Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
A nic ciekawego przedszkolanko, ovu mi źle owulację wyznaczyło, bo miałam w halloween a tu mi pokazuje, że owulka była 5.11
czuję, że był to stracony cykl i tak mi jakoś dziwnie... Dziękuję że pytasz :*
Oczywiście trzymam kciuki za wizytę :*
Julia
07.2015 -
Hej
wygrzałam całą noc głowę na poduszce elektrycznej , wypiłam gorące mleko z czosnkiem i miodem .
Nie wiedziałam, że gorąca herbata tylko pogarsza
to dlatego u mamy wczoraj po gorącej herbacie było mi jeszcze gorzej
wczoraj mama nie umiała sie powstrzymać i znalazła gdzieś na strychu moją i od siostry taką karuzelkę nad łóżeczko i działa
cudna jest 
dziś mąż jechał mi do apteki po ten prenalen
znów mam ciśnienie podwyższone przez teściową , do tej pory myślałam, że jest spoko, ale coraz bardziej zaczyna mnie grzać.. znów to co my wymyśliliśmy jest beeeee nosz ku*** m**
Miłego dnia .. -
Oj dziewczynki
moje ovu tez w tym miesiacu mnie zaskakuje... Zwykle cykle mam ponad 35 dniowe a w tym miesiacu to wszystko wskazuje albo na krotszy cykl albo juz sama nie wiem....dzis wystapilo plamienie mimo,ze to 25dc, wiec juz sama nie wiem czy @ sie zbliza czy moze ovu zle wyznaczylo owulacje i dopiero teraz wystapila. Wszystko wskazywalo na owulacje w 12dc i okropny bol prawego jajnika, plamienie i skok temperatury. A dzis to ja juz ńie wiem co to za zwiastun 
-
hej hej:)
ale tu dyskusje od samego rana
Podczytywama Was w week ale nie pisałam bo brak czasu, w sobote wycieczka do endo, potem imprezka
a wczoraj wizyta moich rodziców wiec cały dzien na nogach itd 
u mnie jakby Mały troche wyluzowal i mało sie rusza, na szczescie ide we srode do lekarza to sie dowiemy co i jak z Nim
co u Was Dziewczynki ? -
To moj pierwszy cykl z ovu i traf chcial,ze sie pokrecilo jakos. Albo moze to u mnie normalne tylko wczesniej tego nie monitorowalam.Chociaz plamien nie pamietam, nie wystepowaly. Wczesniej obserwowalam cialo ale nie zapisywalam. No ale plus z tego taki,ze ciekawie jest poznawac swoje cialo w taki sposob
no nic czas pokaze co to za zwiastuny a moze to @ dzis przyszla duuuzo szybciej.
-
Sana, trzymaj, trzymaj
a noz widelec moze... Nie nakrecam sie za bardzo bo juz mam za soba wkrecone oznaki i dopatrywanie sie we wszystkim oznak ciazy
i od 2 cykli wuluzowalam. Jak ma byc to bedzie
i nie chodze z zegarkiem w reku do łózka tylko wtedy kiedy mamy oboje ochote
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, postanowiłam do was dołączyć. Moja historia jest burzliwa aczkolwiek nie jedyna się z tym zmaga. W zeszłym roku poroniłam, od tego czasu nie mogę zajść w ciążę. W sierpniu 2014 miałam usuwany torbiel jajnika lewego poprzez laparotomię, kuracja 3 m-ce Visanne i od 4 tygodni jestem bez leku, z nadzieją,że w końcu nam się uda. Niepokoję się ponieważ jestem przeziębiona, mam katar i kaszel, do tej pory brak okresu- w sobotę 4 plamki lekko różowe i nic. Chciałam iśc do lekarza ale nie chce antybiotyku bo a nóż się udało. Czy zrobić BHCG w środę?
-
Witajcie Laseczki

U mnie dziś będzie intensywny dzień... o 18:45 R. ma samolot ale musimy wyjechać wcześniej bo jeszcze musimy kilka spraw załatwić przed jego wylotem. A pod wieczór będę miała gości do środy - przyjeżdżają na zawody konne w Sopocie więc pewnie skocze jutro popatrzeć też i porobić zdjęcia
Ból gardła już mi przeszedł ale muli mnie ciągle i zawroty głowy dokuczają. Od jedzenia mnie prawie odrzuciło, jak wy jadłyście na początku w ogóle?
Po owulacji objadałam się jak szalona a teraz nic - najlepiej cola mi wchodzi 
Poszukuję ginekologa do prowadzenia ciąży, mam już jedna babkę upatrzoną ale poszukam jeszcze jutro i w środę dzwonię się umawiać
Mam dziś zabiegany dzień więc pewnie uda mi się zajrzeć dopiero wieczorkiem.
A R. do mnie dzisiaj "ale masz cycole wielkie"
No super 
Aguś trzymam kciuki za wizytę. Monia wyniki też będą super
Witam nowe koleżanki

-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Witajcie Laseczki

U mnie dziś będzie intensywny dzień... o 18:45 R. ma samolot ale musimy wyjechać wcześniej bo jeszcze musimy kilka spraw załatwić przed jego wylotem. A pod wieczór będę miała gości do środy - przyjeżdżają na zawody konne w Sopocie więc pewnie skocze jutro popatrzeć też i porobić zdjęcia
Ból gardła już mi przeszedł ale muli mnie ciągle i zawroty głowy dokuczają. Od jedzenia mnie prawie odrzuciło, jak wy jadłyście na początku w ogóle?
Po owulacji objadałam się jak szalona a teraz nic - najlepiej cola mi wchodzi 
Poszukuję ginekologa do prowadzenia ciąży, mam już jedna babkę upatrzoną ale poszukam jeszcze jutro i w środę dzwonię się umawiać
Mam dziś zabiegany dzień więc pewnie uda mi się zajrzeć dopiero wieczorkiem.
A R. do mnie dzisiaj "ale masz cycole wielkie"
No super 
Aguś trzymam kciuki za wizytę. Monia wyniki też będą super
Witam nowe koleżanki
Livka mi wchodzily owoce i nabiał- serek ziarnisty, biały, jogurty itd
i kilogramy jabłek-zreszta do dzis 
a co do cycków to powiedz swojemu R ze beda jeszcze wieksze
hehehe ja mam to samo
moj mi tez o tym cały czas przypomina a ja sie uswiadamiam w fakcie, ze dobrze ze normalnie mam małe bo te mi strasznie ciązą
-
nick nieaktualnyDziękuję serdecznie
Ale tu miłe kobitki są
szok... To jest moje pierwsze forum. Również każdej z was starającej się o potomka życzę szczęścia no i dwóch kresek
W takim razie nie ma co, w środę idę na betę
Oczywiście dam znać jak tylko poznam wyniki 
A tak z innej beczki, miała może któraś z was podobną sytuację tzn. kurację Visanne?
livia30 lubi tę wiadomość
-
Kamila bo to szczęśliwy wątek jest

Rudasku ja wczoraj próbowałam jabłko zjeść ale nie wyszło. Danio Straciatella zjem, kiełbaskę skubnę, wczoraj racuchy zjadłam. No i zupę ogórkową 3 dni pod rząd jadłam
No nic, dam radę
Wyczytałam, ze przed wstaniem z łózka trzeba coś przekąsić to wtedy ponoć jest lepiej - położę sobie banana jutro na szafce przy łóżku i sprawdzimy
Bełtów nie ma i mam nadzieję, że tak zostanie
W sumie to źle nie jest, czasem mam schizę tylko, że zaraz okres dostanę 

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH