ogólnego i nie dadza, podobno od rodzinnej by wydały a od gina nie, a moj dziadek przyjmuje tylko w srody co 2 tyg..wiec dopiero 19go :()

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa no i polozna mi powiedziala zeby absolutnie nie kupowac jonsona ani nivea bo mega uczula, chodzi teraz do 2 tyg chlopczyka ktory całe jest w kropkach po nivea :) mowila o bambino ale troszke pozniej, mwóiła zeby na pierwsze 3 mce kupić oilan, płyn do kąpieli i balsam i tyle..nic wiecej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:24

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bambino kupię oliwkę, szampon, mydełko no i kremik na dwór i tyle :)

masz z tym lekarzem tak jak z moją endo, tylko ona raz na miesiąc jest i to nie w każdy i mi ostatnio mówi,że w styczniu ma wyjazd, w grudniu nie wiadomo dopiero będzie pod koniec lutego a ja do niej " wtedy to ja rodzić będę" no i zobaczymy jak z tym grudniem będzie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja endo mam daleko ale co sobote, własnie jutro do niej jade!
    a z Dziadkiem przewalone, tym bardziej ze w srode mam wizyte u PAPA i chcial wyniki, a tu dupa blada, nie odstanie bo nie bedzie....fuck...no ale co zrobie, wezme na nastepna wizyte i juz...co za polityka! :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    no co Ty mówisz? A jakim prawem Ci nie dadzą? ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza bez kolejki wlazła i powiedziała że chcę wyniki bo baby z recepcji nie chcą i tyle! Do 19tego jeszcze 2 tygodnie!

a dziewczyny pochwalę się ,że wczoraj z mężem mieliśmy 6tą rocznicę odkąd razem jesteśmy :)
    Gratuluję i życze kolejnych pięknych latek.
    Ja z mężem jestem od 5 lat,w każdą rocznice się śmiejemy że już chyba nastepnej ze sobą nie wytrzymamy:)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku porażka jest z tymi lekarzami i badaniami...za wszystko płacić trzeba bo Ci bab łaskę robi by dać raz na mocz i morfologię skierowanie... a tu stówa, tam stówa i idzie... ja biegam do endo i gin.bo wiadomo, muszę ale mój T. też ma zęby do zrobienia (oczywiście prywatnie musi) i jeszcze musi do urologa iść bo go po tym zabiegu jajko boli i trzeba sprawdzić jakieś usg zrobić a na nfz gościu tylko popatrzył i wszystko ok... ja nie wiem za co się płaci składki,nie składki ...

a jeszcze paradoks, bo u nas tylko mój pracuje,no i becikowe będziemy się starać ale w gminie możemy o drugie, tyle że nie dostaniemy bo...jesteśmy za bogaci haha , czaicie to?? Mąż pracuje, ja bezrobotna, dziecko w drodze no i pławimy się w luksusach normalnie...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 7 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Gratuluję i życze kolejnych pięknych latek.
    Ja z mężem jestem od 5 lat,w każdą rocznice się śmiejemy że już chyba nastepnej ze sobą nie wytrzymamy:)

dziękujemy :)
    hehe, nie no my początki mieliśmy ciężkie teraz już lajcik bo się znamy :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do ZUSu - może wiecie ile po zwolnieniu z pracy jesteśmy ubezpieczeni? 30 dni? muszę przejść na ubezpieczenie małżona i nie wiem czy już mogę

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co mi wiadomo to 30 dni

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka dopiero pierwszy cykl :) wiec jeszcze wszystko przede mna

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też tylko mąż pracuje a to co mi płaci zus nawet na wszystkie opłaty nie starcza.Gdzie nie pójde to trzeba płacić,na lekarza co 3tyg 200zł bo do wrocka też trzeba dojechać,recepty,badania co troche a teraz jak juz będe jeździc co 2 tyg to juz wogóle nie wyrobie .Chociaż mój mąż ostatnio powiedział chu... z tymi pieniędzmi są ważniejsze rzeczy w życiu i juz nie moge się doczekać kiedy Marcelek będzie z nami

relgh371ly1mtto9.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    co do ZUSu - może wiecie ile po zwolnieniu z pracy jesteśmy ubezpieczeni? 30 dni? muszę przejść na ubezpieczenie małżona i nie wiem czy już mogę
    30 dni, ale mozesz od razu osc na meza ubezpieczenie, te 30 dni to raka ochrona zebys miala ubezpieczenie, ale maz moze cie wciagnax od razu. Moj tak zrobil :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

U mnie w przychodni tez nie wydaja wynikow nie w dniu wizyty u lekarza, nie daja xytologii ani niczego innego ??? A dlaczego ??? Bo kobitki odbieraja wynik a do lekarza nie docieraja

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w naszym kochanym kraju nie można liczyć na bezpłatne wizyty u specjalistów, a przecież tyle człowiek płaci tych składek.. ehh Ciekawa jestem ile kobiet ma prowadzoną ciążę na kasę chorych

Madziulka - to twój z moim mogą sobie przybić piątkę ;) Są rzeczy ważne i ważniejsze :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    30 dni, ale mozesz od razu osc na meza ubezpieczenie, te 30 dni to raka ochrona zebys miala ubezpieczenie, ale maz moze cie wciagnax od razu. Moj tak zrobil :-)
    No właśnie kadrowa mojego P. powiedziała, że muszę przestać widnieć w ZUSie czy coś takiego ;/ W takim razie w poniedziałek ją atakuję, że mają mnie wpisać na jego ubezp.

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 1491 1492 1493 1494 1495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ