Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mężu już w samolocie, ja po zakupach zaległam... Non stop mnie suszy i mogłabym pić i pić - oczywiscie colę
Dzisiaj na obiad zamówiliśmy pizze mmmm 4 kawałki zjadłam 
Męcza mnie zawroty głowy i mam napady gorąca, jezu z otwartym oknem jechałam autem
Dzisiaj szybko pójde spać, zdecydowanie...
A za chwilke mają goście przyjechac ale cale szczęście to prawie rodzina i tak na prawde na nocleg tylko i mam się nimi nie przejmować więc nie będę
Trochę pogadamy i do wyra 
Monia wyniki superaśne masz
aga a Ty przypadkiem nie miałaś dzisiaj wizyty hmmm?

-
heheeh a mi po marynowanych w occie było bosko i zajadłam jogurtemprzedszkolanka:) wrote:Monia staraj się jeść regularnie,nie dopuszczaj do głodu i dość lekko
po marynowanych w occie może Ci być źle 
wyniki masz super, a toxoplazmozę mam nadzieję że robiłaś?
-
XxMoniaXx wrote:Livia a Majka już wie ?
Pisałam już Monia wczesniej jak Młoda zareagowała
Powiedzieliśmy jej jako pierwszej. Jak usłyszała to rzuciła sie na łózko z uśmiechem na twarzy z okrzykiem "o nieee"
Mówi, ze cieszy się dlatego, ze wie że ja sie cieszę ale boi się zrzucenia na drugi tor... Kilka powaznych rozmów miałysmy już, poryczała trochę ale już jest OK
Obiecała, ze będzie mi pomagać jak będe gorzej sie czuć
Boi się bo ma młodszego brata (jej biologiczny ojciec się postarał) i wtedy Majka bardzo sie cieszyła na rodzeństwo a została "zapomniana"... przez biologicznego ojca oczywiście nie przeze mnie

-
hehehehe no to widziszlivia30 wrote:Monia mi już nic nie smakuje

Sana odpoczywam, przynajmniej taki mam plan
jedz to co ci smakuje
choć w moim przypadku to hmmmm ? juro idziemy na impreze z obiadem i już mam obawy jak dam radę go zjeść
-
Livia nie doczytałam choć śledzę wątek dokładnie , chyba mi umknęło.
Ale to dobrze, że po rozmowach już zrozumiała
i w sumie nie ma sie co dziwić reakcji skoro jej ojciec tak sie zachował. To teraz też o niej nie pamięta ?
Będzie dobrze i napewno się cieszy bardzo i będzie szczęśliwa jak zobaczy maleństwo
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

z dnia na dzien rośnie