Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie Aga ... ja chce wózek kupić ok 20 tyg już i łózeczko...
znajoma od 3 trymestru musi leżeć i nawet do toalety ledwo wstaje i cooo ? nie mają kompletnie niccc, ani jedej rzeczy i kto jej wózek kupi ? teściowa ?
lepiej wcześniej
-
mój cos tam zrzędził, ale mam to gdzies, babka w firmie powiedziała, ze nawet czasem niektorzy zakupy za tysiaka robia
to juz nie wiem co kupuja 
odlot totalny
pewnie Przedszkolanko, kup i nie żałuj sobie ze masz czekac na jakiś tam konkretny czas.... przeciez w sumie, juz sie termin wielkimi krokami zbliża.
Lepiej szybciej niz pozniej szalec...albo Twój małżonek bedzie jezdził jak wariat
torba w sumie powinna być przygotowana juz od 6 miesiaca, bo to nigdy nie wiadomo
choc lepiej, zeby była jeszcze nie użyta, ale spokojnie czekała, bo potem dzikość
-
mój cos tam zrzędził, ale mam to gdzies, babka w firmie powiedziała, ze nawet czasem niektorzy zakupy za tysiaka robia
to juz nie wiem co kupuja 
odlot totalny
pewnie Przedszkolanko, kup i nie żałuj sobie ze masz czekac na jakiś tam konkretny czas.... przeciez w sumie, juz sie termin wielkimi krokami zbliża.
Lepiej szybciej niz pozniej szalec...albo Twój małżonek bedzie jezdził jak wariat
torba w sumie powinna być przygotowana juz od 6 miesiaca, bo to nigdy nie wiadomo
choc lepiej, zeby była jeszcze nie użyta, ale spokojnie czekała, bo potem dzikość
-
no my wózek chcemy mieć wybrany dla rodziców, bo wiem że oni kupią
ale i tak na styczeń zostawiamy laktator,proszek czy fotelik ..
a wiadomo że chciałabym wybrać z mężem,bo on też tak się nie zna bo w końcu debiutuje a wiadomo my mamy większe pojęcie co i jak
Groszku marudzenie ludzie wokół nas mają we krwi haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 21:58
-
Hejlivia30 wrote:Dzień dobry
A jest dobry jak cholera 
Z uwagi na to iż zauważyłam, że na naszym wątku zachodzi się w ciążę parami (Groszek i Rudasek, Aga i Mizzy) a biedna Monia została sama... postanowiłam dołączyć
Monia, będziesz moją parą? 

Strzeliłam dzisiaj o 6 rano (wybaczcie, jakoś słaba ale na żywo krecha jest wyraźniejsza) bo już ciążyły mi te moje obolałe bimbały, zawroty głowy, napady senności itp. Do teraz się jeszcze trzęsę! Szykuję dziecko do szkoły i biegnę na betę i progesteron

Jasna cholera - JESTEM W CIĄŻY!!! Po 12 latach znowu
No mówiłam, żeby mąż kupił mi test z wygraną
Nie wiedział o co chodzi a poradził sobie 
P.S. Jestem w 30dc, 2 dni przed @ (której nie będzie już ha ha!) i test o czułości 25
Pierwszy cykl po HSG, wszystkie leki ostawiłam, zluzowałam majty - i proszę
Nawet nie wiem kiedy miałam owulację
Jedyne co, to piłam zioła ojca Sroki codziennie 

Podczytuje Was od czasu do czasu i widze ze same dobre wiadomosci
Dzis wlasnie weszlam i tak sobie pomyslalam o Tobie Livia
Livia ogromne gratulacje!!!
Rosnijcie zdrowo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 22:18
livia30 lubi tę wiadomość
-
Ha ha Monia widzę, że my faktycznie para jesteśmy
Ja też zaraz na badanie lecę i też wczoraj mąż mnie zbałamucił
I też się spinałam ale stwierdziłam, że skoro nie plamię, nic mnie nie boli to jest wszystko dobrze 
A tak w ogóle to dzień dobry
Wstałam i szybko bułkę wcisnęłam w siebie
O rany, dzisiaj będzie powtórka z rozrywki, już to czuję. A wczoraj wieczorem narzekałam, że objawy mi zniknęły 
Kejti, dziękuję Kochana :*
Uciekam na kłucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 07:59

-
Livia będzie dobrze
ciesz się że chociaż na chwilę odpoczęłaś hehehe 
Groszku widzę że zakupy konkretne..
ja jak pojade to jak wpadnę w szau to nie wyjdę ... ja już się męczę przy duzym wysilku a co dopiero potem?! nie lepiej teraz na spokojnie? przecież to nie ucieknie
ja też wyznaję tą zasadę.. tylko aby czekam na okazje żeby zacząć robić zakupy 
nawet moja mama już mnie pogania
w sumie.. wystarczy że śnieg popada i będzie naprawdę nieciekawie... na moje okolice jest naprawdę masakra.. 
o to będziemy razem wizytować hehhe
Rudasku dobry mikołaj
i już?
dobrze masz:D
Anutka Aguś no to chyba sprawa jasna
będzie córa pewnie 
-
Mizzi mój wie, że przesiaduję na forum ciągle

Jeny, czekam na te wyniki i czekam. Dzisiaj chodzę i powtarzam do R. "a co jak już nie jestem w ciąży?" Szkoda, ze jego miny nie widziałyście - myślałam, że mi odwinie z plaskacza
Zaraz do sklepu lecimy i fotel mi nowy musimy kupić do biurka (a co będe narzekać, ja chce kupowac ja jestem chętna)
A na 18 chyba idziemy do kina na Interstellar (3 godziny trwa!!!) nie nie wiem jak wysiedzę ale obok jest McDonald więc powinnam wytrzymać 
A i pochwalę się wam - zdecydowaliśmy się na działkę - kupujemy! Formalności załatwiamy wszystkie w grudniu jak R. wróci ze statku. Kupujemy jednak tą wielką co od początku o niej myśleliśmy i negocjowaliśmy ceną bo inne jakoś takie nijakie były
Wiec pewnie na wiosnę ruszymy z budową
Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość

-
Ja byłam na badaniach , zapłaciłam 180 zł .
Znów pobierała mi ta stara babcia z plakietką położna
wszystkie wyniki dostanę na e-maila ale oprócz hiv i grupy krwi ... wszystkie będą dopiero około piątku
i znowu niepokój czy wszystko ok ..
dziś troche mniej mnie bolą piersi niż zwykle i oczywiście tragedia
cały czas je macam
-
Witam
Jestem tu dopiero od 29pazdziernika tak wlasnie zaczol sie moj cykl ktory trwa 26 dni dzisiaj powinien byc dzien owulacyjny sprawdzam swoj sluz niby jest rozciagliwy ale mam duzo bialych oplaw (grodki) czy wlasnie w trakcie owulacji moga nastapic oplawy. Jestem zalamana staram sie z partnerem od 2 lat o malenstwo stwierdzono u mnie PCOS i do tego niedoczynnosc tarczyc po leczeniu wrocilo wszystko do normy ale nadal nie moglam zajsc w ciaze wybralam innego lekarza ktory zrobil mi w sierpniu zabieg laparoskopie wszystko jest ok powiedzial ze czeka po miesiacu czyli we wrzesniu na telefon ze jestem w ciazy.Boje sie ze i w tym miesiacu przyjdzie miesiaczka i znowu depresja zalamanie i zadawanie sobie pytan co nie tak robie czy ktos by mogl mi udzielic informacji na temat skad sie wie ze jest wysko i ze jest otwarta no i co z tymi oplawamizaneta880
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH