Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Sana a Ty bierzesz jakieś leki czy naturalnie narazie? Bo wiesz, ja też byłam pewna owulki akurat w którymś dniu a ona zrobiła po swojemu i była w innym

Monia teraz się denerwować nie możesz, więc "lej" na to co mówi teściowa
ja zawsze słucham wszystkich rad, co lepiej kupić albo "po co to kupować" a robię i tak po swojemu
kuruj się a wyniki będą na bank dobre :*
Kamila wykres masz ładny, ładna implantacja mogła być, no ale trzeba czekać co z tego wyjdzie
Rudasku Pola nadrobiła przez weekend za Stasia w kopaniu
oni się tak zamieniają chyba haha 
Zgredku witamy
zrób bete dla swojego spokoju
a jak będzie ujemna to wylecz się do końca i wtedy zacznijcie, bez stresów
skoro raz Wam się udało to nie masz problemu z zajściem a może z utrzymaniem? Robiłaś badania?
Livia ja jadłam co 30 min.po kilka łyżek zupy,albo małą kanapkę z serem
a później praktycznie nic niestety...aa i próbowałam kukurydzę wciskać 
to dzisiaj Wam zleci dzień no i wycieczkę będziesz miała, a zdjęcia fajne będą, już to czuję
dziękuję za kciuki :*
-
livia30 wrote:Kamila bo to szczęśliwy wątek jest

Rudasku ja wczoraj próbowałam jabłko zjeść ale nie wyszło. Danio Straciatella zjem, kiełbaskę skubnę, wczoraj racuchy zjadłam. No i zupę ogórkową 3 dni pod rząd jadłam
No nic, dam radę
Wyczytałam, ze przed wstaniem z łózka trzeba coś przekąsić to wtedy ponoć jest lepiej - położę sobie banana jutro na szafce przy łóżku i sprawdzimy
Bełtów nie ma i mam nadzieję, że tak zostanie
W sumie to źle nie jest, czasem mam schizę tylko, że zaraz okres dostanę 
Livka nie wiem czy banan to dobry pomysł...zalecaja kawałek chleba, najlepiej piętke albo czerstwy
i szkalnicha wody
ja tak robiłam i troche pomagało ale na poczatek, a pozniej znów ochota na bełt, ale na szczescie tylko cohota
-
Rudasek wrote:Agusia jak z kocykiem, zamowiłas już jakiś, bo widzialam ze szukałaś Minky

mam już upatrzony,tylko jeszcze nie wybrany wzór
zamawiać będziemy dzisiaj jak zdążymy,bo muszę jeszcze kilku rzeczy poszukać 
Livia euthyrox ja zauważyłam że mi najlepiej wchodzi jak tylko małym łykiem popiję
-
przedszkolanka:) wrote:mam już upatrzony,tylko jeszcze nie wybrany wzór
zamawiać będziemy dzisiaj jak zdążymy,bo muszę jeszcze kilku rzeczy poszukać 
Livia euthyrox ja zauważyłam że mi najlepiej wchodzi jak tylko małym łykiem popiję
Agus pokazuj jaki ???
bo ja też szukam
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanka- badania robiłam, jeśli chodzi o moje narządy to wszystko działa prawidłowo, robiłam tydzien temu Toxo, Cytomegalię i HTC i wszystko jest super, dostaliśmy "zielone swiatło" od lekarza prowadzącego.
Jestem z okolic Poznania, mam 23 lata, od 3 m-cy jestem, szczęśliwą żona wspaniałego faceta
Z wykształcenia jestem Nauczycielką wych. przedszkolnego i nauczania początkowego ale nie pracuje w zawodzie.
Mój mąż jest ode Mnie starszy o 5 lat i bardzo chciałby juz zostać tatą. Z medycznego punktu widzenia jesteśmy zdrowi, tylko nie wychodzi.... -
Rudasku taki , myślę że jakiś różowy wybiorę jak potwierdzi się dzisiaj Pola :
http://allegro.pl/cienki-kocyk-maluszka-75x100-minky-light-makaszka-i4702167731.html
Zgredku a jak progesteron, prolaktyna i tarczyca?
to w moim wieku jesteś i nawet mamy ten sam zawód
Sana takie wysyłanie u nas działa, Monia coś o tym wie
-
Przedszkolanka, my staramy sie o dziecko od niedawna, moze jakies pol roku. Z tym,ze "nie zwariowalismy" jeszcze i po prostu kiedy mamy ochote to idziemy pobaraszkowac
co prawda w kazdym cyklu mialam nadzieje na to,ze to jednak ten cykl ale bez monitorungu. Od tego cyklu postanowilam zalozyc ovufriend,zeby wiedziec czy sie "wstrzelilismy" czy tez nie. Dla wlasnego spokoju, bo jak nie monitorowalam cyklow to w zasadzie kazdy byl mozliwy. No ale widze teraz,ze ten cykl jest jakis dziwny bo ostatnie miesiace moje cykle byly dlugie a ten albo zapowiada sie krotszy przez "mozliwa" owulacje w 12dc ( plamienie,skok temp., i bol jajnika) albo kto wie moze dopiero teraz mam owulacje. Albo zaciazylam no i tych "albo" jest duzo
-
nick nieaktualny
-
A Aguś zapomniałam
Maja już wie - zareagowała nawet nawet. Powiedziała, ze cieszy się bo wie, ze ja się cieszę i że będzie mi pomagać. Ale później było kilka rozmów jeszcze i łzy, bo jest już zazdrosna i boi się, że zejdzie na dalszy plan... To akurat zasługa jej ojca (biologicznego) bo Majka ma młodszego brata, na którego bardzo się cieszyła no ale mozecie sie domyślić jak było później... Także moje dziecko nie jeździ tam wcale, rzadko się widują - mi to na rekę ale nie dziwne, ze Mloda teraz się boi

-
przedszkolanka:) wrote:Rudasku taki , myślę że jakiś różowy wybiorę jak potwierdzi się dzisiaj Pola :
http://allegro.pl/cienki-kocyk-maluszka-75x100-minky-light-makaszka-i4702167731.html
Zgredku a jak progesteron, prolaktyna i tarczyca?
to w moim wieku jesteś i nawet mamy ten sam zawód
Sana takie wysyłanie u nas działa, Monia coś o tym wie

No to ja tez te ogladałam
tylko ja kupie z tych grubszych, bo dwa cienkie mam 
tylko szczerze mowiac to nic nie wynalazłam fajnego, mam poscielke w owieczki niebieską itd i nie chce teraz dodawać do tego sówek i robić odpustu z łożeczka
heheheh i szukam jakiegos w miare jednolitego
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH