X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nic ciekawego przedszkolanko, ovu mi źle owulację wyznaczyło, bo miałam w halloween a tu mi pokazuje, że owulka była 5.11 :/ czuję, że był to stracony cykl i tak mi jakoś dziwnie... Dziękuję że pytasz :*

Oczywiście trzymam kciuki za wizytę :*

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) wygrzałam całą noc głowę na poduszce elektrycznej , wypiłam gorące mleko z czosnkiem i miodem .
    Nie wiedziałam, że gorąca herbata tylko pogarsza :O
    to dlatego u mamy wczoraj po gorącej herbacie było mi jeszcze gorzej ;)
    wczoraj mama nie umiała sie powstrzymać i znalazła gdzieś na strychu moją i od siostry taką karuzelkę nad łóżeczko i działa :) cudna jest ;)

dziś mąż jechał mi do apteki po ten prenalen :)

znów mam ciśnienie podwyższone przez teściową , do tej pory myślałam, że jest spoko, ale coraz bardziej zaczyna mnie grzać.. znów to co my wymyśliliśmy jest beeeee nosz ku*** m**

Miłego dnia ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynki :) moje ovu tez w tym miesiacu mnie zaskakuje... Zwykle cykle mam ponad 35 dniowe a w tym miesiacu to wszystko wskazuje albo na krotszy cykl albo juz sama nie wiem....dzis wystapilo plamienie mimo,ze to 25dc, wiec juz sama nie wiem czy @ sie zbliza czy moze ovu zle wyznaczylo owulacje i dopiero teraz wystapila. Wszystko wskazywalo na owulacje w 12dc i okropny bol prawego jajnika, plamienie i skok temperatury. A dzis to ja juz ńie wiem co to za zwiastun ;)

ovufriend.pl
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj pamiętam ja też miałam przed clo cykle cięzkie do zinterpretowania :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej:)
    ale tu dyskusje od samego rana :)

Podczytywama Was w week ale nie pisałam bo brak czasu, w sobote wycieczka do endo, potem imprezka :) a wczoraj wizyta moich rodziców wiec cały dzien na nogach itd :)

u mnie jakby Mały troche wyluzowal i mało sie rusza, na szczescie ide we srode do lekarza to sie dowiemy co i jak z Nim :)

co u Was Dziewczynki ?

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj pierwszy cykl z ovu i traf chcial,ze sie pokrecilo jakos. Albo moze to u mnie normalne tylko wczesniej tego nie monitorowalam.Chociaz plamien nie pamietam, nie wystepowaly. Wczesniej obserwowalam cialo ale nie zapisywalam. No ale plus z tego taki,ze ciekawie jest poznawac swoje cialo w taki sposob ;) no nic czas pokaze co to za zwiastuny a moze to @ dzis przyszla duuuzo szybciej.

ovufriend.pl
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila trzymam kciuki żeby to nie była @ :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam na wyniki na e-mail mają być :)
    a wizyta dopiero za tydzień w środę ;/

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana, trzymaj, trzymaj :) a noz widelec moze... Nie nakrecam sie za bardzo bo juz mam za soba wkrecone oznaki i dopatrywanie sie we wszystkim oznak ciazy :) i od 2 cykli wuluzowalam. Jak ma byc to bedzie :) i nie chodze z zegarkiem w reku do łózka tylko wtedy kiedy mamy oboje ochote :)

ovufriend.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, postanowiłam do was dołączyć. Moja historia jest burzliwa aczkolwiek nie jedyna się z tym zmaga. W zeszłym roku poroniłam, od tego czasu nie mogę zajść w ciążę. W sierpniu 2014 miałam usuwany torbiel jajnika lewego poprzez laparotomię, kuracja 3 m-ce Visanne i od 4 tygodni jestem bez leku, z nadzieją,że w końcu nam się uda. Niepokoję się ponieważ jestem przeziębiona, mam katar i kaszel, do tej pory brak okresu- w sobotę 4 plamki lekko różowe i nic. Chciałam iśc do lekarza ale nie chce antybiotyku bo a nóż się udało. Czy zrobić BHCG w środę?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj.. ja bym szla na betę a nóz widelec :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek ja tez bym szla sprawdzic. Kto wie :)

ovufriend.pl
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Laseczki :-)

U mnie dziś będzie intensywny dzień... o 18:45 R. ma samolot ale musimy wyjechać wcześniej bo jeszcze musimy kilka spraw załatwić przed jego wylotem. A pod wieczór będę miała gości do środy - przyjeżdżają na zawody konne w Sopocie więc pewnie skocze jutro popatrzeć też i porobić zdjęcia ;-)

Ból gardła już mi przeszedł ale muli mnie ciągle i zawroty głowy dokuczają. Od jedzenia mnie prawie odrzuciło, jak wy jadłyście na początku w ogóle? :D Po owulacji objadałam się jak szalona a teraz nic - najlepiej cola mi wchodzi :D

Poszukuję ginekologa do prowadzenia ciąży, mam już jedna babkę upatrzoną ale poszukam jeszcze jutro i w środę dzwonię się umawiać ;-)

Mam dziś zabiegany dzień więc pewnie uda mi się zajrzeć dopiero wieczorkiem.

A R. do mnie dzisiaj "ale masz cycole wielkie" :O No super :D

Aguś trzymam kciuki za wizytę. Monia wyniki też będą super ;-)

Witam nowe koleżanki :-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie się waham, bo z jeden strony nie chcę sie nakręcać ale z drugiej 4 tyg bez @ chociaż wiem,że po Visanne i do 6 tyg po odstawieniu można nie mieć @. Ehh, dla świętego spokoju jeśli do środy rana nic się nie zmieni to lecę na Betę :)

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Livia :) widze tutaj duzo z Was juz ma za soba oczekiwania na krechy :) super :) mam nadzieje dolaczyc do Was jak najszybciej ;)

ovufriend.pl
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Witajcie Laseczki :-)

U mnie dziś będzie intensywny dzień... o 18:45 R. ma samolot ale musimy wyjechać wcześniej bo jeszcze musimy kilka spraw załatwić przed jego wylotem. A pod wieczór będę miała gości do środy - przyjeżdżają na zawody konne w Sopocie więc pewnie skocze jutro popatrzeć też i porobić zdjęcia ;-)

Ból gardła już mi przeszedł ale muli mnie ciągle i zawroty głowy dokuczają. Od jedzenia mnie prawie odrzuciło, jak wy jadłyście na początku w ogóle? :D Po owulacji objadałam się jak szalona a teraz nic - najlepiej cola mi wchodzi :D

Poszukuję ginekologa do prowadzenia ciąży, mam już jedna babkę upatrzoną ale poszukam jeszcze jutro i w środę dzwonię się umawiać ;-)

Mam dziś zabiegany dzień więc pewnie uda mi się zajrzeć dopiero wieczorkiem.

A R. do mnie dzisiaj "ale masz cycole wielkie" :O No super :D

Aguś trzymam kciuki za wizytę. Monia wyniki też będą super ;-)

Witam nowe koleżanki :-)

Livka mi wchodzily owoce i nabiał- serek ziarnisty, biały, jogurty itd :) i kilogramy jabłek-zreszta do dzis :)
    a co do cycków to powiedz swojemu R ze beda jeszcze wieksze :)
    hehehe ja mam to samo :) moj mi tez o tym cały czas przypomina a ja sie uswiadamiam w fakcie, ze dobrze ze normalnie mam małe bo te mi strasznie ciązą :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek idź na betę :) trzymam kciuki żeby była pozytywna :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek jak masz mozliwosc to idz i zrob bo przez kolejne mozliwe 2 tyg ( jesli byloby to 6 bez @) to sie kobitko tylko zameczysz zastanwianiem no i nadzieją. Ja trzymam kciukasy za Ciebie i zycze fasolki :D

ovufriend.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję serdecznie :) Ale tu miłe kobitki są :) szok... To jest moje pierwsze forum. Również każdej z was starającej się o potomka życzę szczęścia no i dwóch kresek :) W takim razie nie ma co, w środę idę na betę :) Oczywiście dam znać jak tylko poznam wyniki :)
    A tak z innej beczki, miała może któraś z was podobną sytuację tzn. kurację Visanne?

livia30 lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila bo to szczęśliwy wątek jest ;-)

Rudasku ja wczoraj próbowałam jabłko zjeść ale nie wyszło. Danio Straciatella zjem, kiełbaskę skubnę, wczoraj racuchy zjadłam. No i zupę ogórkową 3 dni pod rząd jadłam :D No nic, dam radę ;-) Wyczytałam, ze przed wstaniem z łózka trzeba coś przekąsić to wtedy ponoć jest lepiej - położę sobie banana jutro na szafce przy łóżku i sprawdzimy ;-) Bełtów nie ma i mam nadzieję, że tak zostanie :D W sumie to źle nie jest, czasem mam schizę tylko, że zaraz okres dostanę :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1497 1498 1499 1500 1501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ