Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka

u nas kurna chata pada
jak cholera od nocy 
bylismy w hurtowni zabawek, bo jutro jedziemy do kuzynki a ma 5 miesieczne dizecko i cos musielismy kupic
wchodze do tej hurtowni i nie wiedziałam gdzie spojrzeć, tyyyyle tego wszystkiego w koło
woooooooow !
a teraz wlasnie skońćzylam sprzatac, czuje sie jakbym miala sie zaraz przekrecic ;/
Livka, ale super
bedzie nowy domek 
napewno wszystko dobrze bedzie z wynikami
a i zapomniałam ze jestes po HSG- chyba mówiłam wtedy ze do 3 cykli sie super zachodzi, a Tobie sie nawet w pierwszym udało
i faktycznie wyluzowanie pomaga
Majeczka sie bedzie opiekować 
Mizzy ahh ci faceci, siedem światów z nimi
jakieś zmierzłe ostatnio...
choc powiem Wam, ze ja tez strasznie jestem zmierzla i nerwowa, momentami sie nie poznaje...
Monia, u Ciebie tez napewno wyniki super
na HIVa zawsze sie czeka troszke dłużej, a z grupa krwi roznie...
livia30 lubi tę wiadomość
-
Mało zawału nie dostałam... Mąż wyrwał mnie z domu na zakupy żebym nie myślała o wynikach ale jak tylko wróciliśmy wpadłam do pokoju i do komputera - w butach, kurtka rzucona na podłogę... Otwieram wyniki i... 220,60!!! Ja pierdykam! Taki okrzyk z siebie wydałam, że jak wybiegłam na podwórko do R. to mi od razu powiedział "słyszałem"

Dla przypomnienia powiem, że 06.11. miałam wynik 73 a dzisiaj po 48 godzinach 220
Ale jestem szczęśliwa!!!
Zaraz do kina się zbieramy - musiałam się wam pochwalić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 17:12
przedszkolanka:), mizzelka, przyszła mama:), Chica Mala, Lena87 lubią tę wiadomość

-
Livia super!
bardzo się cieszę

my po zakupach, kosmetyki kupione, pieluchy,szczoteczka i śliniaczki też
a teraz kolej na allegro kocyk, rożek,mata do wanienki, naklejki i firanki
moi już imprezują , grilla robią a ja mam spokój na ovu i małe spa zanim wrócą w domu mi rządzić
aaa widziałam dzisiaj w Smyku albo Fido laktator...za 550zł!! Masakra! -
suuuper Livcia
bedzie roslo teraz to maleństwo

a może dwa?
aaa... przyszła mi kurtka z bonprixu- calkiem fajna, kolor mosrski- nie wygladam najgorzej
hihi
ale jakoś ciepławo na ta kurtkę;P
dobrze, ze wielofunkcyjna jest, po ciazy tez ja mozna smiało nosic
Przedszkolanko, widze ze imprezka pełną gębą
i zakupki zrobione, bedzie co oblewac;)
jaaacie, ale drogi laktator.... to chyba z Medeli??
w ogole drogie maja te rzeczy kosmetyczne, pielegnacyjne w Smyku
nie opłaca sie kupować
np. na samej butelce avent przebitka 2 x niz w tej hurtowni co robiłam zakupy

a jaki laktator kupujecie?
ja mam narazie ten zwykły taki najtańszy, co go polecałam...ale boje sie ze w razie W sobie nie poradzi.... i teraz sie zastanawiam czy avent czy medela czy reczny czy elektroniczny
aa...jesli bym mogła tu pare słów od siebie powiedzieć
jesli kupujecie staniki do karmienia piersia, to na poczatek proponuje miekkie staniki, pozniej mozecie z fiszbinami...bo jesli na poczatek pojdziecie w fiszbiny, piersi sa bardzo wrazliwe, moze sie gdzies w jakims miejscu zrobic ucisk i zastój, co nie jest miłe....
i druga sprawa, gabki da wanienki- nie polecam- siedlisko bakterii, grzybów itd.
dlatego ja wybrałam foczke do wanienki, bo pozniej problem gotować tą gabkę, sterylizować itd.
no ale oczywiscie kazda z nas zrobi, co bedzie uważała za stosowne
napisałam swoje zdanie i opinie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:
Mizzy ahh ci faceci, siedem światów z nimi
jakieś zmierzłe ostatnio...
choc powiem Wam, ze ja tez strasznie jestem zmierzla i nerwowa, momentami sie nie poznaje...
ja tak samo... teraz tak mnie wkurza że chętnie bym mu przydzwoniła...
-
ja za gąbkami też nie jestem.. jak najmniej tego.
Livia moj tez by wiedzial o forum gdyby był inny..
a dla niego najlepiej z nikim nie pisać, nie kontaktować sie
bo po co? -.- taki wyobcowany... wiadomo teraz w kogo dziecko poszło z tym chowaniem sie..
ehh
ale bety Gratuluję i zakupu działki
to aby patrzeć jak będziecie działać 
a to że Panikujecie to kolejny objaw ciążowy
ale pamiętajcie... jakby mialy cal czas cycki boleć to by wam je urwało 
a u mnie zjazd rodzinki męża... więc troszke bd mnie mniej..
ale juz mowia ze widać
bo ostatnio jak byli miesiac temu to tak nie bardzo
-
Mizzy, wybrałam ten płaszczyk, turkusowy....
http://www.bonprix.pl/style/plaszcz-pikowany-ciazowy-167635400/?catalogueNumber=961308&type=image&category=779&return=ref
ciepły jest
i brzuszek schowam, to najwazniejsze;)
widze, ze Wy zjazdy rodzinne macie dzisiaj
my jutro jedziemy do rodzinki
spaaaaaaanie mnie bierze
Mizzelca, my to mamy jakies ciezkie kalibry tych facetów
:P
-
Groszku, Mizzy miałam dzisiaj kupić do wanienki tą gąbkę a mój właśnie mówi,że to takie siedlisko bakterii a tu wy o tym wspominacie
to co polecacie w zamian? Jak to wygląda co masz Groszku?
Laktator to ja elektroniczny będę chciała,ale jaki to dopiero w styczniu będę myśleć
-
http://allegro.pl/praktyczny-fotelik-foczka-do-kapieli-nowowrodka-i4775564901.html
ja mam taka foczke.... to taki stelazyk, podtrzymuje dziecko, zebys specjalnie nie musiala sie schylać....
a jesli nie chcesz tego, to nawet pielucha tetrowa na dno wanienki z woda moze byc, zeby sie Dzidzia nie wyslizgneła z rąk, bo jednak ślisko jest....a przynajmniej na poczatku pewnie kazda bedzie sie stresować przy kąpieli.
No chyba, że już ktoś kąpał takie Maleństwo. (Livka?)
poczytałam i chyba z laktatorów wybiore Medele mini electric, kupie jakiś używany- max 150 zł... już lukałam na allegro, ale to tez chyba w przyszłym miesiacu.... boje sie ze nie dam rady recznie odciagac sobie sama pokarmu. Komuś potrafiłam odciagnać najzwyklejszym itd. a sama? jak mi przyjdzie w razie nawału odciagnac piersi...jeszcze jak stwardną, to az sie boje. Wiec chyba postawie na elektryczny, w razie czego pozniej w pracy bede tez uzywać albo sie sprzeda.. Wyparzy sie, wysterylizuje i już gotowe do użycia.
Oby tylko pokarm był....
A... wózek na styczeń zostawiam, kurde jednak lista dalej jest
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Groszku ja ciągle kupuję, skreślam z listy a lista dalej długa...
ale już na jutro mam listę stron na allegro otwarte i będę wybierać po kolei- w sklepach jednak za drogo a i ciężko już chodzić a tu wygoda 
Groszek lubi tę wiadomość
-
ja juz czuje, ze moje samopoczucie coraz gorsze, energia sie chyba wyczerpuje

strasznie mnie plecy po sprzataniu bolą
ehh....
dlatego te zakupy przez internet so super sprawa
szczególnie, że są rzeczy które człowiek moze znac po opisie i nie bedzie żadnej wtopy!
a moze porównamy swoje listy? jeszcze wyjdą jakieś różnice...
a ja wczoraj myslalam ze zostalo mi kilka rzeczy, wózek i apteka....
a tu jednak
kurcze, zapomniałam o kilku rzeczach

coś sie skreśli a za chwile inne rzeczy wchodzą na liste
-
Mi zostaly d kupienia tylko pieluchy i chusteczkiprzedszkolanka:) wrote:Groszku ja ciągle kupuję, skreślam z listy a lista dalej długa...
ale już na jutro mam listę stron na allegro otwarte i będę wybierać po kolei- w sklepach jednak za drogo a i ciężko już chodzić a tu wygoda 

Dzis przebrnelam przez ubranka, zostawilam d prania 50-68 czyl na pol roku a pozostale8 kartonow posegregowane do garazu
mam mega zapasy, po 20-30 par body, pajacow... nie spodziewalam se ze tyle tego mamy...
Groszek lubi tę wiadomość
-
ahh...dzisiaj tutaj nie ma ruchu, wiem ze weekend...
a pewnie jak mnienie bedzie to sie rozkrecicie 
musze sie wziac za pisanie artykułu do pracy
jestem na L4, ale została mi przydzielona taka działka
no cóż...
ja mam pełno ubranek w szafie, nie wiem kiedy to wszystko upiore...
i jakos posegregować pod względem rozmiarów
jeszcze wyjdzie, ze czegoś brak....
czapeczek nie mam i niedrapek
Anutka, super już masz prawie wszystko- pieluszki w całym tym ogromie potrzeb to pikuś..
-
Wróciliśmy z kina - fajny film. Jeśli jesteście w stanie wysiedzieć 3 godziny to polecam

Groszku, no ja kąpałam noworodka, ktoś musiał
Ale aż wstyd się przyznać - miałam gąbkę
Teraz myślę o czymś innym, dobrze, że podsunęłaś ta podkładkę 
Powiem wam Dziewczynki, że jestem taka szczęśliwa, że szok! Zaczyna powoli do mnie docierać, że noszę w sobie nowe życie
przedszkolanka:), Groszek, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość

-
Jestem do usług

oj kurcze, nie jestem w stanie raczej wysiedzieć juz w kinie
ale chetnie na necie za jakis czas zobacze, wiem ze to nie to samo co kino niestety.
ktoś pytał o Witaminy Prenatal Witaminer- ja mam ciazowe kwasy DHA i ogolne witaminy- tragiczna powłoczka jest dla mnie, taka sztuczna i twarda do przegryzienia nawet
nie wiem dlaczego
blrrr
nie wiem jak to bedzie w tych witaminach prenatalnych, moze lepsze... ale jeszcze troche i na tych moich połamie sobie zęby
słodkich dziewczynki, lece do spankaaa :* -
Groszku dokładnie i na dodatek teściowie.. -.- ciężkie kalibry...
oczywiście wczoraj aluzja teściowej przy wszystkich musiała być..
już tak byłam wkurwiona że nic jej nie odpowiedziałam bo nie miałam na to nerwów..
a Płaszczyk to jednak ten o którym myślałaś tylko inny kolorek
fajny jest 
a ja muszę się rozejrzeć..
co do mycia dziecka to tak tragicznie to nie wygląda, damy radę
z samego rana aby marudzę ale .. siostra męża chce nam dać łóżeczko po 2 letnim synu... porysowane itp.. nie to że mam coś do używanych rzeczy ale wolę sobie kupić nowe... czy nie mogę kupić tego co chce? a mąż oczywiście? uradowany
a ja wkur... bo ja jak coś przywiozę od mamy np swetry to syf i ble śmieci...
a naprawdę dała mi ładne sweterki takie luźniejsze... nigdy nic mu nie pasuje.
nie wezmę tego łóżeczka i już.. skoro ble jest z mojego domu to niech ble będzie od nich.. potem nie chce żeby ktoś mi coś wyrzygał..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH