Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:
Mizzy no właśnie widzę,że wszystko od nowa masz na fb
że też Ci się chciało
ja ostatnio na nic czasu nie mam,nawet poczytać gazet 
na suche powietrze kładź miskę z wodą taką mała na kaloryfer albo okładaj go mokrymi ręcznikami
a do nosa woda morska, ja się tak ratuję u teściów ..
z miską nie pomyślałam
aby o ręczniku 
no właśnie wodę morską mam i się tym ratuje bo tak to ciężko by było :<
eee.. co tam za robota... usunęłam wszystko tzn stare konto i teraz aby akceptuje znajomych albo nie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rudasku śliczne, baranek wymiata

Monia a u mnie sie obawiam że bd chodziła mamrota jedna i aby wkur.. i zła..
bo jak sie nie wyspi to taka chodzi i bd na okrągło migrena..
a już porady też pewnie.. ja tam nie potrzebuje niczyjej pomocy, wole sama..
już gadała mi że jak ona miala dzieciakow to tak teście z nimi nie siedzieli tylko ona ciągle^^ - już aluzja zebym za czesto nie zostawiła chyba..
-
mizzelka wrote:Rudasku śliczne, baranek wymiata

Monia a u mnie sie obawiam że bd chodziła mamrota jedna i aby wkur.. i zła..
bo jak sie nie wyspi to taka chodzi i bd na okrągło migrena..
a już porady też pewnie.. ja tam nie potrzebuje niczyjej pomocy, wole sama..
już gadała mi że jak ona miala dzieciakow to tak teście z nimi nie siedzieli tylko ona ciągle^^ - już aluzja zebym za czesto nie zostawiła chyba..
Baranek ma oczy jak by sie trawy...napalił
-
mizzelka wrote:dokładnie w środę bd ok Kama z tym testem, bo jednak skok był i to definitywny
więc wątpię żeby druga owulka była 
Mała witam
no właśnie mnie to przeraża..niedługo tak bd u mnie ale ja już nie ucieknę.. no chyba ze psychicznie nie wyrobie..
Mizzelka,ze ja czy, ze jakas inna Kama?
Bo w sumie nie zdziwilabym sie gdyby ten drugi skok swiadczyl o owulce bo ostatnie cykle mialam dluugie i ten cykl mnie troche zaskakuje
mam nadzieje,ze jednak wczesniej byla ta owulka
-
wiesz? powiem szczerze że wychowała może i 4 dzieci ale bałabym się jej zostawić dziecko.. dziś np temu małemu 8 miesiecznemu dawała taki brelok z kółeczkiem(ono się odrywa do wózka zamiast pieniążka) toć on to bierze do buzi.. aby patrzeć żeby się zakrztusił.. albo kiedyś temu starszemu podtykała ptasie mleczko..
dziecko małe to nie rozumie że do polizania.. a on chaps! i ugryzł i co teraz? i mu wyjmowała palcami bo by sie zakrztusił.. -.-
-
i weź tu zostaw dziecko choć na chwilkę i widzisz .. ale jakbyś Ty mu to dała tooo ojjjjjj to by larma narobiła..mizzelka wrote:wiesz? powiem szczerze że wychowała może i 4 dzieci ale bałabym się jej zostawić dziecko.. dziś np temu małemu 8 miesiecznemu dawała taki brelok z kółeczkiem(ono się odrywa do wózka zamiast pieniążka) toć on to bierze do buzi.. aby patrzeć żeby się zakrztusił.. albo kiedyś temu starszemu podtykała ptasie mleczko..
dziecko małe to nie rozumie że do polizania.. a on chaps! i ugryzł i co teraz? i mu wyjmowała palcami bo by sie zakrztusił.. -.- -
o jejku.. pisze kama a myślę KamilaKamila X wrote:Mizzelka,ze ja czy, ze jakas inna Kama?
Bo w sumie nie zdziwilabym sie gdyby ten drugi skok swiadczyl o owulce bo ostatnie cykle mialam dluugie i ten cykl mnie troche zaskakuje
mam nadzieje,ze jednak wczesniej byla ta owulka 
tak tak o Tobie pisałam 
ale właśnie byś musiała na podobnym poziomie mieć 6 poprzednich temp jak przy pierwszej owulce (temp masz idealną że mucha nie siada) a tu był skok fl kilkudniowa wysoka i teraz spadek to albo implantacja albo zawahanie hormonalne przy progesteronie.. więc wielka niewiadoma
albo dobra wiadomość albo zła.. ale zawsze lepiej nastawiać się na złą bo potem miło jest się rozczarować 
gdybyś regularnie badała szyjkę to by było pewne czy to jest to co myślimy.. ale wydaje mi się że mimo wszystko że masz długie cykle to trafił ci się krótki cykl i oby szczęśliwy
-
no właśnie mnie to przeraża.. obserwuje ją.. nie mowię że ja będę idealną matką, bo wystarczy chwila nieuwagi i może być nieszczęście, wpływu na to nie mam bo oczu na około głowy nikt nie posiada..XxMoniaXx wrote:i weź tu zostaw dziecko choć na chwilkę i widzisz .. ale jakbyś Ty mu to dała tooo ojjjjjj to by larma narobiła..
ale chyba logiczne jest że może się dziecko załatwić przez takie coś..
ja nie jestem doświadczona ale po prostu już to sobie wyobrażam i staram się żeby do tego nie dopuścić.. opiekowałam się już małą kuzynki.. i jej 3 rodzenstwa..
w sumie od malego zawsze się opiekowalam mlodszym pokoleniem
-
to suma sumarum.. lepiej niech dokładnie sprawdzą, bez błędu aniżeli na szybko i problem by był, damy radęXxMoniaXx wrote:no ale jak widziałam ilośc ludzi w sobote plus zapewne dziś bo w soboty nie badają.. to sie nie dziwie.. bo to jest niby dokładne laboratorium i zawsze tam jest pełno ludzi .
przed jutrem na pewno to ogarną
-
No wlasnie z ta szyjka to nie bardzo jeszcze sie na tym, ciezko mi ja okreslic. Zdarza mi sie tam pogrzebac ale nie potrafie tego opisac. Jedyne co umiem to okreslic wysokosc
a reszta to diabli wiedza. Czy to otwarta czy zamknieta. Jeszcze troche przede mna. Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz. A powiedz mi czy jesli jednak to problem z progesteronem to co powinnam zrobic? Martwic sie czy tez nie?
-
Hej mam takie pytanko

W tamtym cyklu robilam badanie pro;aktyny i w tym samym czasie bralam zastrzyki na moje korzonki ( zapalenie). I czy te zastrzyki mogly miec jakis wplyw na wynik prolaktyny?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH