Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no ale już mam konkret... same badanie grupy krwi jest drogie, bynajmniej u mnie...XxMoniaXx wrote:no za wszystkie badania i z tsh , ft 3 i 4 które dodałam sama od siebie płaciłam 180 zł
ciekawe jakbys powiedziała że masz taką czy kazaliby powtorzyc że muszą mieć tą kartkę koniecznie czy nie.. bo u mnie to przypięli do karty ciąży
chociaż jedno miałam z bani
-
A wiecie na co moja teściowa wpadła
mam termin na koniec czerwca a 15 sierpnia idziemy na wesele z noclegiem 2 dni 100 km od domu i wpadła na pomysł, że to nie problem bo dziecko dam mamie mojej i mi przy nim będzie
coooo ? miesięczne dziecko ? ona zgłupiała
czy to pies jest żeby go tak podrzucać ? a ja jej na to , że nie wiadomo czy wogóle pojdziemy a ja nie zamierzam miesiecznego dziecka zostawiac mojej mamie bo my sami będziemy sie wzajemnie siebie jeszcze uczyć i i tak bym miała po weselu bo bym sama wisiała na teleonie cały czas,... jestem w szoku, że kobieta która wychowała 3 dzieci ma takie pomysły no sorry ... przesadzam ?
-
miesięczne dziecko? ja mam wesele w następnym roku i maluszek bd 3 miesięczny i nie idę a co dopiero miesięczne.. przeciez to malenstwo.. a pokarm? jak z cyckami to ogarnąć?

ale nie denerwuj sie.. olać jej zdanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 13:05
-
no i wiecie 2 dni to 2 kiecki ... ja nie jestem chudziną ... mam trochę ciałka i jeszcze będę jej szukać wiadomo najwcześniej 2 tyg po porodzie czyli połowa lipca i co ona mysli że ja od chop siup znajde kiecke w pierwszym sklepie jeszcze wiadomo z kilkogramai z ciąży ? i będe co 2 godziny karmić odciągać ? ehhhhh matka 3 dzieci a nie wiem .... dziwnie to pojmuje wszystko ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 13:09
-
nie wiadomo jak bd się czuć po porodzie.. przepraszam ze tak napisze ale niktóre to mają problem z siadaniem przez 3 tyg.. a co dopiero wesele na głowie.. z takim maluszkiem duzo jest pracy i nie ma swojego rytmu.. gdzies dopiero od 3 miesiąca chyba ma swoj plan dnia.. a tak to harmider.. nie wiadomo czy bd wyspana
no nie pomyślała troche.. najwyzej sami pojadą.. -
no właśnie .... no niech sobie jadą sami bo my nawet jakbyśmy jechali to osobnym autem bo wózek i wszystko a z resztą my musielibyśmy mieć możliwośc odjechac do domu o każdej porze ..mizzelka wrote:nie wiadomo jak bd się czuć po porodzie.. przepraszam ze tak napisze ale niktóre to mają problem z siadaniem przez 3 tyg.. a co dopiero wesele na głowie.. z takim maluszkiem duzo jest pracy i nie ma swojego rytmu.. gdzies dopiero od 3 miesiąca chyba ma swoj plan dnia.. a tak to harmider.. nie wiadomo czy bd wyspana
no nie pomyślała troche.. najwyzej sami pojadą.. -
Teraz czasy się zmieniły i kady żyje i postępuje jak chce.Nie ma co słuchać innych.ja to czasami się cieszę że nie mam teściowej,nikt mi nie marudzi,nie narzuca swojego zdania,a z drugiej str żałuje że nie zdążyłam jej poznaćXxMoniaXx wrote:jeszcze wiadomo chrzciny przed tym weselem "bo jak też można wyjść z nieochrzczonym dzieckiem "

-
teściowa każda jest fajna jak siedzi cicho i mieszka 10km od domuMadziulka wrote:Teraz czasy się zmieniły i kady żyje i postępuje jak chce.Nie ma co słuchać innych.ja to czasami się cieszę że nie mam teściowej,nikt mi nie marudzi,nie narzuca swojego zdania,a z drugiej str żałuje że nie zdążyłam jej poznać

ja swoją mam na codzien.. czego żałuję.. no ale nie mamy innej możliwości i trzeba ją przegryźć.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

tylko na badaniu babka sie pytała czy tp ciąża, czy pierwsza , czy były poronienia i czy wiem jaką mam grupę i zaznaczała to na jakieś kartce