Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMizzelka, dokładnie, tak jak piszesz
Lepiej się upewnić, że wszystko jest dobrze żeby w razie czego nie zaszkodzić
No my juz od roku czekamy... Jak to mówi mój mąż "ciągle trafiamy do poczekalni". Najpierw kazali czekać po łyżeczkowaniu 2 mc, potem staranka bez owocna więc wizyta i gin, okazało sie że torbiel więc poczekalnia na 3 mc bo zapisał mi lekarz anty żeby sie wchłonęło, po tych 3 mc wizyta( miały być dobre wieści że sie wchłonął i możemy działać, okazało się że się nie wchłoną a urósł
więc praktycznie natychmiastowa operacja no i kolejna poczekalnia na 3 m-ce bo kuracja visanne....
Ehhhh..... -
Monia nie stresuj się teściową, znam ten ból, omijaj szerokim łukiem a w myślach strzel jej w łeb

ale mi bulgocze w brzuchu ooo rety... i jeszcze głowa też mnie boli..
w sumie co sie dziwić.. całą noc nie spałam przez te ryki..
Kama dziwię się że w razie ciąży pozwoliła na 3 Apapy.. u mnie to aby na jedną tabletkę na dobę pozwolił.. to przeczekałam ten ból w dzien a na wieczór brałam.. kładłam się pod kołdrę w ciszy, zasłoniłam rolety i czekałam.. aż ból się uspokoi.. a miałam migrenowe :<
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 12:28
-
Psikacza mam do nosa ale nic nie pomaga,czosnek jak narazie przykładam do wargi żeby mi ta nieszczęsna opryszczka zeszła.mizzelka wrote:hmm na katar miałam sposób tzn dobry psiukacz ale w ciąży nie za bardzo żeby go uzywać.. słyszałam że dla dzieci dają do wąchania czosnek pokrojony, może spróbuj??
Wyczytałam żeby do wrzątku wsypać sól i to wdychać pod ręcznikiem 10min,spróbuje tego. -
Zgredka o cholerka to same leczenie ile.. ale jak juz jest zielone światło to niech się dzieje co chce..
oby dobrze
w razie co zbadaj prl i progesteron jak Przedszkolanka podała.. bo dziwię się że nie kazał gin tego przebadać.. choć po kuracji hormonalnymi każą czekać 2 miesiące żeby sprawdzić poziom hormonów, żeby organizm się oczyścił z tego..
więc ciekawe czy wynik byłby realny
-
nick nieaktualny
-
Zakupie herbatę rumiankową i spróbuje i tego bo już zaczynam w depreche popadac przez ten katarZgredek wrote:Madziulka- na katar to zrób sobie inhalację tzn. w litrze wdy zagotuj 7 ziarenek ziela angielskiego, 2 torebki herbaty rumiankowej, łyżkę soli i garśc majranku i wdychaj gorące pod ręcznikiem

-
nick nieaktualnyMizzelka, no badania zrobie dla samej siebie z krwi tak?
Organizm po Visanne oczyszcza sie w ciągu 2 dniu od odstawienia. Ogólnie bardzo duzo jest sytuacji( wyczytałan ma innych forach) gdzie kobitki zachodzą w ciążę zaraz po odtawieniu bo te leki działaja jak menopauza
Tzn jajniki sa w uśpieniu i jak wystrzela to wiesz
od razu heheh albo w kolejnym cyklu zachodzą w ciążę. Zobaczymy jak będzie u nas
-
nick nieaktualny
-
Mam Vicks Sinex,ale na mnie nie działamizzelka wrote:inhalacja taka? hmm ciekawe czy z olejkiem eukaliptusowym by się udało..
a psiukacz jaki masz?
ooo zgredka fajnie napisała akurat rumianek odkaża.. a pewnie bakterie ci tam siedzą w tym nosie i robią zamieszanie.. -
Madziulka nie dziwię ci się.. mi na katar zawsze pomógł tylko otrivin.. ale niestety nie jest za bardzo przyzwolony w ciąży aby w kryzysowych sytuacjach bo uzależnia i coś ma w składzie, choć nie tak mocno groźne bo kobietki normalnie stosowały ale ryzyk fizyk... kiedys lekarz powiedział facetce że jak ma się męczyć z takim oddechem to już niech lepiej sobie nim psiuka..
-
Oby ObyZgredek wrote:Mizzelka, no badania zrobie dla samej siebie z krwi tak?
Organizm po Visanne oczyszcza sie w ciągu 2 dniu od odstawienia. Ogólnie bardzo duzo jest sytuacji( wyczytałan ma innych forach) gdzie kobitki zachodzą w ciążę zaraz po odtawieniu bo te leki działaja jak menopauza
Tzn jajniki sa w uśpieniu i jak wystrzela to wiesz
od razu heheh albo w kolejnym cyklu zachodzą w ciążę. Zobaczymy jak będzie u nas 
tak tak krew bd potrzebna
wiem że progesteron fajnie sobie zbadać w 7 dniu cyklu po skoku temperatury.. że wtedy jest największy "wyrzut" tego hormonu, ale niektóre sobie badają tak normalnie żeby chociaz zobaczyć co tam sie dzieje i czy wlasnie nie jest za słaby.. żeby utrzymać fasolkę w razie co 
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Oby Oby
tak tak krew bd potrzebna
wiem że progesteron fajnie sobie zbadać w 7 dniu cyklu po skoku temperatury.. że wtedy jest największy "wyrzut" tego hormonu, ale niektóre sobie badają tak normalnie żeby chociaz zobaczyć co tam sie dzieje i czy wlasnie nie jest za słaby.. żeby utrzymać fasolkę w razie co 
No tylko widzisz, ten pierwszy cykl po Visanne to nie wiadomo czy miałam/mam ovu więc ciężko będzie trafić ale chyba zrobie tak po prostu zobaczyć czy nic niepokojącego tam nie ma.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

07.2015